Tomasito napísal:lol, co ma toto spolocne s touto temou? Zeby dosledok nedostatku tem (vid Gyppo&Co.)?
tomasito, pozerám, že máš argumenty a stále nabádaš ľudí aby prišli s novými témami. ale názov tohto príspevku je Antifico - to ja som, a argumenty? aj keď nemám, pre mňa je neprijateľný, klamár a bájkar.
dnes na tlačovke plakal, že schválili 25.000,- príspevok pre prvé narodené dieťa v rodine a nikde sa o tom nepíše. iba sa píše, že vláda má krízu, že SPF premrhal peniaze atď. ... ale mňa zaujímjú peniaze. ja z tohto príspevku nežijem. 25.000,- je tak na základnú výbavu pre dieťa a toť vsio. tento príspevok sa týka minimum ľudí. ... ale že nezvýšil rodinné prídavky na dieťa od kedy je vo vláde, to už nepovedal. toto stojí podstatne viac ako ten druhý. čo tým dosiahol? zvýšila sa pôrodnosť? áno, našich spoluobčanov už v štrnástich rokoch... to je systémový krok? kde je príspevok na byt pre mladé rodiny do 30 r.? kde sú vyššie platy v školstve, zdravotníctve, verejnej správe? kde je riešenie komplexnej otázky rómov? kde je kúpeľná liečba pre deti a chudobných? ... a takto môžem pokračovať... viem, že mi odpovieš, že na všetko treba čas. a ja stým v zásade súhlasím. lenže on to vykrikoval pred voľbami, že zavedie ihneď po voľbách.... a preto som volil SDKÚ, aby dotiahli to, čo začali do konca... fico presne toto isté povie pred voľbami. "žiada si to viac času. nechajte nás to dokončiť a budete sa mať lepšie". ...
to čo ty chceš sú žabo-myšie vojny. ja nemám čas hľadať jeho vyjadrenia a ani nemôžem sedieť pred PC každý deň. pre mňa je dôležitý výsledok. a počas vlády sdkú sa môj plat zvýšil 5-6x. prečo by som mal voliť fica, ktorý, keď si prečítaš jeho sľuby, ich nemôže splniť. pretože to nie je v možnostiach nášho štátu. ...
//edit: rovnako nadával aj na opozíciu, že dáva návrhy na odvolávanie a vyslovenie nedôvery všetkým, čo sú vo vláde. pýtam sa: čo robil on, keď bol v opozícii? to isté ak nie ešte horšie. dnes plače, že ho tým zdržujú. ale on bol prinajmenšom taký istý magor ako oni. čo vzišlo z jeho osem rokov v opozícii? nejaké zákony, riešenia? za čo bral osem rokov plat? za to, že nadával na vládu. a toho sa nezbavil ani dnes. všetci mu ubližujú, chudáčikovi...
enter00 tým chcel povedať, že podľa brtvu a pachingera budú klienti odškodnení. a za všetko môže dzurinda...
tým pádom fico zabije nie dve ale tri muchy jednou ranou: 1. odškodní tým deb***v, ktorí investovali do nebankoviek, čím splní svoj sľub (jeden z milióna). 2.na druhej strane to nebude ani koruna z rozpočtu, pretože to urobia prepustení. 3. dzurinda z toho vyjde ako k***t.