ako prestat byt "profesionalnym" kamaratom?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

jackb napísal: ale este jedna vec: da sa zisitit, kedy ma baba zaujem,alebo ci ide len o jej standardny "typ" spravania sa?
pred rokom sa mi nieco take stalo... a trochu som o tom vtedy nieco napisal.. teda nieco, mali sme pisat sloh. tema nebola dana, podmienka bola vyuzit to co sme brali na literarnej teorii: antiroman, absurdna drama... (dufam ze nevadi, ze sem dam link na svoj blog, ak ano tak sa ospravedlnujem).
citajte tu
Zistiť nie. Dá sa to však vycítiť, to už však záleží len na Tvojej vnímavosti a na sile jej prejavu.
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

GOOD TEMA

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

jin a jackb - moji ludia

jackb má ten istý problém čo ja a jin je ako keby moj poradca

ja to mám este lepsie v tom ze ta baba co je moja KAMOSKA /ale nemusela by byt iba kamoska/ je aj moja SPOLUZIACKA... tak to je uz uplne super...
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

hmmm takyto problem som maval aj ja.... ale jednoducho som to nebral ako problem, naucis sa ich aspon chapat a potom pride jedna taka, ktora ta nebude chciet len za kamarata leo si povie "Tento je uzasny chape ma.... pocuva ma.... "atd trebars.......

Tak si svoje kamaratky vaz a bud im oporou, uc sa to radsej na kamaratkach ako na svojej vysnivanej, pri nej uz bud ten naj.....

Jednoducho to nehaj plynut.... vies ze si obdivovany..... a to je dobre, raz budes obdivovany aj inak... ;) hadam som to vysvetlil celkom chapanlivo.... :winkkiss:
SpartakuS
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa SpartakuS »

hej hej... woldo.. :) ....treba si pockat....
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Re: ako prestat byt "profesionalnym" kamaratom?

Príspevok od používateľa ETieNne »

jackb napísal:mam take take stastie, alebo smolu, ze vsetky baby, ktore som chcel kedy zbalit vyhlasili, ze som pre nich velmi dobry kamarat, ze sa so mnou dobre pokecat, ale na chodenie to nevidia, aj preto lebo potom by sa to kamaratstvo rozpadlo.
niezeby som si nevazil, ze sa so mnou chcu baby rozpravat o ich problemoch, ale robit na icq a maily "profesionalneho" kamarata ma uz trochu zacina hnevat.
takze, co by som mal robit preto, aby som ziskal dievca na vztah, nie dalsiu "klientku" pre poradensku sluzbu?
No ak môžem poradiť, toto je stará a veľmi dobre známa téma, resp. syndróm dobrého kamaráta alebo staršieho brata. Ide hlavne o to že ako sa k nej začneš chovať na začiatku, tak Ťa bude brať. Ak sa budeš držať stranou a nič si nedovolíš ak nebudeš odvážny alebo nebudeš flirtovať, a budeš príliš slušný, budeš sa im zdať nudný a skôr ako brat. Proste z Teba musia cítiť muža a nie chlapca. Nemajú rady veľmi váhavých mužov a tiež takých ktorí nič nedajú najavo. Túto chybu robia najmä muži, ktorí si myslia, že stačí tú ženu iba poznať a všetko pôjde samo. Ono je to ale trochu komplikovanejšie, pretože to nemusí platiť na každú, že u každej sa staneš dobrý kamarát, alebo že zbalíš každú ktorú baliť budeš. Ale prístup je najdôležitejší, ak je tam nejaká iskra a sympatie, treba sa nebáť a dať to najavo. Ak budeš 3 roky chodiť s niekým do jednej triedy a nikam ho nezavoláš iba budete kecať na lavici tak nečakaj že bude z Teba ten človek hotový :wink: Toľko môj názor... Ja som sa už poučil, treba byť proste priebojnejší, baby to majúm rady, sú rady dobývané :wink: A imponuje im záujem..
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

ako presne tento prblem mam aj ja ale ja nefim ja sa snazim naznacit ze do inej sfery to cem ako kamaratstvo ale aj tka je to furt len kamaratstvo. Ale funny je to ze vobec im nevadia moje dotyky , teda ne ze by som ich obchytkaval ale im to je fakt jedno :roll: inym to nedovolia ale mne hej, pripadne pridem tak autoamt pusa na licko a nie len jedna ale aj 10 :-) taktiez sa namna hnevaju bo uz ich mam tolko ze nestiham s nimi chodit von no proste des a hroza a su to baby ktore zrovna nesu dake prelietave taze nesu zvyknute na tie dotyky heh vacinou ked s dakym chodia tak chodia s nim dost dlho vela z nich ma 20 a maximalne 1 2 3 priatelov mali. Proste ja sa vzdy seknemdade medzi tym kamaratom a frajerom ci co to. A tiez uz nefim co s tym ted som spoznal jednu super holku ale to totalne neviem ako toto je lebo ja neviem co mysli iba ako vtip a co vazne proste hodi namna mile ocicka a tuli sa a pod a na druhy den sa tvari zasa iba ako kamaratka dobra no neviem uplny bordel. Minule sme boli v parku v noci vencit hafana a siel som vyhodit smetie a ona zadeli ze Bubo kam ides takym smutnym hlaskom heh no netusim.

