aj ked ja som to vobec nespominal v suvislosti s tym, ze sa nedostavil na sud, ale budis. Fico nielen ze sa nedostavil na sud, ale on ani nepodal zalobu, kedze tvrdil o niekom, ze je zlodej klamar... a to nielen o dzurindovi. Ked uz chce fico nieco povedat na plnu hubu a do televizie, tak by si mal uvedomit, ze verejne vyhlasit o niekom, ze je zlodej je zavazne obvinenie a pokial nema v rukach usvedcujuce dokazy, moze to byt brane ako umyselne poskodzovanie. Pokial vsak podla vas take dokazy ma a pravne nekona v tejto veci, moze byt akurat tak podozrivy ako spolupachatel. To ze ma nejake hlasovanie, na ktorom vobec nebola potrebna jeho ucast, si mal uvedomit predtym, ako zacne niekoho obvinovatTomasito napísal:A aky rozsudok chces vidiet, lacko? To ty a slay ste sa tu predsa pohorsovali nad tym, aky je Fico "shitny pravnik", "klamar" etc. len preto, ze sa nedostavil na sud
ANTIFICO
Kde to bolo?test napísal:Dnes parada v spravach, najma prestrelka medzi Paskom, Ficom a Dzurindom. To co povedal Paska nemalo chybu, taktiez Fico. Dzurinda len neveriacky krutil fuzami a hladal slova.
BTW. aj toto bolo dobre- Fico a Dzurinda sa vzájomne obvinili z podvodov (video)
Mikiho reakcia bola ppci: "Co my mame s panom Badzgonom?"
Nuz, tak sa na to spolu podme pozriet Miki...
S vyjadreniami premiéra ku kauze Badžgoň sú SMK a ANO nespokojné
Polícia sa zaujíma o obsah Badžgoňových telefonátov
Denník Sme k falošným darcom SDKÚ
SDKÚ vykazovala fiktívnych sponzorov
Zdravotnícky úrad sídli v budove podnikateľa Jána Badžgoňa
Výstraha pre Dzurindu
Zhrabovanie do vlastnej chladničky
atd. atd. (staci si do google zadat slova Badzgon, SDKU,... a rozsirovat si obzory)
slay & lacko: Chalani, mate novu Kauzu ; )
//
Nejake hlasovanie? lol, ty si uz nepamatas, ze do poslednej chvile nebolo jasne, ako toto hlasovanie dopadne, kedze Slota s Meciarom do poslednych chvil nevedeli zarucit podporu tomuto zakonu? Takze hlasovanie o jednom z najklucovejsich zakonov za posledny rok, kvoli ktoremu Fico naviac zrusil zahranicnu pracovnu cestu povazujes len za "nejake hlasovanie", pritom neucast na sudnom pojednavani s Miklosom tu nafukujes, ako keby od neho zavisel chod tejto krajiny. Sudne pojednavanie sa da odrocit, pokial by sa Ficovi nepodarilo presvecit koalicnych partnerov, jeden z najklucovejsich zakonov jeho agendy by nepresiel. Mas velmi zaujimavy zmysel pre porovnanie lacko, len tak dalej ; )lacko napísal:Fico nielen ze sa nedostavil na sud, ale on ani nepodal zalobu, kedze tvrdil o niekom, ze je zlodej klamar... a to nielen o dzurindovi. Ked uz chce fico nieco povedat na plnu hubu a do televizie, tak by si mal uvedomit, ze verejne vyhlasit o niekom, ze je zlodej je zavazne obvinenie a pokial nema v rukach usvedcujuce dokazy, moze to byt brane ako umyselne poskodzovanie. Pokial vsak podla vas take dokazy ma a pravne nekona v tejto veci, moze byt akurat tak podozrivy ako spolupachatel. To ze ma nejake hlasovanie, na ktorom vobec nebola potrebna jeho ucast, si mal uvedomit predtym, ako zacne niekoho obvinovat
BTW. obaja dobre vieme, z coho vsetkeho sa tu politici uz poobvinovali- vacsina tychto agenturnych sprav cloveku vojde jednym uchom dnu, druhym von- jednoducho zabomysie vojny. Z niektorych tychto zalob na ochranu osobnosti sa samozrejme robia kauzy a ludia maju potrebu ich nafukovat (vid tento pripad). Suhlasim vsak s tym, ze aj politici by si mali davat pozor na to co povedia. Potom je vsak otazka, ci by vobec nieco povedali : ) Pamatas si este ako napr. dopadla kauza Ficova flasa lekarovi? Miklos ho obvinil z korupcie a podal na neho trestne oznamenie za ponukanie uplatku- medzi pravnikmi dodnes tato kauza koluje ako vtip. Alebo prehraty spor SKDU s Kalinakom v kauze skupinka...
