Skinheads

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

O slavnom pochode (vicitovane( :D ) z blood and honour fora)
Tak to mame za sebou a rekl bych ze to pro nas bylo katastrofalni fiasko. Ukazala se 100x opakovana pravda, kdo vladne tomuto statu. Jakmile slo o zidy, tak policejni slozky nelenily a ukazaly jak system zatoci z kazdym kdo je proti nim. Naopak AFA vyuzila situace, prijela plne ozbrojena a v tlupach nicili male skupinky ci jedince, kteri meli to stesti a dostali se do kryzove oblasti. Takze AFA bude mluvit o vitezstvi, ale pravda se opet strati na dne mrtveho more. Nasi kamaradi byly zatikani bez duvodu, bez jedineho poruseni zakona, ano byly skupinky, ktere meli zbrane, ale ti ihned skoncily na vazbe. Ale AFA pobihala po Praze z basebolovými palkami a bez povsimnuti fízlu. Muzu jen rict, ze jsme tento den prohrali bitvu se systemem, nikoli valku, ale brzy se opet v ulicich obevime a napravime chyby z 10.11.2007. Bohuzel jsme se nedokazali sejit a ukazat nasi silu, ale muzeme se poucit z chyb a priste fizlum a celymu tomu zidovskymu aparatu nakopat prdel. K AFE bych jen dodal, ze ta absolutne nevyhrala, jen ukazala, ze pouze dokaze vyuzit represi systemu vuci nam, ale sama o sobe neznamena nic nez horu sracek. A posledni ke komu bych se vyjadril (pro lidi z Čech): ti co jste nebyly se nad sebou zamyslete a priste uz nelente, pokud ano, tak radeji nase rady opuste, nema cenu, abyste v hospode hejkali a pak sedeli doma u TV a srsali pivo. Hail Victory a brzy navidenou.
LOL

a este jedno foto, z podobnych zdrojov. Fakt neviem kam na to ti chlapci chodia :lol:
Prílohy
NS.jpg
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Niekto si tu riesi svoje problemy..

Vesele citanie B&H fora :lol: (tam ani ja niesom, asi ti cela tema uz dobre lezie na mozog..)

A ten tvoj "NS" obrazok si zaves aj na stenu ked ti to pomoze, je to nieco ako ked si da ANTIFA na stranku nieco taketo, len v opacnom garde - rovnako primitivne a smiesne..

//Jeden typ pre teba - http://antifa.tym.sk/ :mrgreen: isto si tam najdes vela kamaratov..

A este k tomu citovanemu... Dodam este jeden zazitok:
Nedaleko od nás stojí policista v civilu a do mobilního telefonu zadává pokyny. Postavíme se tedy k němu a hned, jakmile odloží telefon, se mu zdvořile představím a optám se, zda mi může říci něco k tomu, co se zde děje. Vřele mi odpovídá, že ano. Povím mu, co se nám během dne stalo a zajímám se, proč se úplně jinak policie chová k extremistům z levicového politického spektra. Bylo mi řečeno, že „dostali příkaz tvrdě zakročit proti neonacistům a naopak nepřehánět tvrdost vůči antifašistům“. Ptám se tedy, zda je opravdu přáním demokracie postupovat takto, či je to jen výsledek tlaku nevládních organizací (např. Židovské liberální unie) a masmédii na naši vládu. Je mi zodpovězeno, že on sám by to řešil úplně jinak, že se mu toto počínání nelíbí, ale že díky příkazům ze shora nemá jinou možnost. Je mi řečeno, že ti nahoře vydali rozkazy a on se jimi pouze řídí.
Prílohy
hhh..isto
hhh..isto
realita.. (foto z akcie o ktorej sa tu hovori)
realita.. (foto z akcie o ktorej sa tu hovori)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Podľa § 421 ods. 1 Trestného zákona "Kto podporuje alebo propaguje skupinu osôb, ktorá násilím, hrozbou násilia alebo hrozbou inej ťažkej ujmy smeruje k potlačeniu základných práv a slobôd osôb, potrestá sa odňatím slobody na jeden rok až päť rokov". Podľa § 422 ods. 1 Trestného zákona "Kto verejne, najmä používaním zástav, odznakov, rovnošiat a hesiel, prejavuje sympatie k hnutiam, ktoré násilím, hrozbou násilia alebo hrozbou inej ťažkej ujmy smerujú k potláčaniu základných práv a slobôd osôb, potrestá sa odňatím slobody na šesť mesiacov až tri roky".
A tento poznas?
ktoho vie preco ti policajti zakrocovali proti zdanlivo neskodnym, zidomilom, ktori urcite nemali v umysle obmedzovat ich prava.

