za koho hrate v L2?

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa metthal »

Eru napísal:no neviem ci sa mag a dykar lahko expi :? na vyssich lvl-och urcite nie. mag musi vkuse cakat na manu a dykar skoro to iste lebo ked nema manu na skilly tak mu stihaju vela uberat kedze ma len light armor. to skor lukara. tiez sa rychlo expi ale zase bere vela shotov. ked ides na ten 25x tak to mas v podstate uplne jedno pretoze tam rychlo vyexpis vsetko ale zase to nie je L2... ak ides na 1x tak urcite vela rozmyslaj nez zacnej nejaku postavu
no idem na 25x rate koli RP co ma strasne bavi, a neviem koho mi tu teda odporucite pretoze kazdy hovori nieco ine, ak sa tu z vas niekto vyzna vo wowku tak mna bavia najviac Roguovia a Druidovia, myslim ale ze vam to nic nehovori :lol: tak prikladam info

Rogue - http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/rogue/
Druid - http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/druid/
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

tak Bishop sa zvykne expit len v parte. tiez mam teraz jedneho na supreme. Over je moc zlozity pre zaciatocnika
ale hovori :) ked rogue tak pre teba asi bude dobry dykar alebo lukar.
s tym druidom je to horsie. v l2 nie je ziadny podobny char :)
ale ako hovorim na 25x je to jedno bo aj tak hned vsetko vyexpis. na tvojom mieste by som na takych ratoch nezacinal :) to nie je prave L2
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Eru napísal:tak Bishop sa zvykne expit len v parte. tiez mam teraz jedneho na supreme. Over je moc zlozity pre zaciatocnika
ale hovori :) ked rogue tak pre teba asi bude dobry dykar alebo lukar.
s tym druidom je to horsie. v l2 nie je ziadny podobny char :)
ale ako hovorim na 25x je to jedno bo aj tak hned vsetko vyexpis. na tvojom mieste by som na takych ratoch nezacinal :) to nie je prave L2
ako som uz pisal, idem tam koli RP :)
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

-=wolf=- napísal:no idem na 25x rate koli RP co ma strasne bavi, a neviem koho mi tu teda odporucite pretoze kazdy hovori nieco ine, ak sa tu z vas niekto vyzna vo wowku tak mna bavia najviac Roguovia a Druidovia, myslim ale ze vam to nic nehovori :lol: tak prikladam info

Rogue - http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/rogue/
Druid - http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/druid/
hh neboj, ja uz som skusal asi vsetky znamejsie mmorpg, wowko som hral par mesiacov.... (btw teraz skusam Shaiya, a taham Perfect world :))

no rogue je v podstate dykar cize Treasure Hunter
a Druid...hm mozno nieco ako Summoner ked to tak velmi vzdialene porovnam :D

tie classy si pozri na tom webe co som ti dal link vyssie, tam mas pekne strom ku kazdej rase a aj strucny popis kazdeho classu ;)
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

webmasterr napísal:hh neboj, ja uz som skusal asi vsetky znamejsie mmorpg, wowko som hral par mesiacov.... (btw teraz skusam Shaiya, a taham Perfect world :))

no rogue je v podstate dykar cize Treasure Hunter
a Druid...hm mozno nieco ako Summoner ked to tak velmi vzdialene porovnam :D

tie classy si pozri na tom webe co som ti dal link vyssie, tam mas pekne strom ku kazdej rase a aj strucny popis kazdeho classu ;)
okey tak asi pojdem za toho Treasure Huntera ci co je to, cize na zaciatku si mam dat Fightera a potom sa postupne vyvijat cez ten uplne komplikovany system ktory nechapem a vo wowku je uplne lahky :?: :lol:

BTW: cucim na to a neni niekto v L2 priblizne rovnaky ako rogue pretoze humani nemaju ziadne zvlastne schopnosti a to je nanich blbe nie?
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

-=wolf=- napísal:okey tak asi pojdem za toho Treasure Huntera ci co je to, cize na zaciatku si mam dat Fightera a potom sa postupne vyvijat cez ten uplne komplikovany system ktory nechapem a vo wowku je uplne lahky :?: :lol:

BTW: cucim na to a neni niekto v L2 priblizne rovnaky ako rogue pretoze humani nemaju ziadne zvlastne schopnosti a to je nanich blbe nie?
v tom je ta krasa L2 ze tam mas strasne vela profesii :) ani nie. humani su vzdy tak medzi. aj pri nukeroch. elfovia maju najrychlejsi casting ale najslabsie kuzla. DE zase naopak. najsilnejsie kuzla ale najhorsi cast. spd. a humani su medzi. u dykarov je to zas v skilloch. DE maju vela vedlajsich skillov ako napr. poison atd. ale elfovia zase rychlejsi atk. spd. ked chces medzi tak human :) ale za toho som este dykara nehral tak neviem ci maju daco extra. vseobecne prilis humanov nemusim
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