Personalizuje uz len nazov temy, nehovoriac o samotnych kritikoch Fica, takze "my" sme si len dovolili pristupit na "vasu" hru. Zacinas s tym mat nejaky problem? V takom pripade sa podla toho vo svojich prispevkoch mozes zacat aj realne vyjadrovat.slay napísal:tomasito.. ano politicku zodpovednost nesie dzurinda za milion veci.. pravnu za nic.. ale vy to tu vsetko bezne personalizujete.. tak som rad ze tomu chapes..
Zdroje k faktom ohladom Ficovho nedostavenia sa na sudne pojednavanie? Mas ich plny google > najdi si relevantne clanky a porovnaj s tym, co som napisal s ohladom na dovod zrusenia zahranicnej pracovnej cesty- hlasovanie tykajuce sa zakona o poistovniach. Ak nie je pravda to co som napisal, mozes to prostrednictvom konkretnych protiargumentov kedykolvek vyvratit.
Ja sa nemam preco pretvarovat, vyjadril si sa jasne...
Vidis? To ze ostal v BA, t.j. zrusil zahranicnu pracovnu cestu kvoli hlasovaniu o poistovniach si uz nenapisal. Reagoval som na tento tvoj prispevok. V suvislosti s cim este si oznacil Fica za "shitneho pravnika"? Pokial ale uvedies ine priklady, ktore podla teba dokazuju, ze ako pravnik je Fico "shitny", mozme sa na ne pozriet tak ako na tento, z ktoreho si sa tu spolu s lackom pokusal urobit kauzu. Totiz, zatial su "shitne" tvoje argumenty, ak sa vobec zlcou podliatym vylevom da hovorit argumenty ; )slay napísal:lacko.. hej fico je shitny pravnik a aj zbabelec.. ked ho miklos zazaloval za jeho zvasty tak ani nedosiel na sud.. a vymyslel si ze je neviem kde .. a pri tom bol v bratislave.. proste zbabelec a klamar..
http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=742084#742084
Pisal som o tom, ze na hlasovani nebola potrebna jeho ucast, cize hlasovanie mohlo prebiehat aj bez neho. Priebeh hlasovania mi moze byt ukradnuty, tak ako je tebe ukradnute, ze sa nedostavil na sudTomasito napísal:Nejake hlasovanie?...Mas velmi zaujimavy zmysel pre porovnanie lacko, len tak dalej ; )
BTW len som narazal na to, ze keby sa fico trosku krotil, mohol sa tomu obvineniu vyhnut, ale ty si to pochopil po svojom
Ignorancia? Alibizmus? ; ) Jeho ucast na hlasovani potrebna nebola, jeho pritomnost vzhladom k spominanym okolnostiam ano.lacko napísal:Pisal som o tom, ze na hlasovani nebola potrebna jeho ucast, cize hlasovanie mohlo prebiehat aj bez neho. Priebeh hlasovania mi moze byt ukradnuty, tak ako je tebe ukradnute, ze sa nedostavil na sud
Hmm...lacko napísal:BTW len som narazal na to, ze keby sa fico trosku krotil, mohol sa tomu obvineniu vyhnut, ale ty si to pochopil po svojom
Tomasito napísal:Suhlasim vsak s tym, ze aj politici by si mali davat pozor na to co povedia.
Tu som narazal na to, ze keby si viac uvedomoval svoje reci, mohol by sa vyhnut zbytocnym problemom, ale to by mal ako pravnik vediet samlacko napísal:To ze ma nejake hlasovanie, na ktorom vobec nebola potrebna jeho ucast, si mal uvedomit predtym, ako zacne niekoho obvinovat
//Tomasito keby si nerozoberal kazde moje slovo po jednom, ale cely prispevok, tak by si tym usetril kopu casu a kopu zbytocnych prispevkov
Pokial hovorime o civilnom spore, Fico zatial ziadne problemy nema, kedze plati prezumpcia neviny, t.j. na nedokazanu vinu sa hladi ako na dokazanu nevinu. Zaujimave, ze v tejto suvislosti ta viac netrapia uz rozhodnute spory (vid spominane priklady).lacko napísal:Tu som narazal na to, ze keby si viac uvedomoval svoje reci, mohol by sa vyhnut zbytocnym problemom, ale to by mal ako pravnik vediet sam
// Ad edit: TU je tvoj povodny prispevok, TU je tvoj prispevok s mojou reakciou. Nejaky problem? Pokusme sa ucelovo neprehanat priatelu ; )
Problem neznamena vina, takze aka prezumpcia nevinny?Problemom sa da oznacit konflikt, spor medzi niekym bez ohladu na okolnosti. Nezaujimaju ma uz spory, v ktorych sud rozhodol, kedze uz je jasne, kto je vinny, kto nie. Poukazoval som na ficove silne reci, ktore sa pred sud ani nedostali.Tomasito napísal:Pokial hovorime o civilnom spore, Fico zatial ziadne problemy nema, kedze plati prezumpcia neviny, t.j. na nedokazanu vinu sa hladi ako na dokazanu nevinu. Zaujimave, ze v vtejto suvislosti ta viac netrapia uz rozhodnute spory (vid spominane priklady).