//jeden tip pre Teba: prihlas sa na to BaH forum, urcite si to tam budes uzivat ako ja na AFAckom.... :lol: srsis vtipom az to nieje pravda
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Kedze v sucasnosti je povazovany za extremistu len skinhead NS alebo naicionalista, tak to celkom suvisi s temou.
Policajti sa zúčastnili celoeurópského protiextrémistického školenia

Policajní dôstojníci z viac ako pätnástich európských zemí sa zúčastnia spoločného školenia s cielom prehĺbenia znalostí v potieraní „hate-crimes“ (zločinov z nenávisti).Dôstojníci absolvujú týždenné školenie v Londýne pod vedením protiextrémistického experta z Amerického židovského výboru (AJC).Štvordenný program, zahájený v pondelok, je určený k tomu,aby vrcholným policajním dôstojníkom Európy pomohol získať viac zkúseností a rozšířil obzory o podobných fenoménoch medzi políciu obecne. Program je organizovaný Kanceláriou pre demokraciu a ľudská práva, čo je odnož Organizácie pre bezpečnosť a spoluprácu v Európe. Paul Goldenberg, expert AJC na mezinárodné právo a spoluprácu seminár zahájil. Povedal, že si od seminára sľubuje hlavne prehĺbenie spolupráce jednotlivých národných policií v oblasti „zločinov z nenávisti“, predovšetkým však zjednotenie postupu proti „extrémistickej symbolike“ a „nenávistným prejavom na internete“.„Začneme spoločne viac postupovať a zjednocovať jednotlivé legislatívy tých štátov, kde zaregistrujeme zvýšený výskyt antisemitismu, alebo iných foriem nenávisti“, zdôraznil Goldenberg. Seminára se zúčastnili policajní dôstojníci z Belgicka, Bosny a Hercegoviny, Kanady, Nemecka, Maďarska, Poľska, Srbska, Španielska, Ukrajiny a Velkej Británie.

Zdroj: JTA Breaking News
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

heh
nekoho nasere, nekdo sa nad tym usmeje
mne je jedno ci je nekdo antifak alebo fasista.. mam kamaratov antifakov ale viac tych fasistov ze by som ich rozdeloval to je ako hip hoper a metlak len oni sa troska menej biju a skorej rozhadzuju rukami a u kazdeho to skonci recami heh

INAC ESTE BY MA ZAUJIMALO CO V TEME SKINHEADS ROZOBERAME ANTIFA A FASISTOV omg.. zas nekdo perlil ?
Prílohy
heh
heh
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

takyto mur aj s takym napisom je na zaciatku petrzalky :D dost zleeeee :lol:
aryan: tie "antifa" socky existuju a stale budu existovat a robit hanbu nadalej. ale ver, ze su aj antifasisti, ktori neposobia ako dani jedinci na obrazku... tiez sem hocikto moze dat nacka s cucom v ruke. alebo dokonca pocernejsieho obyvatela s myslenim tohto razu :D jeden taky existuje (alebo skor existoval, nejako som ho nevidel asi rok na nasom sidlisku a bol to vazne skvost) :D ako vidim tak mas prehlad o antifa strankach vacsi ako ja (mozno je to tym, ze mam tieto stranky na haku) :D len taka mala poznamka... ked ma byt hlavna stranka antifasistov hostovana na freehostingu, tak mi to pripada dost blbe. skus hodit nejaky krajsi link ;)
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

verim.. o to horsie to maju v hlave pretoze veria tomu vsetkemu co nas nakoniec znici.. podpora vsetkeho protinarodneho alebo protirasoveho, multikulty dristy a ten zbytok s tym spojeny... pre fetakov a asocialov je angazovanost v tychto hnutiach vlastne prejavom pudu sebazochovy kedze je v ich zaujme postavit sa proti cistote a poriadku a tak ich chapem..... :D

inak napis je fajn, asi vacsinu ludi antifa hlavne bavi.. :lol:

k tym strankam... par som ich videl, vacsinou ide o Cesko, o slovenskych neviem... (az na ruzovu kampan a tu vyssie)

...alebo predsalen... a suvisi to aj s temou aspon http://sharp.wbl.sk/ :D
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

Aryan Angel napísal:k tym strankam... par som ich videl, vacsinou ide o Cesko, o slovenskych neviem... (az na ruzovu kampan a tu vyssie)
ono to bude asi tym, ze slovenske stranky s touto tematikou neexistuju ;)
btw thx za ten sharp link. preklikal som sa nejako cez to az k stranke http://www.trojanrecords.com a pustil radio. celkom fajn rocksteady hraju :)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Brian napísal:A ešte raz mi niekto povie že rasisti sú iba biely tak mu vynadám... Toto je iba ďalší dôkaz toho že černí nám chcu zabrat celý štát... A ak sa im nejak nezabrani množiť sa tak ako sa množia tak ich bude za chvilu 10x viac ako normálnych ludí.

