SP1 pre Windows Vista v prvej verzii už o týždeň

Informácie o software, ankety...
jlp
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jlp »

beta-SP1 je blbost...testoval som....po par minutach mi spadol IE, Skype sa pre istotu nechcel ani nalogovat, zatial co vo VMware isiel ako hodinky. Dalej som ani neskusal a uninstall. :)
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

s VISTOU nemam moc dobre skusenosti...horko tazko je nejaky progrram kompatibilny.... najlepsie je XP...ide tam vsetko a mas po problemoch...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

hojko napísal:dair: To je dovod preco ficim stale na XP a prechod na Vistu zatial neplanujem, hoci neviem co sa moze udiat v blizkej dobe, ale skor nie ako ano. XP mi ide stabilne a podla diskusii z netu su s Vistou este problemy, takze nejaky ten cas na odladenie, prichod SP1 a potom sa mozno rozhodnem zmenit system.
tak
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

SSemteXX napísal:s VISTOU nemam moc dobre skusenosti...horko tazko je nejaky progrram kompatibilny....
Toto ma prave spravit SP1.
Klayy
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Klayy »

jlp napísal:Ty mas teda poriadne bezpecne PC....problem je asi niekde inde, ked ostatnym to bezi....
Ty veris tomu ze windows update ti z visty spravi bezpecny OS ? :lol:
Mam firewall a antivirak. To je viac ochrany ako kedykolvek dostanem od samotneho OS

A kde inde je problem? V uzivatelovi? Zle som klikol ze nainstalovat update, alebo co? :lol:

Proste vista ma problemy s mojou sietovkou a mozno aj niecim inym. Teraz mam cerstvy reinstall a budem instalovat pomaly update, ale postupne s bodmi obnovy, nech viem co mi rozhasuje system ak sa to stane. V aktualizaciach si mozem vybrat co nechcem, ale sp1 bude cely balik kde si nevyberiem ake sucasti nechcem a ak ta bude aj nieco na tu sietovku, tak to moze byt uplne nahovno.
jlp
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jlp »

Klayy napísal:Ty veris tomu ze windows update ti z visty spravi bezpecny OS ? :lol:
Mam firewall a antivirak. To je viac ochrany ako kedykolvek dostanem od samotneho OS

A kde inde je problem? V uzivatelovi? Zle som klikol ze nainstalovat update, alebo co? :lol:

Proste vista ma problemy s mojou sietovkou a mozno aj niecim inym. Teraz mam cerstvy reinstall a budem instalovat pomaly update, ale postupne s bodmi obnovy, nech viem co mi rozhasuje system ak sa to stane. V aktualizaciach si mozem vybrat co nechcem, ale sp1 bude cely balik kde si nevyberiem ake sucasti nechcem a ak ta bude aj nieco na tu sietovku, tak to moze byt uplne nahovno.
urcite bezpecnejsi....ak si spomenies, bolo par cervov a virov, ktore ani antivir ani firewall nepomohol....a ak, tak az neskoro...ide o to, ze pokial je v systeme nejaka bezpecnostna diera, tak ju ten cerv vyuzije a antivir ju nestrazi...
Klayy
Medium Expert
Medium Expert

jlp napísal:urcite bezpecnejsi....ak si spomenies, bolo par cervov a virov, ktore ani antivir ani firewall nepomohol....a ak, tak az neskoro...ide o to, ze pokial je v systeme nejaka bezpecnostna diera, tak ju ten cerv vyuzije a antivir ju nestrazi...
dobre, bezpecnejsi, ale nie bezpecny

ja som v zivote nemal zavirovany komp (resp raz za cas sa najde nieco co chyti antivirak, nejake veci zas rype adaware, ale komp beha stale bezproblemovo), takze ma to nejak neboli
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

a ci ta nekompatibilita nie je obohrana pesnicka drzitelov neaktualizovanej piratskej verzie, ze nemam osobnu skusenost :)
mamutv
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mamutv »

to je dobre ze vinde ten service pack 1...hadam to daco opravi
Klayy
Medium Expert
Medium Expert

KoCi napísal:a ci ta nekompatibilita nie je obohrana pesnicka drzitelov neaktualizovanej piratskej verzie, ze nemam osobnu skusenost :)
Ja mam original Vistu Business.... :roll:
Klayy
Medium Expert
Medium Expert

Cisto k tomu co som hovoril o updatoch - mam v tom uz jasno. Vytvoril som pre istotu bod obnovy a nainstaloval som 30 updatov co mi hned hodilo, ovladace na graficku najnovsia verzia, vsetko ako ma byt a GTA SA sekalo. Dost skaredo. Vratim sa na bod obnovy kde som update nemal a GTA ide krasne... Tak tak sa veci maju :)
mamutv
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mamutv »

prosim vas mozem sa opytat ze ci uz vlastne visla plna verzia Service Pack 1 pre Vistu? :?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Nevysla.
Napísať odpoveď