nemozem za to, ze si to nevycital hned z tohto prispevku uz skor a ze potrebujes vsetko rozoberat po vetach, to nieje zavadzanie, ale faktTomasito napísal:Pokusme sa ucelovo neprehanat priatelu ; )
lol, doteraz aspon bolo k comu, ale zrazu si sa spustil k rieseniu nicoho. Potreba zahovarat? : ) Z mojho pohladu je to otvoreny civilny spor vo veci ochrany osobnosti (nic viac, nic menej). Podla teba ma vsak Fico problem... tak jo, beriem na vedomie ; )lacko napísal:heh, zaujimave, ze doteraz si ten cas mal, nejak sa ti kazi nalada
Nie podla mna fico ma len silne reci, ktore nevie dokazat. Ja som nenacal tu temu o spore medzi miklosom a ficom. Ty si ma zacal spajat s tym, co pisal vo svojom prispevku len slayTomasito napísal:lol, doteraz aspon bolo k comu, ale zrazu si sa akosi spustil k rieseniu nicoho. Z mojho pohladu je to otvoreny civilny spor vo veci ochrany osobnosti (nic viac, nic menej). Pre teba ma jednoducho Fico problem... tak jo, o com chces dalej polemizovat ; )
V ziadnom prispevku pred tebou som sa nezmienoval o kauze fico miklos. Este jedna vec, nie ja musim dokazovat, ze fico nema pravdu, ale fico musi v prvom rade dokazat svoje nedokazane obvinenia, v tom bola ta prezumpcia nevinyTomasito napísal:A aky rozsudok chces vidiet, lacko? To ty a slay ste sa tu predsa pohorsovali nad tym, aky je Fico "shitny pravnik", "klamar" etc. len preto, ze sa nedostavil na sud
//mne islo cisto o to, spochybnit to, z coho obvinoval fico dzurindu
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tomasito: Dnes v spravach na JOJke bolo Paska, Dzurinda, Fico & Janis, celkom dobra sranda. Bola to hned prva reportaz, mozes si to pozriet tu:
http://www.joj.sk/tv-archiv/noviny/27-1 ... ny-89.html Pacilo sa mi ako tam Paska povedal o kupovani poslancov, Dzurinda bol z toho dost mimo.
http://www.joj.sk/tv-archiv/noviny/27-1 ... ny-89.html Pacilo sa mi ako tam Paska povedal o kupovani poslancov, Dzurinda bol z toho dost mimo.
-
supermario
Light Star
úplne súhlasím. zadal som do googlu "sľuby fico" a za 0,05s. mi našlo 57,300 výsledkov hľadania.t0m4s3 napísal:Dzurinda bol mimo? Normalne sedel a pocuval? Co mal robit podla teba? Pacilo sa mi Ficove vyhlasenie, vidim to jasne: "Nikto ti nemoze dat tolko, kolko ti ja mozem slubit" a prevratit kabat nikdy nie je problem, mozno to par % stat bude, ale to nam neublizi.
//edit: toto som hľadal http://www.ineko.sk/sluby/sluby.php
som veľmi zvedavý, čo z toho splní...
videl som Ficov rozhovor pre TA3 pred tyzdnom a napada ma len otazka: on sa tak vyjadruje normalne, alebo to robi pre svoju volicsku zakladnu? frazy "vyskierat sa do ksichtu"a pod. alebo hovorenie o svojom predchodcovi len priezvyskom sa mi zda na predsedu vlady dost nevhodne. Dzurindu som uz nepocul od kedy som mimo Slovenska, takze neviem ci aj on pre media hovori nieco ako "Ten Fico a Kalinak sa nam teraz vyskieraju do ksichtov, lebo sme im neodvolali Pasku",ale pochybujem ze by to povedal pre media. On ma aspon uroven.
Mozno som mal na Ficov prejav stastie, lebo nemam cas pozerat TA3 na nete, iba niekedy ked zacinam pracu neskor, takze ak sa tak vyjadril len v tom Brezne, tak ma pls nekamenujte.
// kedy bola ta tlacovka v kravine? nech si to pozrem
Mozno som mal na Ficov prejav stastie, lebo nemam cas pozerat TA3 na nete, iba niekedy ked zacinam pracu neskor, takze ak sa tak vyjadril len v tom Brezne, tak ma pls nekamenujte.
// kedy bola ta tlacovka v kravine? nech si to pozrem
-
supermario
Light Star
diky, uz som to vygooglil. to bola sranda
najlepsia bola ta zenska s bicyklom v pozadi
skoda, ze to odvolavanie nevyslo. tesil som sa ze konecne si uplatnim volciske pravo. no tak si pockam.
inak, kym Fico nerobi veci, ktore by mali vplym na moj zivot Irsku,alebo studium na Slovensku ked sa vratim je mi ukradnuty.
skoda, ze to odvolavanie nevyslo. tesil som sa ze konecne si uplatnim volciske pravo. no tak si pockam.
inak, kym Fico nerobi veci, ktore by mali vplym na moj zivot Irsku,alebo studium na Slovensku ked sa vratim je mi ukradnuty.