domaci telefon

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Traktorista
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

domaci telefon

Príspevok od používateľa Traktorista »

Zdravim,

momentalne mam v dome pevnu linku od ST a na nej mam napojene dva telefony, kazdy na jednom poschodi,..
problem je ale ten, ze sa medzi tymito dvoma telefonmi neda medzisebou volat, ak je uskutocneny hovor, a zodvihneme oba telefony, navzajom sa je pocut, ale neviem ako docielit toho, ze by sa napr z telefonu na dolnom poschodi dal "vytocit" telefon na prvom poschodi....

existuju nejake sady telefonov ktore maju moznost vzajomnej komunikacie? akoze z jedneho telefonu vytocim ten druhy a telefonujem zadarmo navzajom?

poradte prosim,...
dufam ze som to napisal zrozumitelne, aj ked mam dojem ze som sa asi nepresne vyjadril

Príspevok od používateľa enter00 »

najlepsie riesenie su bezdrotove telefony, tie maju vacsinou funkciu "vysielacky", teda dokazu spolu komunikovat zadarmo v dosahu zakladnej stanice.
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

enter00 napísal:najlepsie riesenie su bezdrotove telefony, tie maju vacsinou funkciu "vysielacky", teda dokazu spolu komunikovat zadarmo v dosahu zakladnej stanice.
jo petko, toto chcem, nevies nieco odporucit?

edit: nasiel som napr toto http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Shortc ... PrmaId=463 , v ageme za dobru cenu, pisu ze podporuje interkom medzi mikrotelefony,... co to su tie mikrotelefony? bo tam zas vyssie pisu nieco s moznostou pripojenia siestich mikrotelefonov,...
ja proste chcem interkom medzi tymi dvoma sluchadlami,...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

jj.. napr. toto. Pôjde Ti to. Inak doporučoval by som Ti k tomu ďalšiemu slúchadlu (mikrotelefónu) dokúpiť aj dobíjačku.. (v čom je položené na obrázku to druhé slúchadlo)..
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

ano, panasonic je vyborny.
fungovat to bude tak, ze pri prijati hovoru zo siete (ST) budu zvonit obe sluchatka a ak sa hovor prijme na jednom, bude primarne. niektore telefony vedia aj duplikovanie, teda ako keby konferencny hovor, funguju obe sluchatka a pocuju sa vsetky strany. toto plati, ak su sluchatka pripojene na jednu zakladovu stanicu.

ak su, ide rovnako pouzivat ten interkom, teda vysielacka v dosahu stanice.

vyssie typy vedia robit aj nieco ako "VPN", teda spojit radiovo viacero zakladovych stanic a vysielackovat medzi nimi a vsetkymi pripojenymi sluchatkami.
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

brm napísal:jj.. napr. toto. Pôjde Ti to. Inak doporučoval by som Ti k tomu ďalšiemu slúchadlu (mikrotelefónu) dokúpiť aj dobíjačku.. (v čom je položené na obrázku to druhé slúchadlo)..
jaj, to nie je v tej sade?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Traktorista napísal:jaj, to nie je v tej sade?
Hmmm.. no nikde to tam nepíšu, tak by som si nebol taký istý. Ale možno tým názvom "DUO" chápu, že v sade je aj to druhé sluchátko + dobíjacia časť. Treba riadne preveriť. ;)
Napísať odpoveď