Úsmev ako dar
Úsmev ako dar
Co si o tom myslite? Viem o tom, ze niektori mladi co zbieraju po mestach peniaze od ludi, ktore maju ist detom, si niekolko stovak potiahnu pre seba. Cisty ludsky hyenizmus. Co si o tom myslite vy? Zvykli ste chodit zbierat peniaze od ludi, nebodaj ste si nieco nechali? Nemyslite si, ze som totalne na hlavu, viem, ze aj tym ktorym sa tie peniaze odovzdavaju tak si nieco uleju aj pre seba, velmi smutne, ale tak aj vyzera cele Slovensko.
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Myslím, že som sa vyjadrila k podobným organizáciam a akcíam toho typu v tejto téme http://www.hojko.com/den-narcisov-t7073 ... ght=narcis
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no dneska bol aj svieckovi pochod taze som odrana stal na SNP vramci cerveneho kriza, mna skor zarazila ta mentalita ze pipenky chceli byt na obchodnej a tak sa tam promenadovalo asi milion ludi co zbierali peniaze cize vyzbierali ...
k peniazom heh moj sused ma bar a mi hovoril ze na den narcisov tam dosli pipenky objednali pitivo a potom sa sparali v krabici a vytahovali peniaze odtial no cisty bordel heh. Ja uz nefim skor davam zobrakom peniaze ale napr dneska som dal holkam penaze heh mal som dobru naladu
ale viem ze s toho velka cast nejde tam kam ma ist. BTW 15% z vyzbieranych penazi si agentura moze nechat vramci nakladov na danu zbierku
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
qwerty-xyz
Re: Úsmev ako dar
zastavili ma ked som siel na fakultu ale bohuzial som sa dost ponahlal takze som im nejako neprispieval ale tu kocku co s tym behala by som niekde pozvalnevieme napísal:Co si o tom myslite? Viem o tom, ze niektori mladi co zbieraju po mestach peniaze od ludi, ktore maju ist detom, si niekolko stovak potiahnu pre seba. Cisty ludsky hyenizmus. Co si o tom myslite vy? Zvykli ste chodit zbierat peniaze od ludi, nebodaj ste si nieco nechali? Nemyslite si, ze som totalne na hlavu, viem, ze aj tym ktorym sa tie peniaze odovzdavaju tak si nieco uleju aj pre seba, velmi smutne, ale tak aj vyzera cele Slovensko.