Zdravim,
momentalne mam v dome pevnu linku od ST a na nej mam napojene dva telefony, kazdy na jednom poschodi,..
problem je ale ten, ze sa medzi tymito dvoma telefonmi neda medzisebou volat, ak je uskutocneny hovor, a zodvihneme oba telefony, navzajom sa je pocut, ale neviem ako docielit toho, ze by sa napr z telefonu na dolnom poschodi dal "vytocit" telefon na prvom poschodi....
existuju nejake sady telefonov ktore maju moznost vzajomnej komunikacie? akoze z jedneho telefonu vytocim ten druhy a telefonujem zadarmo navzajom?
poradte prosim,...
dufam ze som to napisal zrozumitelne, aj ked mam dojem ze som sa asi nepresne vyjadril
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
Traktorista
Guru
jo petko, toto chcem, nevies nieco odporucit?enter00 napísal:najlepsie riesenie su bezdrotove telefony, tie maju vacsinou funkciu "vysielacky", teda dokazu spolu komunikovat zadarmo v dosahu zakladnej stanice.
edit: nasiel som napr toto http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Shortc ... PrmaId=463 , v ageme za dobru cenu, pisu ze podporuje interkom medzi mikrotelefony,... co to su tie mikrotelefony? bo tam zas vyssie pisu nieco s moznostou pripojenia siestich mikrotelefonov,...
ja proste chcem interkom medzi tymi dvoma sluchadlami,...
ano, panasonic je vyborny.
fungovat to bude tak, ze pri prijati hovoru zo siete (ST) budu zvonit obe sluchatka a ak sa hovor prijme na jednom, bude primarne. niektore telefony vedia aj duplikovanie, teda ako keby konferencny hovor, funguju obe sluchatka a pocuju sa vsetky strany. toto plati, ak su sluchatka pripojene na jednu zakladovu stanicu.
ak su, ide rovnako pouzivat ten interkom, teda vysielacka v dosahu stanice.
vyssie typy vedia robit aj nieco ako "VPN", teda spojit radiovo viacero zakladovych stanic a vysielackovat medzi nimi a vsetkymi pripojenymi sluchatkami.
fungovat to bude tak, ze pri prijati hovoru zo siete (ST) budu zvonit obe sluchatka a ak sa hovor prijme na jednom, bude primarne. niektore telefony vedia aj duplikovanie, teda ako keby konferencny hovor, funguju obe sluchatka a pocuju sa vsetky strany. toto plati, ak su sluchatka pripojene na jednu zakladovu stanicu.
ak su, ide rovnako pouzivat ten interkom, teda vysielacka v dosahu stanice.
vyssie typy vedia robit aj nieco ako "VPN", teda spojit radiovo viacero zakladovych stanic a vysielackovat medzi nimi a vsetkymi pripojenymi sluchatkami.
-
Traktorista
Guru