EDIT no to moze byt fakt ze enskodny :-) bo ja som neskodny :-D
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Dotyky Ti dovolia, lebo im asi prídeš neškodný :wink:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

vdaka pani za rady. som rad ze sa naslo viac ludi, ktori tento "problem" chapu.
este ak by ste sa mohli vyjadrit k tej situacii z toho mojho bolgu :wink:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

jackb napísal:vdaka pani za rady. som rad ze sa naslo viac ludi, ktori tento "problem" chapu.
este ak by ste sa mohli vyjadrit k tej situacii z toho mojho bolgu :wink:
K tomu blogu: Nuž nezdá sa mi, že by to bol antiromán, vôbec už nie absurdný :wink: (menami postáv a štylizáciou zozačiatku možno, potom už vôbec)
Vidím v tom však opis skúsenosti. Bolestnej skúsenosti. Je v tom príbeh, ktorý sa normálne rozvíja, ku koncu tam cítiť hnev a predsavzatie. A zmierenie...
Opísal si tam presne problém komplikovanej dievčenskej povahy, ktorá neodhadne (v tovjom prípade zrejme ani nemohla), akú ilúziu vyvolá jej správanie.
jackb
Redeemer
Redeemer

jin napísal:K tomu blogu: Nuž nezdá sa mi, že by to bol antiromán, vôbec už nie absurdný :wink: (menami postáv a štylizáciou zozačiatku možno, potom už vôbec)
Vidím v tom však opis skúsenosti. Bolestnej skúsenosti. Je v tom príbeh, ktorý sa normálne rozvíja, ku koncu tam cítiť hnev a predsavzatie. A zmierenie...
Opísal si tam presne problém komplikovanej dievčenskej povahy, ktorá neodhadne (v tovjom prípade zrejme ani nemohla), akú ilúziu vyvolá jej správanie.
presne to bol zamer. potreboval som to zo seba dostat. a kedze som musel ten sloh dalsie rano odovzdat, a predtym som nemal napisane nic sadol som za pc a napisal to.
a teda otazka: ako znova nevpadnut do tej iluzie? da sa to?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

jackb napísal:presne to bol zamer. potreboval som to zo seba dostat. a kedze som musel ten sloh dalsie rano odovzdat, a predtym som nemal napisane nic sadol som za pc a napisal to.
a teda otazka: ako znova nevpadnut do tej iluzie? da sa to?
Pokiaľ si čerstvo (a nemusí to byť ale iba čerstvo) zaľúbený, tak si veci idealizuješ, vidíš ich také ako ich chceš vidieť, tvoj mozog podnety vykresľuje podmienene stavu zaľúbenia. Proste každý naoko bezvýznamný nepatrný pozitívny podnet od nej interpretuješ ako prejav záujmu, naklonenosti. Preto odvolávajúc sa na túto teóriu vravím: Nie nedá sa to, pokiaľ sa človek nenaučí ovládať svoj mozog počas zaľúbenia. Racionalizovať, neidealizovať. Je to však veľmi ťažké a človek to v drvivej väčšine prípadov vtedy ani nechce.

//Edit: GL!
jackb
Redeemer
Redeemer

jin napísal:Pokiaľ si čerstvo (a nemusí to byť ale iba čerstvo) zaľúbený, tak si veci idealizuješ, vidíš ich také ako ich chceš vidieť, tvoj mozog podnety vykresľuje podmienene stavu zaľúbenia. Proste každý naoko bezvýznamný nepatrný pozitívny podnet od nej interpretuješ ako prejav záujmu, naklonenosti. Preto odvolávajúc sa na túto teóriu vravím: Nie nedá sa to, pokiaľ sa človek nenaučí ovládať svoj mozog počas zaľúbenia. Racionalizovať, neidealizovať. Je to však veľmi ťažké a človek to v drvivej väčšine prípadov vtedy ani nechce.
velmi velka vdaka, jin. uz to len odskusat.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

jin napísal:pokiaľ sa človek nenaučí ovládať svoj mozog počas zaľúbenia....
to sa človek neaučí.. to pochopí len a len vtedy ked sa viecej krát hnusne popáli a pak platí plravidlo dva krát do tej istej rieky nevkročiš
jackb
Redeemer
Redeemer

triple napísal:to sa človek neaučí.. to pochopí len a len vtedy ked sa viecej krát hnusne popáli a pak platí plravidlo dva krát do tej istej rieky nevkročiš
potom ma velku sancu pochopit to, lebo som sa popalil poriadne. a tiez uznavam akesi motto: "jedina druha sanca je sanca urobit rovanku chybu este raz".
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Nepadat do iluzie sa da, ale len a jedine tak, ze sa od nejakeho toho dufania vo vaznejsi vztah celkom odosobnis - a netusim ci toto je to, co chces. Lebo neprehras, ale ani nevyhras, lebo nehras.

Yes.. I am a dreamer, I dream my life away...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

jin napísal:Tu ide by som povedal skôr o to, že on nikoho zatiaľ do vzťahu nesilil... To je ot posledné, čo by on robil On práveže (zrejme, necháme nech sa vyjadrí) vyvíja minimálnu iniciatívu v "prvých" momentoch po zoznámení. Dobrá kamarátka sa zíde vždy, to hej, ale mať ich veľa je tiež unavujúce..
Presne tak a práve preto, keď má človek kamaratku, nemal by zabúdať na to že je to aj žena a ja som chlap, preto nezaškodia občasne hlašky, typu, Dnes si desne sexy atď.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Te-wei napísal:Presne tak a práve preto, keď má človek kamaratku, nemal by zabúdať na to že je to aj žena a ja som chlap, preto nezaškodia občasne hlašky, typu, Dnes si desne sexy atď.
čítaš mi myšlienky 8)
Majko666
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Majko666 »

DonLuca napísal:Presne si to vystihol, človek nesmie váhať a povedať, čo ma na duši, lebo jedného dňa to môže ľutovať.... Ja som tiež neváhal a sntačilo mi na to jediné stretko a nikdy som to NEĽUTOVAL a ani nikdy nebudem
:smt057 :smt058 :aasmile6:
ja som do zial nestihol a lutujem dodnes :(
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Povedz jej ze ju milujes :)
Napísať odpoveď