a futurama ? new new york?matwej napísal:genialny film, simpsonovci sa u mna nechytaju (z nejakeho dovodu ich neznasam, asi ze sa spajaju s amerikou,)
Futurama Bender's Big Score (2007)
mne osobne sa tento film velmi pacil, niektore sceny nemali chybu
napriklad hned na zaciatku ked si robili srandu z fox-u, to som nemohol
alebo hlasky: "it´s a spam... oh, i won a spanish lottery" alebo ked ta bloncka rozpravala, ze ked ma dobre tel, blnd vlasy, to ju este nerobi sprostou a zoidberg na to: "oh, tell me about it..."
alebo hlasky: "it´s a spam... oh, i won a spanish lottery" alebo ked ta bloncka rozpravala, ze ked ma dobre tel, blnd vlasy, to ju este nerobi sprostou a zoidberg na to: "oh, tell me about it..."
celkovo super film, zaciatok a koniec squelle. stred, kde bender hladal Fry-a v minulosti, bol slaby
hlavne ten zaciatok (narazky na ich zrusenie) bol brutalny.
aj futurama aj simspons teh movie su priblizne na rovnakej urovni. kvalitne filmy, ktore urcite treba vidiet (s tym rozdielom, ako bolo spomenute, ze je treba pozriet si futuramu serial..)
8,8/10
hlavne ten zaciatok (narazky na ich zrusenie) bol brutalny.
aj futurama aj simspons teh movie su priblizne na rovnakej urovni. kvalitne filmy, ktore urcite treba vidiet (s tym rozdielom, ako bolo spomenute, ze je treba pozriet si futuramu serial..)
8,8/10
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
hej, tá bola super.MS FRANKY napísal:Moja oblubena hlaska ale ešte aj tá z before my grandmum be a zombie. Tá bol asi najlepšia. Záverečné trhanie galaxie bolo iba predvesťoui daľšieho filmu. Tešíme sa
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
good news everyone!
takze podla tohto clanku http://www.scifi.com/scifiwire/index.ph ... 0&id=61754 4. novembra ma vyjst novy diel Bender`s Game a na jar posledne 4. dvd, takze tesime sa!
edit: uz je aj na torrentoch
takze podla tohto clanku http://www.scifi.com/scifiwire/index.ph ... 0&id=61754 4. novembra ma vyjst novy diel Bender`s Game a na jar posledne 4. dvd, takze tesime sa!
edit: uz je aj na torrentoch