Potrebujete poradit s kupou notebooku? Napiste sem

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
dodo_mt
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa dodo_mt »

podla toho aky ma ten druhy procak... ak ma nejake AMD tak by to bolo lepsie ako ten celeron ktory sa neda podtakotvat...
Nezdielana GK je plus a este k tomu prvemu je to acer takze nic moc

dodo
mino-svk
Novice
Novice

nakupujte z USA elektroniku niekolkokrat lacnejsie

Príspevok od používateľa mino-svk »

tyka sa to aj n-bookov, pohladajte si na webe co len nechcete, a my Vam to dorucime az do ruk a pomerne dost usetrite... jedine problem so zarukou by bol, treba hladat medzikontinentalnu zaruku, no aj nehladiac na to sa to velmi oplati ...
http://www.usa-shops.eu
usefull
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa usefull »

chcel by som si kupit notebook v cenovej relacii okolo 30 000 SK . Nechcem tam mat Windows, Chcem Linux , a graficku kartu od Nvidie. a aby ten book vydrzal aj dake mensie udery :-)
illsx
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa illsx »

NB kolo 25 000 najlepsie bez OS. :) viem ze toho je vela ale tak mozte pomoct s niecim celkom good
ZenniX
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ZenniX »

Ahojte . Chcem si kupit notas a mam vyhliadnuty http://www.hej.sk/pocitace-pda/obchod/3 ... 5vl-ap005/ , Core 2 Duo , 2048 MB RAM , 160 GB HDD . Co predstavuje priblizne moje poziadavky , ale problem je s GK - ATI X2300 128M/512MB HyperMemory . Som skor zastanca NVidie , mam ju do desktope a zatial nesklamala . ATI moc nepoznam a chcel by som pocut vas nazor na tento notas , a aj nieco k tej grafe . Diky
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

asus :smt009

"lepsiu" znacku si si nemohol vybrat
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tomasko napísal:asus :smt009

"lepsiu" znacku si si nemohol vybrat
Mohol...Acer :)
K teme: podla mna fajn zostava, o ATI graficku sa neboj, nie je to az take zle. Mal som ju v starom notase a bolo to vsetko ok.
ZenniX
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ZenniX »

A chcem sa este spytat , myslite ze by bolo rozumnejsie keby som namiesto toho asusu http://www.hej.sk/pocitace-pda/obchod/3 ... 5vl-ap005/ bolo lepsie vybrat si http://www.hej.sk/pocitace-pda/obchod/3 ... ard-6720s/ na ukor ramky a GK ???
flasho
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa flasho »

Chcel by som poradit neco okolo do 28k,zatial som nasiel

Kód: Vybrať všetko

http://www.pcexpert.sk/notebooky-uhlopriecka-15-4/asus-f3sc-ap199c
alebo

Kód: Vybrať všetko

http://www.pcexpert.sk/notebooky-uhlopriecka-15-4/asus-f3ka-ap012
ak by ste mi mohli poradit alebo odporucit neco lepsie bol by som vdacny
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

http://www.shark.sk/default.aspx?conten ... d_id;12505
skus si prestudovat, ja ho mam a som nadmieru spokojny. par ludi tu frflalo na msi ako na znacku, ale su to dobre booky. ja na nom hravam vsetko a nemam problem. ked si pozries asi dve strany dozadu, pisal som o nom dost podrobne asi v troch prispevkoch, opisoval som parametre, chovanie sa pri urcitych situaciach, porovnanie s ostatnymi bookmi, teploty... skus prestudovat. aj cenovo je dobry v tom sharku, je iba o 500 sk drahsi ako v ageme (kam teda nema kazdy pristup), co nie je take strasne. :wink:

ten asus f3sc sa za tie peniaze neoplati, aj ked tam je OS, je zbytocne predrazeny, ak by si sa rozhodoval pre jeden z tych asusov, tak urcite ten f3ka, silnejsi cpu, podstatne lepsia vga, ... a cena rovnaka, aj ked je bez OS
flasho
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa flasho »