Konečne dostali čo im patrí... Antifaci a Punkací zasraní.... antifa hahaha... antifa hahaha.... xD
Prosim ta zamysli sa nad tvojou uzastnou fylozofiou...tak isto aj cierny,ako aj biely su obrovske ku*vy..v oboch skupinach sa najdu hajzli..s tym nic nespravis.Co mas vlastne proti punkacom?(samozrejme nemyslim tie socky,co zobru nejake tie koruny na vino..to je len odpad...obycajne socky,ktore v zivote nic nedokazali a ani nedokazu..takych ludi je vsade dost,bez vynimky)..to,ze pocuvaju svoju hudbu?..ze si len dalsi zakomplexovany ko*ot,ktory vidi len sam seba?..asi ano..
Minule som siel odprevadit priatelku na autobus,siel som spat,teraz uz sam..a stretol som cigana dostal som od neho dve paste do brucha..potom som k nemu pristupil blizsie a vyhrazal som sa mu,ze ho tu s botkami rozkopem na sracky...potom som odisiel..
Davnejsie,ked som este jazdil na korculiach(na bladeoch)...s kamaratmi sme si davale triky na chodnilku a z takej malej skocky..a len tak sa za nami rozbehla partia nackov..a ked hovoriim partia,tak naozaj partia..tesne pred tym sli dolu mestom...a bolo ich cca 20-30..naozaj neprehanam..tym som ani nestihol nic povedat..tak ako vtedy som sa este v zivote nezadychal..mal som co robit,aby som im usiel..-to potvrdzuje pravidlo,ze hajzli a koko*i sa najdu bez vynimky vsade..ci su biely,cierny,zid alebo ja neviem uz co..(samozrejme,ze poznam aj uzastnych ludi..bielych,ciganov,ale aj OI!Skins,atd.chapes to konecne?..)
este jedna otazka kolko mas rokov?...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Ide o pomer toho dobreho a zleho ...daj mi statistiku ze ciernych pracuje rovnako ako bielych . Nikto nevidi jasne lebo nikto nie je nestranny ale niekoho urazat ze je ko*ot pretoze ma nazor aky ma moze spravit iba dalsi ko*ot a chcem aby si sa zamyslel a pozrel na svet okolo seba. Vybral si si cestu byt punkacom tak ako si niekto vybral byt nackom ..ver mi keby si bol v takej grupe punkerov ktory sa radi biju robil by si mozno to iste co ta grupa robila tebe . Svet sa nezlepsi bude sa to len zhorsovat ...
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

P3Bo napísal:Ide o pomer toho dobreho a zleho ...daj mi statistiku ze ciernych pracuje rovnako ako bielych . Nikto nevidi jasne lebo nikto nie je nestranny ale niekoho urazat ze je ko*ot pretoze ma nazor aky ma moze spravit iba dalsi ko*ot a chcem aby si sa zamyslel a pozrel na svet okolo seba. Vybral si si cestu byt punkacom tak ako si niekto vybral byt nackom ..ver mi keby si bol v takej grupe punkerov ktory sa radi biju robil by si mozno to iste co ta grupa robila tebe . Svet sa nezlepsi bude sa to len zhorsovat ...
aha ,takže ked si niekto vybere že bude nacista tak ho zato netreba odsudzovať ? :?
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Digital napísal:aha ,takže ked si niekto vybere že bude nacista tak ho zato netreba odsudzovať ? :?
Kazda "strana barikady" ma urcite chyby , ktore na seba hadzeme , ale to len v pripadoch nevyhnutnosti[Nebodaj ukazujes po ceste domov na kazdeho holohlaveho chlapa prstom ? ] , to ze si tu kazdy na fore krici svoj nazor je pekna vec ale robi to v pohodli domova kde mu nic nehrozi bol by som zvedavy kto by bol za svoje nazory ochotny sa bit aj v praxi . Ako ty v normalnom zivote odsudzujes nackov tak aby ich to nejako poznacilo ?
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

