vianoce sam na intraku?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
qwerty-xyz

vianoce sam na intraku?

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

myslim ze nazov temy hovori za vsetko,tak co ostali by ste na vianoce sami na izbe na internate? pytam sa to preto pretoze ja asi ostavam,sice este neviem ci su internaty otvorene aj pocas vianoc ale tak cchel by som,pretoze viem ze atmosfera ktora bude doma sa bude skor podobat peklu nez klasickej atmosfere v inych domacnostiach...
:wink:
co vy nato?
will.i.am
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

ja nastastie taky problem nemam... ja rad stravim vianoce doma... ako akzdy aj ja mam niekedy problemy, ale su to malichernosti... a urcite by som nechcel byt na vianoce bez nich...
no a sam na intraku to vonkoncom nie. aj keby som mal ake problemy, tak ja neviem poprosil by som dobreho kamarata ci nemozem ist na vianoce k nim.. ale sam by som urcite neostal
Fall
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fall »

sam urcite neostavaj, teraz sa i to zda mozno ako dobre riesenie, ale v ten den to budes urcite vnimat inak, neviem co pe teba vianoce znamenaju, ako si ich zvykol prezivat, ale pre mna je to najkrajsia cast roku a rozhodne by som cet nu nechcel byt sam, skus sa spytat priatelky ak mas ci nemozes ist ku nim, alebo sa spytaj najlepsieho kamarata ci by si nemohol prist ku nim aspon na chvilu, nasat trochu atmosfery
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

vienoce sam nieeeee chod k babke akosom chcel ist ja vlani :-P abo k dakej rodine ale sam nebud to je hlupost mozno to vasi doma pochopia ze neces travit s nima vianoce ked budu taky a moze to nastartovat veci. BTW intraky niesu tusim otvorene viem ze na rokforte su ale to je Harry Potter :-D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Runes napísal:vienoce sam nieeeee chod k babke akosom chcel ist ja vlani :-P abo k dakej rodine ale sam nebud to je hlupost mozno to vasi doma pochopia ze neces travit s nima vianoce ked budu taky a moze to nastartovat veci. BTW intraky niesu tusim otvorene viem ze na rokforte su ale to je Harry Potter :-D
No u nas su otvorene(VS), je tu vela studentov z roznych krajin a tych predsa nebudu posielat domov len kvoli tomu, ze tu my mame akysi sviatok.
Ale inac tiez zastavam nazor, ze sam by si nemal byt, to ber ako uplne poslednu moznost...
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Na vianoce by si mal byt so svojimi blízkimi....Je uz jedno kto ti je blízky ,Či už rodičia ,alebo starý rodičia ,kamaráti či kamaratky...Ale sám na vianoce by nemal ostať nikto... :wink:
moni19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa moni19 »

ja si vianoce sama na intraku nedokazem predstavit.staci mi,ked som tam 1 noc sama.za cele sviatky by som sa tam asi zblaznila...na vianoce ma byt kazdy so svojimi blizkymi a ked uz nie s rodinou,tak aspon s nejakymi znamymi alebo priatelmi.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ja som na tom trosicku inak. Budem v praci na Vianoce. Viem sa vcitit do tvojej situacie.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

qwerty a p4ra, som na tom rovnako. domov letim az 26.12. a na Stedry den budem na 90% v praci
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

fizz napísal:...ja by som si dala do izby stromcek, kupila vino, cigarety a oslavovala :wink:...
uz si viem predstaviť jak sama pooskakuješ pred stromcekom s cigaretou a flaskou v ruke :lol: ... :roll: no takú vianočnú atmosferu dakujem pekne...
p4ra,jackb - uz ma srie ta podrbana doba na stedry den v praci :arrow: zapadny styl
qwerty-xyz skor si keby si mal nejakeho kamarata/tku co tiez nema kde ist aby ste sli niekde do podniku pokecali a tak lebo sam ... no...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Joxxo napísal:uz si viem predstaviť jak sama pooskakuješ pred stromcekom s cigaretou a flaskou v ruke :lol: ... :roll: no takú vianočnú atmosferu dakujem pekne...
p4ra,jackb - uz ma srie ta podrbana doba na stedry den v praci :arrow: zapadny styl
qwerty-xyz skor si keby si mal nejakeho kamarata/tku co tiez nema kde ist aby ste sli niekde do podniku pokecali a tak lebo sam ... no...
jj, zapadny styl. ale v Irsku som s tym mal pocitat :(
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

