Need for speed Most Wanted

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

evee napísal:cawte.pls mozte mi poradit...uz som fakt zufaly!!teraz som si isiel znova nainstalovat hru a ked mi vyhodilo tabulku ze lincencie bla bla bla..no proste som dl ano a mala sa spustit instalacia ale namiesto toho my vyhodilo tabulku ze nemam nainastalovane directx 9.0c alebo vyssiu..tak som si ju tshol uplne najnovsi a nic stiahol som si snad vsetky verzie ale stale mi to vypisuje..pls poradte co mam urobit :cry: :cry: :cry: :(
Pozri jeden post nad tvojim :D
evee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evee »

GothaR napísal:Pozri jeden post nad tvojim :D
diki sorry ale vobe c sa mi nehcelo citat len som hcel pomoc bo som mal rozruch.. :lol:
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

aj ja som nedavno nainstaloval MW... a ked som to hral pred rokom bolo to fajn pamatam ze som nemal problemy s nejakym sekanim a hral som nie na najvyssich ale urcite vacsich detailoch ako teraz..... hram to na 800x600 a upravene detaily na 1/3 ...a aj tak mi to seka.... co by tam mohlo pomoct?...
zostava 3200+athlon 128Mb geforce 6600 512 ram ....... len mi nepovedzte ze to je slabe na MW ked pred rokom mi to slahalo poriadne...
evee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evee »

wolodo napísal:aj ja som nedavno nainstaloval MW... a ked som to hral pred rokom bolo to fajn pamatam ze som nemal problemy s nejakym sekanim a hral som nie na najvyssich ale urcite vacsich detailoch ako teraz..... hram to na 800x600 a upravene detaily na 1/3 ...a aj tak mi to seka.... co by tam mohlo pomoct?...
zostava 3200+athlon 128Mb geforce 6600 512 ram ....... len mi nepovedzte ze to je slabe na MW ked pred rokom mi to slahalo poriadne...
no vies pred rokom bolo pred rokom a suciastky stracaju svoju vykonost jak procesor aj ostatne veci..proste bude to slabsie a slabsie... :!:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

evee napísal:no vies pred rokom bolo pred rokom a suciastky stracaju svoju vykonost jak procesor aj ostatne veci..proste bude to slabsie a slabsie... :!:
aj popri tom ze ked mas stale ten isty PC a stale tu istu hru tak hra pojde rokmi slabsie a slabsie ? vies co pises ? netrep :roll:

BTW wolodo sa ani necudujem... ramku mas slabu dokonca aj na MW
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

wolodo napísal:aj ja som nedavno nainstaloval MW... a ked som to hral pred rokom bolo to fajn pamatam ze som nemal problemy s nejakym sekanim a hral som nie na najvyssich ale urcite vacsich detailoch ako teraz..... hram to na 800x600 a upravene detaily na 1/3 ...a aj tak mi to seka.... co by tam mohlo pomoct?...
To je podla mna subjektivne. Napriklad ja ked som mal prvy pocitac, tak som neiktore hry hraval na urcitych detailoch a sekali mi, len ja som to akosi nevnimal. Casom som potom zistil, ze hry mozu byt plynulejsuie a ked som znovu nahral hru co som kedysi hraval, tak som ju musel mat na nizsich detailoch.
No a mozno to budu aj ovladace ku grafickej, pripadne si daj podrobnejsie nastavenia a zniz pocet objektov na obrazovke, tym odlahcis RAM.
Pulpman
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pulpman »

neviete ci je nejaky patch co dokaze upravit nadstavenia rozlisenia na widescreen??? . ide mi len 640x480 800x600 a 1024x768,
_www_
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa _www_ »

no ja nemam ziaden path a mne widescreen ide normalne som to hraval na 1280x1024
Pulpman
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

1280x1024 nieje wide screen, ja potrebujem aspon 1280x768 alebo 1400x900
pippo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pippo »

kukni sem http://needforspeed.sk/download.php?id=98 a najdi tam program Resolution Changer
Pulpman
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

nefunguje vobec
_www_
Medium Expert
Medium Expert

a preco to az tak velmi chces dat do widescreenu
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

asi preto, ze ma WS monitor :?: :shock:
_www_
Medium Expert
Medium Expert

no ja mam tiez ws monitor tak preto som to hraval na 1280x1024 celkom som bol spokojny lebo take rozlisenia ake ty chces tam ani neboli
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

_www_ napísal:no ja mam tiez ws monitor tak preto som to hraval na 1280x1024 celkom som bol spokojny lebo take rozlisenia ake ty chces tam ani neboli
skoda ze si si nevsimol tu "nevyraznu" deformaciu obrazu
_www_
Medium Expert
Medium Expert

vsimol ale co som mal robit na 1024 to nebolo tiez bohvie co ked to hras na ws ldcku ale potom som si zvykol a teraz hram asi tak vsetko na tom rozliseni a nevadi mi to (:
Pulpman
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

no tebe to mozno nevadi, aj taky musia byt :lol: . ale ked uz hrat hru tak aby bola prisposobena monitoru, a nie aby som pozeral ako debil nato, aj esteticky je to hrozne na ws mat 1024x768 rozlisenie
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

ja mam s tym nfs tiez problem. ide mi to stale 40-70 fps ale posekava to.. neviete cim to moze byt? comp na to musi stacit ved nejake prostreet mi nesekalo, mam (X2 3800+,3GBram,1950pro) hram to na viste.
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

mám jeden problém. Chcem hrat MW cez hamachi. Ale keď jeden vytvorí hru tak druhému ju nenájde a naopak. Máme rovnakú verziu hry aj najnovšie hamachi. Neviete, v čom môže byž problém?
jozino91
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jozino91 »

Shwollo napísal:mám jeden problém. Chcem hrat MW cez hamachi. Ale keď jeden vytvorí hru tak druhému ju nenájde a naopak. Máme rovnakú verziu hry aj najnovšie hamachi. Neviete, v čom môže byž problém?
Tak ja mam s kamosom presne ten isty problem ci ja alebo on vytvori nenajde nas a mame rovnake nfs aj hamachi akurat systemy odlysne ale to by nemalo vadit poradte niekto co s tym pls

//autoeditácia príspevku ( 23 Jul 2009, 15:26 )
Prosim Vas nevie my niekto pomoct ako hrat nfs most wanted cez lan?? ale cez internet
Lebo s kamosom sme urobily vsetko mozne aj nas naslo v hre ale ked sme sa pripajaly nikdy nas nepripojilo a postupovaly sme takto
Ako prve sme daly patch potom crack s patchu sme prepisaly subor s nazvom server otvorily sme ho v bloku a vymazaly stamat vsetky ip potom sme si daly hamachi strsiu veriu lebo vraj je lepsia vyply sme branu firewall potom jeden vytvoril hru a ked druhy dal Lan hned naslo meno toho druheho ale ked som dal pripojit tak pripajalo vzdy aj 2minuty a nakoniec nic z toho neviie niekto pomoct kde asi este robime chybu???? ak ano odpiste prosiiim
dakujem.
Napísať odpoveď