Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
presne tako ako napisal vajda...vajda65 napísal:tak aminokyseliny v kombinacii s chlastom ti určite pečen nepokazili, takisto ani kreatin chlast nie je škodlivý tak pre telo ako pre teba.
Ulohou kreatinu je telo zavodniť, chlasť ho naopak dehydruje.
sport nutrition vo vseobecnosti velmi dobre znasa telo...vsetky doplnky su vyrabane tak, aby mali co najmensiu toxicitu pre pecen...takze co si vypotil ze mas pokazenu pecen z toho... je nezmysel
mozem vediet ako si nato dosiel ? chytal si ju bola tvrda ako diamant ?pystek napísal:Chcel by som len upozornit, ze ak beriete nejake doplnky vizivi, tak uplne odstrante chlast, ani prilezitostne. Ja som si takto po 3 mesiacoch brania aminokyselin a prilezitostnemu pitiu uplne skazil pecen, teraz ju mam ako 60 rocny tvrdy alkoholik.
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ja by som ta aj tak podporil uz len preto ze sport a alkohol neidu k sebepystek napísal:Chcel by som len upozornit, ze ak beriete nejake doplnky vizivi, tak uplne odstrante chlast, ani prilezitostne. Ja som si takto po 3 mesiacoch brania aminokyselin a prilezitostnemu pitiu uplne skazil pecen, teraz ju mam ako 60 rocny tvrdy alkoholik.
-
Holubar
Darca
Tam je toho iste viacej. Taka zjednodusena predstava je, ze pri treningu sa trhaju svalove vlakna, ktore sa pri regeneracii dobudovavaju vacsie a pevnejsie. Ale tiez k tomu treba pridat stimulaciu tvorby hormonov, budovanie nervovych vlakien, celkovy anabolicky stav organizmu (proteosynteza, Linenova spirala a dalsie biochemicke cykly...nechci poznat)...je okolo toho cela veda a priznam sa, ze si v pohode vystacim s tym laickym pohladom na to ako celok. Za posledne tri roky som mal z casti moznost nahliadnut do dejov v bunke a dakujem neprosim...
- ak si rocnik 89 a vyssie tak platis 300sk = 11 vstupovkali520 napísal:Na Dlhych dieloch jedna (sice to neni az tak moc dubravka ale je to tam niekde) neviem teraz presne adresu, ale vstup je 80SK. Ale ak si student pernamentka ta vijde lacnejsie (bohuzial neviem kolko, uz som tam bol velmi davno)
- ak si rocnik 88 a nizsie tak platis 600sk = 11 vstupov
...este sa da kupit aj mesacna pernamentka bez obmedzenia na vstupy ale tam si uz nepametam ceny (ale tusim 400sk a 700sk podla rocnikov ako vyzsie)
...este v centre mesta je nejaka posilka tusim s pristupnou cenou, ale neviem nazov a ani presne miesto...
-
Dante3000rpm
Medium Star
-
blast3r
Amateur
Tak to je celkom dobra cena, kedze som rocnik 914JOKE napísal:- ak si rocnik 89 a vyssie tak platis 300sk = 11 vstupov
- ak si rocnik 88 a nizsie tak platis 600sk = 11 vstupov
...este sa da kupit aj mesacna pernamentka bez obmedzenia na vstupy ale tam si uz nepametam ceny (ale tusim 400sk a 700sk podla rocnikov ako vyzsie)
...este v centre mesta je nejaka posilka tusim s pristupnou cenou, ale neviem nazov a ani presne miesto...
A technicky stav + otvaracie hodiny nahodou neviete? popr. nejaky kontakt, aby som zistil, kde to presne je... dik
-
RoQa
Darca
InaČ keď nemate stroje tento typek cvičí prevažne v domácich podmienka
http://youtube.com/watch?v=ffCBFT1OmgY&feature=related má tam aj plno iných videjí
-
Digital
Guru
poradte mi pls , objednavam si lavičku komplet bench ale neviem aku tyč nanu ... mam objednat niečo taketo ? http://www.bartsport.sk/cinky-zavazia/i ... racska-tyc
moze byt vzpieračska tyč ?
diky
moze byt vzpieračska tyč ?
diky
No je to otvorene cely den, akurat od 12 00 do 15 00 su zavrety, neviem ci tam upratuju alebo co robia.blast3r napísal:Tak to je celkom dobra cena, kedze som rocnik 91:D asi tam zacnem chodit...
A technicky stav + otvaracie hodiny nahodou neviete? popr. nejaky kontakt, aby som zistil, kde to presne je... dik
Vyzera to tam celkom slusne akurat to ma tu nevyhodu ze je tam iba jeden velky kladko stroj, ale lavicky na bench tam mas nasranych neurekom.
No ked ma clovek jednorucky tak sa da pomerne celkom slusne precvicit telo aj ked nie tak kvalitne ako v posilovni ale na udrzanie si formy to je celkom dobre.Joxxo napísal:InaČ keď nemate stroje tento typek cvičí prevažne v domácich podmienka Wink má tam aj plno iných videjí
Digital, tyc by som kupoval osobne a hlavne taku ktora ma najuzsie tie konce na ktore nakldas kotuce. Nedavno som si kupoval EZtku a kotuce co som mal doba mali male diery takze sa tam nedali nalozit. Ked mas co najuzsu tyc tak mozes kupovat bars ake kutuce bez toho aby si to nejak premeraval a spekuloval.
http://mapy.zoznam.sk/index.pl?zoom=9&p ... sk&sipka=1blast3r napísal:popr. nejaky kontakt, aby som zistil, kde to presne je... dik
-
Grosay
Star
To chodievas kupovat len tak na "blind"? No, pokial mas doma nejaky sustruh na zvacsovanie otvorov v kotucoch, tak aj tak sa dakali520 napísal:Nedavno som si kupoval EZtku a kotuce co som mal doba mali male diery takze sa tam nedali nalozit. Ked mas co najuzsu tyc tak mozes kupovat bars ake kutuce bez toho aby si to nejak premeraval a spekuloval.
Digital - Suhlasim s kali520.Ak kupovat tyc, tak len osobne. Mozes si ju "poosahavat".Nie som si isty, no myslim, ze najmensi priemer otvorov na kotucoch je 25 mm, a podla toho su aj oznacovane. Aj tyce maju take oznacenie. Takze velku vedu by som z toho nerobil. 25ky kotuce maju asi v kazdom obchode. Ja mam vsetky tyce 25ky a s kotucmi ziadny problem. Len sa mi zda, ze kotuce s 30 mm otvormi (na tu tyc, co si uviedol) som v obchodoch az tak casto nevidel.Ale to som nebehal po cisto sportovych shopoch. Dlzka 160 cm je ok. Este mala rada do buducnosti - neber si tyce so zavitom na kotucovej casti. Pri cviceni sa matice drziace kotuce zvyknu uvolnovat a pomaly odkrucavat. Mam take jednorucky a pekne to lezie na nervy. Velke tyce mam na imbusaky, to je lepsie.