lol :( akoze sám na intraku urcite nie,to by som psychicky nezvládol,akoze,siel by som k hocikomu,ale ako sám na intraku nie,to by bolo pre moju psychiku moc,a predstavte si kolko ludi moze byt sam,doma,bez rodicov,alebo niekde vonku na ulici :( :cry:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Joxxo napísal:uz si viem predstaviť jak sama pooskakuješ pred stromcekom s cigaretou a flaskou v ruke :lol: ... :roll: no takú vianočnú atmosferu dakujem pekne...
Mas daco proti ? :D
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

P3Bo napísal:Mas daco proti ? :D
noo mne osobne sa to tiez moc nezda :D ........ a este byt uplne sam ? sak by som sa zblaznil asi by som sa zacal rozpravat so stromcekom :D ..... co ja viem byt uplne sam to asi neni vyhra nooo ... na vianoce treba byt s niekym s kym nam je fajn .... ale ok beriem ze niekedy to nejde takze drzim palce vsetkych ktory tu moznost mat nebudu :) a nech sa vam dari ked uz nijak inak tak aspon s tou cigaretou pri stromceku :D
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Ostal by som na intráku :wink: mám to podobné :wink: radšej by som štedrý večer strávil za compom ako doma. Na darčeky si nepotrpím, pretvarovať ako zvyšok mojej rodiny sa neviem a kresťaň tiež nie som, preto tento sviatok oslavovať nemusím. :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ja krestan... no kostol nula bodov... modlitby a desatoro... nula bodov... vianoce u nas su uz o nicom, ja matka a babka, ktore si idu po krku a ja ich kontrolujem.. priserne sku..veny pocit ze ludia ktorych mas rad su inde..
Ale sam by som byt nezvladol.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ja keď som si predstavila tú našu rodinnú "pohodu", tak som si povedala, že to prežijem ako každý rok, nejako odsedím štedrú večeru, ale vážne ma vôbec nenapadla možnosť ostať na intráku. Aj keď nevychádzame zo svojimi rodinami akokoľvek dobre, keď budeš doma, budeš môcť ísť von s priateľmi, spolužiakmi... teda ja sa na toto veľmi teším :) A napokon, aj keď to možno znie ako otrepaná fráza, sviatky radosti a pokoja, niečo na tom bude a mali by sme byť so svojou rodinou, pretože môžme byť radi, nech je akákoľvek, že ju aspoň máme. Mnohí by dali za ňu čokoľvek...Toť môj skromný názor :)
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Slovo rodina má len vtedy skutočný význam ak spĺňa svoj zmysel. Ja som radšej za 358 dní pokoja a lásky, porozumenia a 7 dní tých ostatných vecí. A poznám rodiny kde to tak funguje, možno nie dokonale ale v princípe áno.

Chcel by som aby to bolo stále tak a nie preto, "že sú Vianoce"... :? nad tým sa treba zamýšľať, a nie nad tým, že "sú Vianoce" :roll:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Sam na intraku, fuuuu, no to by sa corovalo v inych izbach :D
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

hojko napísal:Sam na intraku, fuuuu, no to by sa corovalo v inych izbach :D
No a ešte doplň, že z toho by boli dobré vianočné darčeky pre seba. :D
No ale keby to nebol písal hojko, tak by som napísal aj niečo iné.

No a teraz vážne...sám by na intráku cez Vianoce nevydržal, možno s netom, ktorý teraz však nemám na intráku. Takže som rád, že som na tom tak, že nemusím ostať na intráku... :)
Napísať odpoveď