SP1 pre Windows Vista v prvej verzii už o týždeň
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
takhojko napísal:dair: To je dovod preco ficim stale na XP a prechod na Vistu zatial neplanujem, hoci neviem co sa moze udiat v blizkej dobe, ale skor nie ako ano. XP mi ide stabilne a podla diskusii z netu su s Vistou este problemy, takze nejaky ten cas na odladenie, prichod SP1 a potom sa mozno rozhodnem zmenit system.
Ty veris tomu ze windows update ti z visty spravi bezpecny OS ?jlp napísal:Ty mas teda poriadne bezpecne PC....problem je asi niekde inde, ked ostatnym to bezi....
Mam firewall a antivirak. To je viac ochrany ako kedykolvek dostanem od samotneho OS
A kde inde je problem? V uzivatelovi? Zle som klikol ze nainstalovat update, alebo co?
Proste vista ma problemy s mojou sietovkou a mozno aj niecim inym. Teraz mam cerstvy reinstall a budem instalovat pomaly update, ale postupne s bodmi obnovy, nech viem co mi rozhasuje system ak sa to stane. V aktualizaciach si mozem vybrat co nechcem, ale sp1 bude cely balik kde si nevyberiem ake sucasti nechcem a ak ta bude aj nieco na tu sietovku, tak to moze byt uplne nahovno.
urcite bezpecnejsi....ak si spomenies, bolo par cervov a virov, ktore ani antivir ani firewall nepomohol....a ak, tak az neskoro...ide o to, ze pokial je v systeme nejaka bezpecnostna diera, tak ju ten cerv vyuzije a antivir ju nestrazi...Klayy napísal:Ty veris tomu ze windows update ti z visty spravi bezpecny OS ?![]()
Mam firewall a antivirak. To je viac ochrany ako kedykolvek dostanem od samotneho OS
A kde inde je problem? V uzivatelovi? Zle som klikol ze nainstalovat update, alebo co?![]()
Proste vista ma problemy s mojou sietovkou a mozno aj niecim inym. Teraz mam cerstvy reinstall a budem instalovat pomaly update, ale postupne s bodmi obnovy, nech viem co mi rozhasuje system ak sa to stane. V aktualizaciach si mozem vybrat co nechcem, ale sp1 bude cely balik kde si nevyberiem ake sucasti nechcem a ak ta bude aj nieco na tu sietovku, tak to moze byt uplne nahovno.
dobre, bezpecnejsi, ale nie bezpecnyjlp napísal:urcite bezpecnejsi....ak si spomenies, bolo par cervov a virov, ktore ani antivir ani firewall nepomohol....a ak, tak az neskoro...ide o to, ze pokial je v systeme nejaka bezpecnostna diera, tak ju ten cerv vyuzije a antivir ju nestrazi...
ja som v zivote nemal zavirovany komp (resp raz za cas sa najde nieco co chyti antivirak, nejake veci zas rype adaware, ale komp beha stale bezproblemovo), takze ma to nejak neboli
Cisto k tomu co som hovoril o updatoch - mam v tom uz jasno. Vytvoril som pre istotu bod obnovy a nainstaloval som 30 updatov co mi hned hodilo, ovladace na graficku najnovsia verzia, vsetko ako ma byt a GTA SA sekalo. Dost skaredo. Vratim sa na bod obnovy kde som update nemal a GTA ide krasne... Tak tak sa veci maju