-=wolf=- napísal:okey tak asi pojdem za toho Treasure Huntera ci co je to, cize na zaciatku si mam dat Fightera a potom sa postupne vyvijat cez ten uplne komplikovany system ktory nechapem a vo wowku je uplne lahky :?: :lol:

no podla mna human classy su asi najvyrovnanejsie, a necromancer a Treasure hunter su podla mna jedne z najlepsich aspon co sa pvp tyka :D

ono rasy ako take nemaju nejake specialne rozdiely, cca v kazdej najdes priblizny ekvivalent classu v inej rase, akurat niektore maju silnejsi utok a slabsiu obranu narp. darkelf, alebo elfovia su dost rychli, atd.. ludia to maju asi tak 50/50
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

dobre takze uz viem, teraz sa mi tahaju Automatic Updates a uz sa neviem dockat ked si to zahram :)
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

to netahaj :lol: sa ti to udpatne postupne na C5 a interlude :lol: rychlo to vypni a ak to uz nepojde hrat tak mozes instalovat znova :)
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Eru napísal:to netahaj :lol: sa ti to udpatne postupne na C5 a interlude :lol: rychlo to vypni a ak to uz nepojde hrat tak mozes instalovat znova :)
tak som to vypal a neslo to spustit, tak som to preinstaloval, prave zacinam hrat, potom vam poviem moje zazitky z prveho hrania l2 :)

EDIT: takze, zacal som to hrat, lutujem to, ovladanie sa neda poriadne osvojit ani po niekolkych minutach hrania, pohyb sipkami je fakt na hlavu a viac na hlavu je este to ze sa da este hybat kliknut mysou co je podla mna uplne na hovno, taktiez ked stlacim prave tlacidlo mysi tak ma to hodi do first personu z ktoreho sa neviem vysomarit,grafika sa mi moc nepaci, interface a texty v hre nezapadaju do prostredia, je to onicom cela hra, ved porovnajte hraci L2 interface v L2 a tento moj interface vo wowku ktory mam upravny na svoju mieru:
Prílohy
interface.PNG
YokohamaEmo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa YokohamaEmo »

Cus...Ak mozem doporucit l2 server tak urcite www.l2.darkdemon.info je tam jeden C6 Faction server 5k rate ktory bude bezat 15.12 2007 a jeden MR server 50x rate ktory sa zapne dnes (t.j 1 decembra 20:00) je to CZ/SK comunity a C6 Interlude ... tesim sa na vas :)
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

-=wolf=- napísal:tak som to vypal a neslo to spustit, tak som to preinstaloval, prave zacinam hrat, potom vam poviem moje zazitky z prveho hrania l2 :)

EDIT: takze, zacal som to hrat, lutujem to, ovladanie sa neda poriadne osvojit ani po niekolkych minutach hrania, pohyb sipkami je fakt na hlavu a viac na hlavu je este to ze sa da este hybat kliknut mysou co je podla mna uplne na hovno, taktiez ked stlacim prave tlacidlo mysi tak ma to hodi do first personu z ktoreho sa neviem vysomarit,grafika sa mi moc nepaci, interface a texty v hre nezapadaju do prostredia, je to onicom cela hra, ved porovnajte hraci L2 interface v L2 a tento moj interface vo wowku ktory mam upravny na svoju mieru:
bullshit :wink:
grafika je o moc lepsia nez vo WoW, interface je vec zvyku a to ze tam mas tak malo slotov na spelly je uz o tom ze hras C4 aj ked sme ti povedali ze je dost pozadu, od C5 je interface velmi upravene. sipkami sa to neda hrat suhlasim, to sa aj mne pacilo na WoW viac. ale inak L2 o moc lepsie nez WoW. ja sa napriklad vobec neviem vyznat vo WoW a neviem nic najst. uz si si mohol vsimnut ze pri MMORPG treba trocha viac casu na naucenie sa ako pri inych hrach a nie par prvych lvl-ov... teda na 25x aj 30... je to o tom kde skor zacnes a ked sa potom mas naucit nieco nove tak nad tym ohrnas nos a vyhovaras sa na to ze je to zle spravene
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Eru napísal:bullshit :wink:
grafika je o moc lepsia nez vo WoW, interface je vec zvyku a to ze tam mas tak malo slotov na spelly je uz o tom ze hras C4 aj ked sme ti povedali ze je dost pozadu, od C5 je interface velmi upravene. sipkami sa to neda hrat suhlasim, to sa aj mne pacilo na WoW viac. ale inak L2 o moc lepsie nez WoW. ja sa napriklad vobec neviem vyznat vo WoW a neviem nic najst. uz si si mohol vsimnut ze pri MMORPG treba trocha viac casu na naucenie sa ako pri inych hrach a nie par prvych lvl-ov... teda na 25x aj 30... je to o tom kde skor zacnes a ked sa potom mas naucit nieco nove tak nad tym ohrnas nos a vyhovaras sa na to ze je to zle spravene
nj mas celkom pravdu ale ako si sam uznal, L2 sa fakt sipkami hrat neda a to iste aj klikanie mysou, a teraz pride to pri com si asi zaklopes na hlavu a pomyslis si o mne ze som cudny ale viac sa mi paci skombinovanie kreslenej grafiky wowka s textami co su tama ako ta kombinacia pri L2, taktiez vo wowku jasne vidis kto ti dava q, komu odovzdavas q, kto je innkeeper, kto je wind ride master a atd, taktiez minimapa mi pride ovela lepsia vo wowku kde mam pekne zltymi bodkami vyznacenych q giverov a napriklad nerasty ktore tazim, lubia sa mi viac aj moznosti pri vytvarani postavy lebo napriklad tie ucesy no hroza prehroza, nehovorim ze WoW ma prepracovane vytvaranie postavy tak ako GW to zas nie ale je tam z kazdeho rozku trosku, taktiez hudba je vo wowku uplne na inej urovni ako v L2, teraz neviem ako je to v L2 ale vo WoW mas elegante a jasne pri vytvarani postavy dane ze kto je Allianca a kto Horda, tu mi to prislo ako keby hrate len PvE, nemozem uz dalej pisat lebo musim nachvilu vypadnut ale ak este nieaky dotaz rad dopisem :)
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

