Opak napísal:a jak to vlastne dopadlo?nemohol som to pozerať škoda.
podla nicku si tam vystpoval :D ale k teme , spevaka vyhral cmorik , spevacku smatanova, objav roka - komajota skokan roka - palonder a viac si nepamatam
nas.alo ma,že Predná mala bronz,ja ju akože komplet totálne neznášam Cmoro druhýkrát zlatý! Super soundtrack k filmu Bathory Pyco sa vyzliekol Marcin bol podarený výborné vystúpenie Jany Kirschner
Asi bol v hľadisku aj Žigo Pálffy,vedľa Toška Bezdedu.
uz je to otrepane,stale su tam ti isti ludia,ktori tam nemaju co robit.vcera som akurat videla vyhlasenie o najlepsiu spevacku a stacilo mi...ze smatanova a knechtova aspon ze metlu roka maju kosca a mojsej
mne sa tá pieseň tiež páčila ...však to bolo najlepšie vystúpenie , neviem čo počúvaš ty , ale dobre , neberiem Ti názor
už by sa ale organizátori mohli uvedomiť a robiť nominácie z aktuálnych spevákov a skupín
nechápem čo tam robí Elán a spol...
nech to potom neročníkujú , postačí " Slávik "
romerot napísal:CO? ved to bola zgrcana pesnicka Slova onicom, rytmus nikde - chcelo sa mi spat ale ten skrekot ma breberal akoze SORRY ale co bolo natom take SUPER?
ta pesnicka bola vyborna bolo to spievane v starosloviencine preto tie "hnusne" slova a keby mas len trocha zmysle pre umenie a necucis len stale pri kompe a pocuvas soundtracky z hier tak by si mozno pochopil co bolo na tom pekne
-=wolf=- napísal:ta pesnicka bola vyborna bolo to spievane v starosloviencine preto tie "hnusne" slova a keby mas len trocha zmysle pre umenie a necucis len stale pri kompe a pocuvas soundtracky z hier tak by si mozno pochopil co bolo na tom pekne
Gregorian je pekne a nie toto ... ale to je zasa ine umenie ako mas ty
urcite su aj ine lepsie spevacky ako ony 2.ja celkovo slovensku hudbu moc nemusim,ale ta knechtova to ma naozaj dorazilo.ved ona ked spieva,tak ani mikrofon nevie dat dalej a pocut ako sa nadychuje.ale nechcem sa tu hadat.kazdemu sa paci nieco ine