FORMATOVANIE MOBILOVYCH BATERII
FORMATOVANIE MOBILOVYCH BATERII
Cafte vsetci,vcera som si vzal novy mobile a to Nokiu 6300.Zenska v ORANGEi mi povedala ze musim baterku 3X12 hodin naformatovat.Je to podla vas potrebne aj teraz v 21. storoci? Myslim ze zenska mala zastarale informacie? Co myslite vy?...je to potrebne? ak nie neznizi sa tym kapacita baterie?...lebo fakt sa mi nechce cakat 12 hodin a mam toho dost co vybavovat
..diki za odpovede 
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
neviem dakde tu bola debata o tomto a tusim to skoncilo tym ze tieto nove baterie netreba formatovat ze im to skor skodi
EDIT/ konkretne si pamatam na daku taku info ze pri cca 30% znova v pohode nabit ze nenechat uplne vybit tu baterku, ja mam nokiu a davam ju nabijat ked ostanu 1 2 palicky BTW na lamkach sa da stiahnut prezentacia ktora ti ukaze stav baterie
EDIT// v prilohe je ta prezentacia a je to vraj free je to z dakeho nokia fun serveru ale neviem link priamo nato, ale ak ste dakto presvedceny o opaku tak zmazte no
EDIT/ konkretne si pamatam na daku taku info ze pri cca 30% znova v pohode nabit ze nenechat uplne vybit tu baterku, ja mam nokiu a davam ju nabijat ked ostanu 1 2 palicky BTW na lamkach sa da stiahnut prezentacia ktora ti ukaze stav baterie
EDIT// v prilohe je ta prezentacia a je to vraj free je to z dakeho nokia fun serveru ale neviem link priamo nato, ale ak ste dakto presvedceny o opaku tak zmazte no
- Prílohy
-
- BATTERY.SWF
- (4.21 KiB) 3675 stiahnutí
-
- BATTERY.rar
- (3.05 KiB) 349 stiahnutí
Pri bateriaci starsich napr.NiCd bola potreba formatovania baterie.Trebalo ju nabit a nasledne uplne vybit.A tento proces zopakovat min.3X.Ak si bateriu pouzival nadalej tymto sposobom,tak si predlzoval jej zivotnost.
Avsak baterie nove-Li-on,Li-pol-tieto baterie funguju inac.A prave spominane uplne vybitie tychto baterii skracuje ich zivotnost.Takze neformatovat.Nabit na max. a pouzivat.A najlepsie nevybijat bateriu uplne.Proste stale ju priebezne dobijat.
Avsak baterie nove-Li-on,Li-pol-tieto baterie funguju inac.A prave spominane uplne vybitie tychto baterii skracuje ich zivotnost.Takze neformatovat.Nabit na max. a pouzivat.A najlepsie nevybijat bateriu uplne.Proste stale ju priebezne dobijat.
Formátovanie batérií
Je jedno akú máš batériu, či už z nového alebo starého mobilu, stále ich treba formátovať. Práve tým formátovaním predĺžiš dobu pohotovostného režimu. Ale len prvé tri nabíjanie a potom už nabíjaš ako chceš. 
nemal som dovod tych 30 sekund googlit skor kvoli tomu, aby som sem hodil link na nieco co uz bolo povedane...
ale aby si nepovedal ze sme tu neprijemni, tak sa nebudem do teba navazat uz takto z prichodu
...
len ta chcem upozornit ze takychto pokemonov
anyways....prajem prijemny pobyt newbie
ale aby si nepovedal ze sme tu neprijemni, tak sa nebudem do teba navazat uz takto z prichodu
len ta chcem upozornit ze takychto pokemonov
tu uz bolo viacBAD BOY napísal:Aiden
No ked si taky mudry ta si to mal napisat skor
anyways....prajem prijemny pobyt newbie