Najtazsi jazyk na svete
Haha, no neviem neviem co sa tyka spanielciny. Mal som v zivote moznost ucit sa po anglicky, nemecky, japonsky a spanielsky, a musim povedat ze najtazsia sa mi po gramatickej stranke zda z tychto spanielcina. Zeby to bol najlahsi jazyk na svete? No neviem, ale pripomina mi to vyroky na ktorych sa schuti vzdy zasmejem, akoze - "Fero bol mesiac v spanielsku a vraj sa naucil po spanielsky." To ma vzdy vie dostat, haha.
-
tereza
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
tak ked uz prof. Doc. Vladimír Trnka nevie, ze sa pise "timy vedcov" a nie tymi vedcov, tak neviem neviem... dost bieda
iiiinac slovencina sa mi tazka nezda, to je jasne, lebo je to moja rodna rec...
medzi najtazsie podla mna patri ta spominana cinstina ale aj ostatne, ktore napriklad maju rody inak ako my. vid napr. nemcina a franina...
aaaa dalsia chyba: Cudzinci
ak chcú musia prísť k nám a mi ak sa chceme naučiť inú reč musíme ísť do krajiny kde sa tou rečou ktorú sa učíme.
iiiinac slovencina sa mi tazka nezda, to je jasne, lebo je to moja rodna rec...
medzi najtazsie podla mna patri ta spominana cinstina ale aj ostatne, ktore napriklad maju rody inak ako my. vid napr. nemcina a franina...
aaaa dalsia chyba: Cudzinci
ak chcú musia prísť k nám a mi ak sa chceme naučiť inú reč musíme ísť do krajiny kde sa tou rečou ktorú sa učíme.
Och joj.dudo02 napísal:Podla mna by Cestina predcila Slovencinu,co sa tyka obtiaznosti.A nemyslim si,ze Slovencina a Madarcina su 2 najtazsie jazyky sveta..-internetovy blabol .
27. septembra sa v Paríži konalo konzorcium jazykovedcov s celého sveta. Po ôsmich rokoch bádania, skúmania a študovania vydali rubriku desiatich najťažších a najľahších jazykov na tejto planéte. Do úvahy sa bral vývoj jazyka, úprava pravopisu, štýl písma, znaky, reč, história jazyka a gramatika jazyka.
Ústav jazykovedcov ktorý sídli v Berlíne začal so skúmaním jazykov, ktorými sa hovorí po celom svete, nielen tými najrozšírenejšími ale všetkými jazykmi. Na svete je okolo 7832 jazykov. Každý týždeň zaniknú dva jazyky a vytvoria sa ďalšie dva až tri nové. Skôr než prejdem k tým desiatim jazykom, spomeniem desať najľahších jazykov na svete.
Jazykovedci...........a nie internetovy blabol!!!
Napr.aj taketo veci ja pokladam za blaboly..Ako to vyzera ak zanikne jazyk-zomrie posledny clovek ktory nim komunikoval?A ako vznikne novy?Niekto prida do existujuceho X novych vyrazov?Skus napisat ty,ako si to predstavujes..Invader napísal: Každý týždeň zaniknú dva jazyky a vytvoria sa ďalšie dva až tri nové.
Autor mal mozno na mysli jazyky ako ludske organy
Ok,kazdy nech veri comu chce..Ja neverim tomu co je vyssie citovane a je to podla ,mna blbost.
Apropo-tan clanok,co si sem hadzal link,si aj cital???
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ach jaj keby si si pozrel aj dalsie prispevky nielen prvy tak Mek dal viac nez presvedcivy odkaz na stranku ktora s tymto nesuhlasi.....Invader napísal:Och joj.
27. septembra sa v Paríži konalo konzorcium jazykovedcov ..........a nie internetovy blabol!!!
Kód: Vybrať všetko
http://hoax.cz/cze/index.php?action=hoax_detail&id=727Jasne preco? Som ti povedal raz. Podla teba je blabol vsetko co podla teba nieje pravda. Nepripustas iny nazor. Som ti to raz povedal a nedavas na to doraz. Ked sa stretlo par vzdelanych ludi a povedalo nieco, tak to blbost nebude a nejaky clovek sediaci za PC co o tom ma minimalne poznatky pravdu asi mat nebude. Neber osobne. A tak je to o celom tomto fore. Filzofuje sa tu ako keby kazy vsetko vedle a hubuje do vsetkeho a vsetko vie.dudo02 napísal:Napr.aj taketo veci ja pokladam za blaboly..Ako to vyzera ak zanikne jazyk-zomrie posledny clovek ktory nim komunikoval?A ako vznikne novy?Niekto prida do existujuceho X novych vyrazov?Skus napisat ty,ako si to predstavujes..
Autor mal mozno na mysli jazyky ako ludske organy..
Ok,kazdy nech veri comu chce..Ja neverim tomu co je vyssie citovane a je to podla ,mna blbost.
Apropo-tan clanok,co si sem hadzal link,si aj cital???
2wolodo:
Na svete je vela ludi kt. maju svoj nazor. Och joj.
Invader napísal:Jasne preco? Som ti povedal raz. Podla teba je blabol vsetko co podla teba nieje pravda. Nepripustas iny nazor. Som ti to raz povedal a nedavas na to doraz. Ked sa stretlo par vzdelanych ludi a povedalo nieco, tak to blbost nebude a nejaky clovek sediaci za PC co o tom ma minimalne poznatky pravdu asi mat nebude. Neber osobne. A tak je to o celom tomto fore. Filzofuje sa tu ako keby kazy vsetko vedle a hubuje do vsetkeho a vsetko vie.
2wolodo:
Na svete je vela ludi kt. maju svoj nazor. Och joj.
Namiesto toho,ze pises ako ja nepripustam iny nazor,si mohol radsej odpovedat na moju otazkududo02 napísal:Skus napisat ty,ako si to predstavujes..
Ja nemozem za to,ze mam na nieco iny nazor...Skus napisat tu odpoved na moju otazku.
\\Pozri,ja cerpam na zaklade skusenosti svojho zivota.A na zaklade toho mam svoj nazor.Ty na zaklade niecoho co niekto,napisal na Internet.Hodis sem jeden link a to je presne PRAVDA.To je vsetko.
Ked sa zacne rozoberat tato tema-ty by si mal byt velmi tisko...Ber osobneNepripustas iny nazor
A nechce sa mi hadat,takze ver tomu,ze kazdy tyzden zaniknu 2 a vzniknu 2,3 nove jazyky.Ja tomu neverim.Mame proste iny nazor na vec.