-=wolf=- napísal:nj mas celkom pravdu ale ako si sam uznal, L2 sa fakt sipkami hrat neda a to iste aj klikanie mysou, a teraz pride to pri com si asi zaklopes na hlavu a pomyslis si o mne ze som cudny ale viac sa mi paci skombinovanie kreslenej grafiky wowka s textami co su tama ako ta kombinacia pri L2, taktiez vo wowku jasne vidis kto ti dava q, komu odovzdavas q, kto je innkeeper, kto je wind ride master a atd, taktiez minimapa mi pride ovela lepsia vo wowku kde mam pekne zltymi bodkami vyznacenych q giverov a napriklad nerasty ktore tazim, lubia sa mi viac aj moznosti pri vytvarani postavy lebo napriklad tie ucesy no hroza prehroza, nehovorim ze WoW ma prepracovane vytvaranie postavy tak ako GW to zas nie ale je tam z kazdeho rozku trosku, taktiez hudba je vo wowku uplne na inej urovni ako v L2, teraz neviem ako je to v L2 ale vo WoW mas elegante a jasne pri vytvarani postavy dane ze kto je Allianca a kto Horda, tu mi to prislo ako keby hrate len PvE, nemozem uz dalej pisat lebo musim nachvilu vypadnut ale ak este nieaky dotaz rad dopisem
no ja osobne by som wow a l2 velmi neporovnaval....su to dve odlisne mmorpg, lineage je klikacka, sipky su tam skor z nudze..proste nemas tam ani skakanie atd... a za dalsie je lineage orientovany skor na grindovanie ako na robenie questov, jedine ktore musis robit su prestupaky (na HR ani to

)
a co sa tyka rozhrania..to tiez zavisi od toho komu co sadne, ja ked som zacal wowko, mi zase pripadalo dost chaoticke v tom velkom mnozstve ikoniek,kopa pluginov, clovek sa v tom nevyzna....(myslim na vacsich lvloch) ved ked pozriete screeny niektorych manikov tak maju polku obrazovky same listy....