Úsmev ako dar

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
nevieme
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Úsmev ako dar

Príspevok od používateľa nevieme »

Co si o tom myslite? Viem o tom, ze niektori mladi co zbieraju po mestach peniaze od ludi, ktore maju ist detom, si niekolko stovak potiahnu pre seba. Cisty ludsky hyenizmus. Co si o tom myslite vy? Zvykli ste chodit zbierat peniaze od ludi, nebodaj ste si nieco nechali? Nemyslite si, ze som totalne na hlavu, viem, ze aj tym ktorym sa tie peniaze odovzdavaju tak si nieco uleju aj pre seba, velmi smutne, ale tak aj vyzera cele Slovensko.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Myslím, že som sa vyjadrila k podobným organizáciam a akcíam toho typu v tejto téme http://www.hojko.com/den-narcisov-t7073 ... ght=narcis
Lomenia
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lomenia »

Na Úsmev ako dar neprispievam,ale na Deň narcisov vždy,v škole aj v dedine sa vždy zbiera a tak(len kvôli tej kvetinke :lol: ) prispejem.
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

Ja som im dal dnes 26sk. za usmevy tej je*avej girl by som dal aj padika :) ja ceco ze som si od nej nevypytal cislo. krabica inac vyzerala byt zapecatena.... a pohladnicu aj nalepky som im nechal.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

no dneska bol aj svieckovi pochod taze som odrana stal na SNP vramci cerveneho kriza, mna skor zarazila ta mentalita ze pipenky chceli byt na obchodnej a tak sa tam promenadovalo asi milion ludi co zbierali peniaze cize vyzbierali ... :-D k peniazom heh moj sused ma bar a mi hovoril ze na den narcisov tam dosli pipenky objednali pitivo a potom sa sparali v krabici a vytahovali peniaze odtial no cisty bordel heh. Ja uz nefim skor davam zobrakom peniaze ale napr dneska som dal holkam penaze heh mal som dobru naladu :-) ale viem ze s toho velka cast nejde tam kam ma ist. BTW 15% z vyzbieranych penazi si agentura moze nechat vramci nakladov na danu zbierku
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

musim sa pochvalit ze som sa zucastnil svieckoveho pochodu v KE :P
wewka
Expert
Expert

Príspevok od používateľa wewka »

ja som bola predavat na vianocnych trhoch v jednom stanku..a nic som si nezobrala z tej krabice na dobrovolne prispevky,nejsom taka je*nuta
qwerty-xyz

Re: Úsmev ako dar

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

nevieme napísal:Co si o tom myslite? Viem o tom, ze niektori mladi co zbieraju po mestach peniaze od ludi, ktore maju ist detom, si niekolko stovak potiahnu pre seba. Cisty ludsky hyenizmus. Co si o tom myslite vy? Zvykli ste chodit zbierat peniaze od ludi, nebodaj ste si nieco nechali? Nemyslite si, ze som totalne na hlavu, viem, ze aj tym ktorym sa tie peniaze odovzdavaju tak si nieco uleju aj pre seba, velmi smutne, ale tak aj vyzera cele Slovensko.
zastavili ma ked som siel na fakultu ale bohuzial som sa dost ponahlal takze som im nejako neprispieval ale tu kocku co s tym behala by som niekde pozval :twisted:
Napísať odpoveď