co vy nato?
vianoce sam na intraku?
-
qwerty-xyz
vianoce sam na intraku?
myslim ze nazov temy hovori za vsetko,tak co ostali by ste na vianoce sami na izbe na internate? pytam sa to preto pretoze ja asi ostavam,sice este neviem ci su internaty otvorene aj pocas vianoc ale tak cchel by som,pretoze viem ze atmosfera ktora bude doma sa bude skor podobat peklu nez klasickej atmosfere v inych domacnostiach...
co vy nato?
co vy nato?
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ja nastastie taky problem nemam... ja rad stravim vianoce doma... ako akzdy aj ja mam niekedy problemy, ale su to malichernosti... a urcite by som nechcel byt na vianoce bez nich...
no a sam na intraku to vonkoncom nie. aj keby som mal ake problemy, tak ja neviem poprosil by som dobreho kamarata ci nemozem ist na vianoce k nim.. ale sam by som urcite neostal
no a sam na intraku to vonkoncom nie. aj keby som mal ake problemy, tak ja neviem poprosil by som dobreho kamarata ci nemozem ist na vianoce k nim.. ale sam by som urcite neostal
sam urcite neostavaj, teraz sa i to zda mozno ako dobre riesenie, ale v ten den to budes urcite vnimat inak, neviem co pe teba vianoce znamenaju, ako si ich zvykol prezivat, ale pre mna je to najkrajsia cast roku a rozhodne by som cet nu nechcel byt sam, skus sa spytat priatelky ak mas ci nemozes ist ku nim, alebo sa spytaj najlepsieho kamarata ci by si nemohol prist ku nim aspon na chvilu, nasat trochu atmosfery
No u nas su otvorene(VS), je tu vela studentov z roznych krajin a tych predsa nebudu posielat domov len kvoli tomu, ze tu my mame akysi sviatok.Runes napísal:vienoce sam nieeeee chod k babke akosom chcel ist ja vlaniabo k dakej rodine ale sam nebud to je hlupost mozno to vasi doma pochopia ze neces travit s nima vianoce ked budu taky a moze to nastartovat veci. BTW intraky niesu tusim otvorene viem ze na rokforte su ale to je Harry Potter
Ale inac tiez zastavam nazor, ze sam by si nemal byt, to ber ako uplne poslednu moznost...
-
RoQa
Darca
uz si viem predstaviť jak sama pooskakuješ pred stromcekom s cigaretou a flaskou v rukefizz napísal:...ja by som si dala do izby stromcek, kupila vino, cigarety a oslavovala...
p4ra,jackb - uz ma srie ta podrbana doba na stedry den v praci
qwerty-xyz skor si keby si mal nejakeho kamarata/tku co tiez nema kde ist aby ste sli niekde do podniku pokecali a tak lebo sam ... no...
jj, zapadny styl. ale v Irsku som s tym mal pocitatJoxxo napísal:uz si viem predstaviť jak sama pooskakuješ pred stromcekom s cigaretou a flaskou v ruke...
no takú vianočnú atmosferu dakujem pekne...
p4ra,jackb - uz ma srie ta podrbana doba na stedry den v pracizapadny styl
qwerty-xyz skor si keby si mal nejakeho kamarata/tku co tiez nema kde ist aby ste sli niekde do podniku pokecali a tak lebo sam ... no...
noo mne osobne sa to tiez moc nezdaP3Bo napísal:Mas daco proti ?
-
bolek
Guru
Ja keď som si predstavila tú našu rodinnú "pohodu", tak som si povedala, že to prežijem ako každý rok, nejako odsedím štedrú večeru, ale vážne ma vôbec nenapadla možnosť ostať na intráku. Aj keď nevychádzame zo svojimi rodinami akokoľvek dobre, keď budeš doma, budeš môcť ísť von s priateľmi, spolužiakmi... teda ja sa na toto veľmi teším
A napokon, aj keď to možno znie ako otrepaná fráza, sviatky radosti a pokoja, niečo na tom bude a mali by sme byť so svojou rodinou, pretože môžme byť radi, nech je akákoľvek, že ju aspoň máme. Mnohí by dali za ňu čokoľvek...Toť môj skromný názor 
Slovo rodina má len vtedy skutočný význam ak spĺňa svoj zmysel. Ja som radšej za 358 dní pokoja a lásky, porozumenia a 7 dní tých ostatných vecí. A poznám rodiny kde to tak funguje, možno nie dokonale ale v princípe áno.
Chcel by som aby to bolo stále tak a nie preto, "že sú Vianoce"...
nad tým sa treba zamýšľať, a nie nad tým, že "sú Vianoce" 
Chcel by som aby to bolo stále tak a nie preto, "že sú Vianoce"...
-
Sagittarius
Guru
No a ešte doplň, že z toho by boli dobré vianočné darčeky pre seba.hojko napísal:Sam na intraku, fuuuu, no to by sa corovalo v inych izbach
No ale keby to nebol písal hojko, tak by som napísal aj niečo iné.
No a teraz vážne...sám by na intráku cez Vianoce nevydržal, možno s netom, ktorý teraz však nemám na intráku. Takže som rád, že som na tom tak, že nemusím ostať na intráku...