-=wolf=- napísal:nj mas celkom pravdu ale ako si sam uznal, L2 sa fakt sipkami hrat neda a to iste aj klikanie mysou, a teraz pride to pri com si asi zaklopes na hlavu a pomyslis si o mne ze som cudny ale viac sa mi paci skombinovanie kreslenej grafiky wowka s textami co su tama ako ta kombinacia pri L2, taktiez vo wowku jasne vidis kto ti dava q, komu odovzdavas q, kto je innkeeper, kto je wind ride master a atd, taktiez minimapa mi pride ovela lepsia vo wowku kde mam pekne zltymi bodkami vyznacenych q giverov a napriklad nerasty ktore tazim, lubia sa mi viac aj moznosti pri vytvarani postavy lebo napriklad tie ucesy no hroza prehroza, nehovorim ze WoW ma prepracovane vytvaranie postavy tak ako GW to zas nie ale je tam z kazdeho rozku trosku, taktiez hudba je vo wowku uplne na inej urovni ako v L2, teraz neviem ako je to v L2 ale vo WoW mas elegante a jasne pri vytvarani postavy dane ze kto je Allianca a kto Horda, tu mi to prislo ako keby hrate len PvE, nemozem uz dalej pisat lebo musim nachvilu vypadnut ale ak este nieaky dotaz rad dopisem
no ja osobne by som wow a l2 velmi neporovnaval....su to dve odlisne mmorpg, lineage je klikacka, sipky su tam skor z nudze..proste nemas tam ani skakanie atd... a za dalsie je lineage orientovany skor na grindovanie ako na robenie questov, jedine ktore musis robit su prestupaky (na HR ani to :D)

a co sa tyka rozhrania..to tiez zavisi od toho komu co sadne, ja ked som zacal wowko, mi zase pripadalo dost chaoticke v tom velkom mnozstve ikoniek,kopa pluginov, clovek sa v tom nevyzna....(myslim na vacsich lvloch) ved ked pozriete screeny niektorych manikov tak maju polku obrazovky same listy....
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

to chces akoze povedat ze tam stale creepis a ziadne q :lol:
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

-=wolf=- napísal:to chces akoze povedat ze tam stale creepis a ziadne q :lol:
no na 25x urcite.... sa ti questy neoplati robit, nedostanes ziadne super itemy atd...
ja som hral lineage na najnizsich rateoch asi 7x a tam som tiez q nerobil, proste iba parta a ides expit, na bossa, dropnut nejake itemy na recepty atd...
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

questy robis ale len na ratoch 5 a menej inak sa to neoplati. je ich podstatne menej a hra ta pomocou nich netaha za rucicko ako WoW. aliancia a horda tam nie, mozes abijat koho si zmyslis ale väcsinou to ma nasledky. (hlavne ked mas clan ktory tym mozes dotiahnut do ClanWar).
ReACTiVe
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ReACTiVe »

ja som som s L2 absoulutne spokojny...rozmyslam ze si dnes zahram na tom novom c6 serveri vo tu dakto pisal...a urcite si dam glada...a potom...MASAKER :)
alebo si mam dat OL?
poradte....
btw ako bude rieseny item, buff a prestupy na tom MR?
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

ale vsimol som si ze Eru pisal ze sa stazujem na malo tlacitok, ale ja sa nestazujem na ich pocet, ja sa stazujem komplet na cely interface, nesedi mi s prostredim hry co sa o wow neda povedat
ReACTiVe
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ReACTiVe »

tak toto nechapem...skus opisat problem...lebo podla mna to WoW vyzera tak chaoticky oproti L2 tu mas listu so oknami na skilly, itemy, macra alebo akcie..vsetko univerzalne, potom okno s chatom, okno s info o svojom chare pripadne partu a target
nic nezrozumitelne....len si staci zahrat...ak si totizto pustil, kukol sa nato a vypol, tak to vobec nevies o com to je...ale skus si zahrat, podla mna je to lepsie ako WoW..a k tej mysi....lavy klik: target (ak mas take bodky okolo toho co chces targetnut) alebo pohyb, pravy klik center view a ak drzis prave a hybes mysou tak tocis kameru...nic zlozite
Napísať odpoveď