Tipujem, ze je to silent verzia od Asusu , v robote ich davame do pcciek a pecu jak svina. Zial ja na tom moc zmenit nemozem, nezalezi to na mne. Ta teplota je extremna, s tym nieco rob. Bud kup daky 8 cm chladic, alebo aj vacsi, ked sa tam zmesti, uplne staci od Arctic cooling, su to tiche a lacne vetraky, nacapit na pasiv a pustit. Pomoct by mohlo aj poriesit chladenie v bedni, aby tam bola co najlepsia cirkulacia vzduchu.
bruno12 napísal:mam grafiku NVIDIA GeForce 8600 GT (512 MB) s pasivnym chladenim. Ked hram napr crysis tak sa mi teplota vysplha na 135 stupnov. je to normalne?
1. Skrinku zatvor, to bude lepsie. Lebo tok vzduchu bude pekne usmerneny..
2. Na prednu a na zadnu stranu daj vetraky.
3. Ak sa to nejak radikalne nezmeni, t.j. teplota neklesne v zatazi aspon o 50 stupnov, tak aj vetrak na grafiku, na ten pasiv dako primontovat, hocijako. A ako som uz povedal AC vetraky v cene cca 120 sk za kus su dobra volba.
pato83 napísal:1. Skrinku zatvor, to bude lepsie. Lebo tok vzduchu bude pekne usmerneny..
2. Na prednu a na zadnu stranu daj vetraky.
3. Ak sa to nejak radikalne nezmeni, t.j. teplota neklesne v zatazi aspon o 50 stupnov, tak aj vetrak na grafiku, na ten pasiv dako primontovat, hocijako. A ako som uz povedal AC vetraky v cene cca 120 sk za kus su dobra volba.
pls ako hocijako namontujem ten vetrak na grafiku???? ako ho upevnit?
tomasmate napísal:priloz ruku na ten pasiv,ak bude tak horuci, ze ju tam neudrzis 2s tak sa prehrieva,ak bude pohodovo teply,tak je zle cidlo
Pri tejto grafike si prilozenim ruky aj nejakeho murara s hrosou kozou koleduje o popaleninu A ten chladic mozes pripevnit aj stahovakmi, alebo nejak inak, cokolvek ta napadne, neviem co mate doma prave po ruke. A teraz si ani nepamatam, ci su tam v tom pasive dake otvory, ktoré by sa daly zuzitkovat. Porozmyslaj, spytaj sa otca abo tak a konaj
bruno12 napísal:tak pri 2 hodinovom hrani crysis teplota stupla na 158 stupnov sakra. Neviem ci to vyriesia tie chladice
staci ked podto das ventilator a niecim ho pridvyhnes ale nepoloz ho priamo na nieco ale pridvyhni ho tak aby aj fukal...a teplota uvidis ze pojde rapidne dole...
juslik napísal:staci ked podto das ventilator a niecim ho pridvyhnes ale nepoloz ho priamo na nieco ale pridvyhni ho tak aby aj fukal...a teplota uvidis ze pojde rapidne dole...
no nemam s tym skusenosti. Pls nedalo by sa trosku detailnejsie ako to urobit, lebo si to az tak dobre neviem predstavit alo ho dat pod grafiku a aby sa nicoho nedotykal
bruno12 napísal:no nemam s tym skusenosti. Pls nedalo by sa trosku detailnejsie ako to urobit, lebo si to az tak dobre neviem predstavit alo ho dat pod grafiku a aby sa nicoho nedotykal
pre teba je asi najlepsie to dat do najblizsieho obchodu s pc, oni ti to spravia bud zadarmo alebo za maly poplatok, zalezi od toho co to je za obchod
co ja vim... zoberes asi 4 obaly od CD das to do bedne na spodek pod grafiku a nato polozis ventilator..zapojis ho tak aby fukal smerom hore cize na grafiku... zapnes skusis ci fuka...ak fuka tak je dobre nechas otvorenu bednu a teplota pojde dole...ak teda nemas nejake vadne to cidlo...
juslik napísal:co ja vim... zoberes asi 4 obaly od CD das to do bedne na spodek pod grafiku a nato polozis ventilator..zapojis ho tak aby fukal smerom hore cize na grafiku... zapnes skusis ci fuka...ak fuka tak je dobre nechas otvorenu bednu a teplota pojde dole...ak teda nemas nejake vadne to cidlo...
skor by som povedal ze skriknu zavriet koli usmernenemu toku vzduchu