Bocnyca na pc

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
puccik
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Bocnyca na pc

Príspevok od používateľa puccik »

Ludia pomozte hladam taki bocni plech na pc priesvitny viete ako biva taki na tuningovich skriniach :) sproste popisanie. Co chcem ten bocny plech dat na moju bednu a dat tam neony len odkial bi som kupoilk taki bocnicu na lavu stranu ak viete niake page napiste dikes vopred
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Priesvitny plech... :D :D :D

Najskor myslis plexisklo, nie?
puccik
Star
Star

No aj tak sa da povedat no ale napr abi ten plech bol po bokoch ciernym plechom a v strede take velke plexisklo chapete dufam :D
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

fuha
skus si to urobit sam ked si zrucnejsi alebo niekomu dat vyrobit. neviem ci sa nieco take da zohnat a este k tomu z netu...
puccik
Star
Star

no vyrobiť ma napadlo ale ja bi som ten plech pokrivil a našim majstrom zo školy radšej nie som im dal zavariť autogénom dva kábliky a nadupali tam toľko bóraxu ze bi to stačilo na spojenie tici a nie kablou
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

zvarit kabliky? borax? hmm no nic...
No nevadi sklamem ta taky bocnicu nekupis zrejme, jedine ze by si mal nejaku drahsiu skrinku. Najlepsia moznost je vyrobit si to, bocnicu das dolu, vyrezes dieru kupis normalne plexo a priskrutkujes to tam. Da sa to dobre rezat priamociarou elektrickou pilkou, uz som take daco robil. Nakresli si jaky tvar by diera mala mat a uz rezes :) vela stastia pri praci
puccik
Star
Star

ok tak diki idem daco vimislat diki za radi :wink:
nevieme
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa nevieme »

radsej sa chod ucit gramatiku pre boha.. dufam, ze si robis iba srandu
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

nevieme napísal:radsej sa chod ucit gramatiku pre boha.. dufam, ze si robis iba srandu
ak by si ty vedel citat tak by si sa dozvedel, ze je dyslektik
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Bocnyca na pc

Príspevok od používateľa RoQa »

puccik napísal:Ludia pomozte hladam taki bocni plech na pc priesvitny viete ako biva taki na tuningovich skriniach :) sproste popisanie. Co chcem ten bocny plech dat na moju bednu a dat tam neony len odkial bi som kupoilk taki bocnicu na lavu stranu ak viete niake page napiste dikes vopred
neviem no nieco take ? http://www.tichepc.sk/produkty/pc-skrin ... enstvo-196 Edit//: puccik dik,akurat si niesom istý či to pasuje na každú bedňu ,skús nejak pozisťovať či by ti to šlo, ale videl som bočnice na viacerých stránka ,len si spomenúť hmm.... :hmm: ak si spomeniem hodim linky
puccik
Star
Star

Re: Bocnyca na pc

Joxxo napísal:neviem no nieco take ? http://www.tichepc.sk/produkty/pc-skrin ... enstvo-196
ti si sef si macher proste google v ludskej kozi k+ :wink:
nevieme
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa nevieme »

ViRuS napísal:ak by si ty vedel citat tak by si sa dozvedel, ze je dyslektik
ak by on chcel pisal by bez chyb, lenze to aj musis chciet a nie sa vyhovarat, ze ja som taky tak to uz bude do konca zivota. mal som spoluziaka ktory mal v diktatoch vzdy 15 a viac chyb, potom na sebe zacal makat a mal max 2 chyby taze neviem co tu riesis
puccik
Star
Star

nevieme napísal:ak by on chcel pisal by bez chyb, lenze to aj musis chciet a nie sa vyhovarat, ze ja som taky tak to uz bude do konca zivota. mal som spoluziaka ktory mal v diktatoch vzdy 15 a viac chyb, potom na sebe zacal makat a mal max 2 chyby taze neviem co tu riesis
ok diki za kazde navrhi diki aj za tvoj inspirativni komentar urcite verim a dufam ze si studoval psychlogiu a psychiku ludi a poruchi ucenia takze aj ked viem ze bi si mi chcel velmi pomoct napr davanim k- ale fakt nemusis

prosim vas tu uz nieje co riesit tu bocnicu som nasiel takze prosim vsetkich ktori maju opravnenie zamikat temi mozte LOCK and TRASH

PS: NEVIEME :smt070 :flower:
Zamknuté