P3Bo napísal:Kazda "strana barikady" ma urcite chyby , ktore na seba hadzeme , ale to len v pripadoch nevyhnutnosti[Nebodaj ukazujes po ceste domov na kazdeho holohlaveho chlapa prstom ? ] , to ze si tu kazdy na fore krici svoj nazor je pekna vec ale robi to v pohodli domova kde mu nic nehrozi bol by som zvedavy kto by bol za svoje nazory ochotny sa bit aj v praxi . Ako ty v normalnom zivote odsudzujes nackov tak aby ich to nejako poznacilo ?
Nie, lutujem to , ale nemam zasebou tolko vygumovaných bitkárov a do prevahy sa zasadne nepuštam :( ... tolko k fyzickemu nasiliu... Slovami by som ich dokazal mozno aj presvedčit lenže dostat sa k takemu tupému bukovi rečou je nemožné a bohvie či by to ta hlava aj pochopila...
kali520
Darca
Darca

Digital napísal:aha ,takže ked si niekto vybere že bude nacista tak ho zato netreba odsudzovať ? :?
Treba ho odsudzovat len ak nejakym sposobom ublizuje ludom (a to tiez robi antifa, cigani atd). Lenze tvoj problem je, ze ty v kazdom kto nesuhlasi s danym systemom a je hrdy na to ze je slovak a biely vidis nacistu.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:Treba ho odsudzovat len ak nejakym sposobom ublizuje ludom (a to tiez robi antifa, cigani atd). Lenze tvoj problem je, ze ty v kazdom kto nesuhlasi s danym systemom a je hrdy na to ze je slovak a biely vidis nacistu.
Tak vidiš domna málo , lebo ja neodsudzujem nikoho kto je hrdy že je slovak a biely alebo nesuhlasi zo systemom... Ale tych ktory si hovoria Neonacisti ... bože ty to nevidiš ? cela pospolitosť a ine bandy ... chlapci s bomberami ,tažkymi botami, nožami, s nedokončenymi učnovkami a v hlave min. 1,5 promile alkoholu... Ved ked je niekto sprosty jak buk tak je jasne že nesuhlasi zo systemom na slovensku ... tak isto aj u ciganov.. A prosim ta nezačni stým že kolko ty poznaš neonacistov ktory su na vysokých školách alebo su inač vzdelaní a vyssie postavení ... lebo takych je tu asi tolko čo na luniku pracujucich ciganov.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

v tom mas pravdu. Je to mozno aj sposobene tym ze ludia ktory maju malo informacii lachsie podliehaju ideologiam a hlavne chcu zvrhnut vinu za svoj osobny neuspech na niekoho ineho . Tych par vzdelanych vedie siroke masy tak tomu vzdy bolo ale nie len u nackov.
kali520
Darca
Darca

Digital: Takze, to co ty povazujes za neonacistu ja to povazujem za bitkara alebo chuligana atd.

Pospolitost, uz sme ju rozoberali, aj ked robia dojem neonacistov, co podla mna nerobia, tak nikdy nikomu svojou cinnostou neublizovali a ich program neni zamerany aby niekomu nejak ublizovali.
Digital napísal:Ved ked je niekto sprosty jak buk tak je jasne že nesuhlasi zo systemom na slovensku
Chuliganovi je system na slovensku ukradnuty. Chuligan nevie preco zbil dotycneho cloveka, chuligan chuligan nechape pravy vyznam NS, nevie co je to sionizmus, nevie co su to sionske protokoly a nevie preco bojuje za tu ideologiu za ktoru bojuje. Chuligan vie ze musi zbit urcite osoby ako su cigani antifa punkery atd, preto lebo jeho ideologia je proti tymto smerom, ale on nevie preco (a ak ano tak velmi okrajovo). Robi tak lebo tak robit ma, viac ho vlastne nezaujima. Kazdy mudrejsi clovek, vratane neonacistu vie ze poulicnymi bitkami nedosiahne prakticky nic.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Ako neonacista vyriesi cigansku otazku , teda ked vie ze poulicnymi bitkami sa nic nevyriesi ?
kali520
Darca
Darca

P3Bo napísal:Ako neonacista vyriesi cigansku otazku , teda ked vie ze poulicnymi bitkami sa nic nevyriesi ?
A jak to mam vediet? Ale urcite sa dovtipi ze ked dnes zmlati jedneho a zajtra druheho a pozajtra tretieho a po tyzdni tyto cigani budu znova zdravi a budu robit neplechu aj tak.

Ale mozne riesenie by bolo toto http://www.nsinfo.org/index.php?option= ... 5&Itemid=1 (inak ten clanok som sem uz daval)
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:A jak to mam vediet? Ale urcite sa dovtipi ze ked dnes zmlati jedneho a zajtra druheho a pozajtra tretieho a po tyzdni tyto cigani budu znova zdravi a budu robit neplechu aj tak.

Ale mozne riesenie by bolo toto http://www.nsinfo.org/index.php?option= ... 5&Itemid=1 (inak ten clanok som sem uz daval)
kde ty tam vidis riesenie ciganskej otazky ?
Napísať odpoveď