Bocnyca na pc
Bocnyca na pc
Ludia pomozte hladam taki bocni plech na pc priesvitny viete ako biva taki na tuningovich skriniach
sproste popisanie. Co chcem ten bocny plech dat na moju bednu a dat tam neony len odkial bi som kupoilk taki bocnicu na lavu stranu ak viete niake page napiste dikes vopred
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
zvarit kabliky? borax? hmm no nic...
No nevadi sklamem ta taky bocnicu nekupis zrejme, jedine ze by si mal nejaku drahsiu skrinku. Najlepsia moznost je vyrobit si to, bocnicu das dolu, vyrezes dieru kupis normalne plexo a priskrutkujes to tam. Da sa to dobre rezat priamociarou elektrickou pilkou, uz som take daco robil. Nakresli si jaky tvar by diera mala mat a uz rezes
vela stastia pri praci
No nevadi sklamem ta taky bocnicu nekupis zrejme, jedine ze by si mal nejaku drahsiu skrinku. Najlepsia moznost je vyrobit si to, bocnicu das dolu, vyrezes dieru kupis normalne plexo a priskrutkujes to tam. Da sa to dobre rezat priamociarou elektrickou pilkou, uz som take daco robil. Nakresli si jaky tvar by diera mala mat a uz rezes
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Bocnyca na pc
neviem no nieco take ? http://www.tichepc.sk/produkty/pc-skrin ... enstvo-196 Edit//: puccik dik,akurat si niesom istý či to pasuje na každú bedňu ,skús nejak pozisťovať či by ti to šlo, ale videl som bočnice na viacerých stránka ,len si spomenúť hmm....puccik napísal:Ludia pomozte hladam taki bocni plech na pc priesvitny viete ako biva taki na tuningovich skriniachsproste popisanie. Co chcem ten bocny plech dat na moju bednu a dat tam neony len odkial bi som kupoilk taki bocnicu na lavu stranu ak viete niake page napiste dikes vopred
Re: Bocnyca na pc
ti si sef si macher proste google v ludskej kozi k+Joxxo napísal:neviem no nieco take ? http://www.tichepc.sk/produkty/pc-skrin ... enstvo-196
ak by on chcel pisal by bez chyb, lenze to aj musis chciet a nie sa vyhovarat, ze ja som taky tak to uz bude do konca zivota. mal som spoluziaka ktory mal v diktatoch vzdy 15 a viac chyb, potom na sebe zacal makat a mal max 2 chyby taze neviem co tu riesisViRuS napísal:ak by si ty vedel citat tak by si sa dozvedel, ze je dyslektik
ok diki za kazde navrhi diki aj za tvoj inspirativni komentar urcite verim a dufam ze si studoval psychlogiu a psychiku ludi a poruchi ucenia takze aj ked viem ze bi si mi chcel velmi pomoct napr davanim k- ale fakt nemusisnevieme napísal:ak by on chcel pisal by bez chyb, lenze to aj musis chciet a nie sa vyhovarat, ze ja som taky tak to uz bude do konca zivota. mal som spoluziaka ktory mal v diktatoch vzdy 15 a viac chyb, potom na sebe zacal makat a mal max 2 chyby taze neviem co tu riesis
prosim vas tu uz nieje co riesit tu bocnicu som nasiel takze prosim vsetkich ktori maju opravnenie zamikat temi mozte LOCK and TRASH
PS: NEVIEME