edit: a ako nastaviť obraz v obaze?
dialkove ovladanie
dialkove ovladanie
snazim sa nakonfigurovat dialkove ovladanie od samsungu na dvd a videorekorder. v manualy kod pre dvd existuje a funguje, no kod k videorekorderu ani stopa. Konkretne chcem nastavit ovladac samsung na videorekorder thomson. neviete niekto nahodou kod?
v manuali som tieto veci nenasiel...
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
PIP no ked to nieje v mauale si si isty ze to podporuje 
a ovladac no skus google lebo tych kodov je milion pat pred velaa rokmi som si kupil uni ovladac a k tomu bola asi 80 stranova brozura a nanej kody na moj telkac samozrejme nie tak som tam natukal uplnu blbosta zakon schvalnosti to tak cel a dodnes ovladac funguje
a ovladac no skus google lebo tych kodov je milion pat pred velaa rokmi som si kupil uni ovladac a k tomu bola asi 80 stranova brozura a nanej kody na moj telkac samozrejme nie tak som tam natukal uplnu blbosta zakon schvalnosti to tak cel a dodnes ovladac funguje
pozri som rád že niekto reaguje ale nech to je k veci... áno má tam tie tlačitká a nie nemáš pravdu že buď funguje alebo nie. DVD som nakopol lebo v manuáli je kód. neviem zohnať kód na VCR... je to trojmiestné číslo, ktoré sa zadáva po stlačení tlačítka SET na ovládaní. a ja som mal telku, VCR a DVD a problém som nemal so značkou ale to už je úplne mimo toho čo som chcel
btw, prečítaj si:
http://www.hojko.com/textove-vtipy-t46887-915.html
btw, prečítaj si:
http://www.hojko.com/textove-vtipy-t46887-915.html
-
nejakymarko
Addict
no šak ako to tak vidím tak zavolám do samsungu, dúfam mi tam budú vedieť poradiť... 
edit:
takže som volal do samsungu ale neporadili mi. teda čo sa týka PIP tak funguje jedine z dvoch zdrojov tak ako mi tu už bolo radené....(e.g. TV+PC signal)
kód na dialkové ale nevedia a poradili mi vyskúšať všetky kódy čo je tak roboty na celý deň... ozaj nikto neviete poradiť?
edit:
takže som volal do samsungu ale neporadili mi. teda čo sa týka PIP tak funguje jedine z dvoch zdrojov tak ako mi tu už bolo radené....(e.g. TV+PC signal)
kód na dialkové ale nevedia a poradili mi vyskúšať všetky kódy čo je tak roboty na celý deň... ozaj nikto neviete poradiť?