alebo ranc.
Aku firmu by ste zalozili
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
neviem ci to teraz smerujes na mna alebo na koho, kedze tam pises, ze "ver mi" atdTomasko napísal:Restauraciu, kaviaren, bar a taketo strediska sa otvarat neoplatia s tvojim, resp. vasim kapitalom.
Ver mi.
A! Tam zalezi od originality, ci ti tam budu ludia chodit a to je dost tazke byt teraz origos. Pokial si vo vacsom meste a bude sa ti darit "vypalne" ta nemynie. Budete tam musiet byt celu dobu, pretoze vas casnici zacnu oje*avat. No o tom by som mohol napisat roman, preco nie.
//Jo a musis mat vzdelanie, hotelku alebo casnika ucnovku, inak ti to nedovolia otvorit.
///A inak jeden clovek je malo na to a dvaja vela
//jo a hotelku mam..a aj keby som ju nemal, da sa to obist
//jeden clovek s dostatkom kapitalu je dost a dvaja nie su problem
-
Tomasko
Guru wannabe
no vies predavacky vsetko davaju do kasy, potom by im to nesedelo v inventure...miki24686 napísal:neviem ci to teraz smerujes na mna alebo na koho, kedze tam pises, ze "ver mi" atdak to smerujes na mna tak ti neverim
casnici ta zacnu o*ebavat a takisto to budu robit predavacky ak si otvoris obchod, kur*y ak si otvoris bordel, spalovaci ak si otvoris krematorium..proste vsetci. Kludne o tom napis roman, nemam pocit, ze by ho niekto cital
![]()
//jo a hotelku mam..a aj keby som ju nemal, da sa to obist![]()
//jeden clovek s dostatkom kapitalu je dost a dvaja nie su problem
-
DonLuca
Medium Star
Kto vravel, že to chcem prenajať ako bytovú zložku.....????Plexxak napísal:DonLuca: aku nehnutelnost by si si kupil za 2 miliony?? Ved za tolko nekupis ani 4 izbovy byt
Prave naopak, by som to dal nejako dokopy, a by som to prenajal skôr pre nejaké firemné pristory... a v terajšej dobe, sa rozbieha mnoho nových firiem a nevravím len o ZÁPADNOM slovensku.....
A poprípade by možno aj nejaká firma ak by to bolo dobre zrekonštruované odkupila aj celý priestor a možno aj za výhodnejšiu čiastku, akú by som do toho investoval...
sundevil: dík za podporu
-
Plexxak
Medium Star
Cim dalej tym viac zacinam byt presvedceny ze na tomto fore sa niekedy neda rozumne diskutovat, vid. vtipalek ktoremu sa velmi nepacil moj prispevok dal mi - ... no nevadi...
DonLuca: v poriadku, ved ja sa s tebou nehadam, takze myslim, ze podporu si nepotreboval... Samozrejme, ze firemne priestory sa daju zaobstarat lacnejsie o tom niet pochyb, ale aj tak by tie 2 melony neboli nic moc a bol by to velky risk vstupovat do takehoto biznisu s takymto rozpoctom
A napisem to este raz na zaver: nehadam sa s tebou, len vyjadrujem svoj nazor a kedze toto je diskusne forum, da sa to nazvat, ze tu diskutujeme... Takze bez toho - ...
DonLuca: v poriadku, ved ja sa s tebou nehadam, takze myslim, ze podporu si nepotreboval... Samozrejme, ze firemne priestory sa daju zaobstarat lacnejsie o tom niet pochyb, ale aj tak by tie 2 melony neboli nic moc a bol by to velky risk vstupovat do takehoto biznisu s takymto rozpoctom
-
DonLuca
Medium Star
Plexxak napísal:Cim dalej tym viac zacinam byt presvedceny ze na tomto fore sa niekedy neda rozumne diskutovat, vid. vtipalek ktoremu sa velmi nepacil moj prispevok dal mi - ... no nevadi...
DonLuca: v poriadku, ved ja sa s tebou nehadam, takze myslim, ze podporu si nepotreboval... Samozrejme, ze firemne priestory sa daju zaobstarat lacnejsie o tom niet pochyb, ale aj tak by tie 2 melony neboli nic moc a bol by to velky risk vstupovat do takehoto biznisu s takymto rozpoctomA napisem to este raz na zaver: nehadam sa s tebou, len vyjadrujem svoj nazor a kedze toto je diskusne forum, da sa to nazvat, ze tu diskutujeme... Takze bez toho - ...