Vase najlepsie investovane peniaze

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

investiciou do vzdelania som myslel to, ze za prachy, ktore si prinesiem z IRL budem moc pokryt aspon cast nakladov na studium, lebo viem, ze moja mamka to zo svojho dochodku cele urcite nebude moct hradit.
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

no ja som este peniaze v pravom zmysle slova neinvestoval... no za ocove som za posledne dva tyzdne zarobil 48 dolacov na svetovej burze so zlatom - cez ocov account. a to sa len hram s jednou, dvoma uncami zlata hodinku denne po tom, ako mi skonci skola :)
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

hmm, zatial som vela neinvestoval zo svojho, len fon, rifle, mikinu a take prkotinky, vacsinou mi vsetko platia rodicia (za co im dakujem). no z mojich penazi neviem ci naj investicia, ale budiz, bol mobil za 3000 sk (Sony Ericsson D750i, 1GB karta, sluchatka, nabijacka, cd, papiere, vsetko)
a to je asi vse :)
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Jednoznacne gitara :)
Plexxak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Plexxak »

Auto a motorka, to su dve veci, ktore ma financne dost vycerpavaju, poistka, servis, benzin atd... ale na druhej strane poskytuju poriadne vyzitie, ale ako naj investiciu by som to nevidel...

Praveze dobra investicia bola do mojho PC, pred 4 rokmi, sice teraz na tom nejake najnvosie hry nepustim, ale aj tak na hry nemam cas... a ten comp doteraz slape jak hodinky... :)
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Tento rok mam od januara zalozeny subor v exceli za ucelom zostavenia rocneho rozpoctu. Ked sa tak pozeram do zaznamov, skola nie je az tak velka investicia. Od januara ma stala nieco malo cez 8 tisiciek. A za take najlepsie investicie z toho zoznamu povazujem asi peniaze za permanentky do posilky a nejake knihy, ktore som rad, ze som mohol precitat, lebo viem, ze ked budem robit, to co chcem, svoj uzitok prinesu.
Napísať odpoveď