Kibo napísal:http://www.shark.sk/default.aspx?conten ... d_id;12505
skus si prestudovat, ja ho mam a som nadmieru spokojny. par ludi tu frflalo na msi ako na znacku, ale su to dobre booky. ja na nom hravam vsetko a nemam problem. ked si pozries asi dve strany dozadu, pisal som o nom dost podrobne asi v troch prispevkoch, opisoval som parametre, chovanie sa pri urcitych situaciach, porovnanie s ostatnymi bookmi, teploty... skus prestudovat. aj cenovo je dobry v tom sharku, je iba o 500 sk drahsi ako v ageme (kam teda nema kazdy pristup), co nie je take strasne. :wink:

ten asus f3sc sa za tie peniaze neoplati, aj ked tam je OS, je zbytocne predrazeny, ak by si sa rozhodoval pre jeden z tych asusov, tak urcite ten f3ka, silnejsi cpu, podstatne lepsia vga, ... a cena rovnaka, aj ked je bez OS
diki za radu a cem sa este spytat ci sa tom msi a tej f3ke lisia zvukovky,bo som to nikde nenasiel :oops: a Este nahodim to oboch xp-cko bez problemov?////edit 11.12
Bullzeye
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Bullzeye »

Co by ste zmenili na takejto zostave, pripadne aku by ste vybrali za cenu 32000,- ?

Procesor:
Intel Core 2 Duo T7500 s frekvenciou 2,2 GHz
4 MB L2 cache
FSB 800 MHz

Operačná pameť:

2 x 1 GB DDR2 533/ 667 MHz - z dôvodu nižšej ceny stačí aj 1 GB
Max. 4 GB v 2 slotoch

Displej:
15,4" WXGA TFT CrystalBrite
Rozlišení 1280 x 800 bodů
16,7 milionů barev

Grafická karta:

NVIDIA GeForce 8600M GT
Podpora Microsoft DirectX 9 a DirectX 10

Pevný disk:

120 GB, 5400 RPM - z dôvodu nižšej ceny môže byť aj nižšia kapacita nie však rýchloť
Rozhranie Serial ATA

Komunikácia:
10/100/1000 Mbit/s sietova karta,
Intel Wireless WiFi Link 49 802.11
- infra ani BlueTooth nemusí byť súčasťou

Napájanie:

Výdrž cca 2,5 až 3 hodiny pokial sa da
Gothar
Moderátor
Moderátor

Bullzeye: no...ja som to u seba spravil tak, ze som si dal 1x2GB RAM a mam tak priestor pre pripadny upgrade. Rozdiel v rychlosti oproti 2x1GB nevidim :)
Inak pohoda.
Bullzeye
Light Expert
Light Expert

GothaR napísal:Bullzeye: no...ja som to u seba spravil tak, ze som si dal 1x2GB RAM a mam tak priestor pre pripadny upgrade. Rozdiel v rychlosti oproti 2x1GB nevidim :)
Inak pohoda.
oki to beriem tiez ako good napad ak to nezdvihne cenu :wink:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Bullzeye napísal:oki to beriem tiez ako good napad ak to nezdvihne cenu :wink:
btw odkial to kupujes? Lebo nie som si isty, ci za tu cenu zozenies takuto zostavu, ak to nebude VBI :)
Tu je nieco podobne: http://www.zive.sk/default.aspx?server=1&article=275106 ale to je za 37 400 Sk
A ak mas nahodou velmi obmedzeny rozpocet na tych 32 000, tak si tam zarataj este usb mys, pripadne usb klavesnicu, to si neviem vynachvalit. A ak chce vyuzivat mobilitu, tak rezervuj este nieco medzi 1000 a 2000 Sk na tasku/batoh.
Bullzeye
Light Expert
Light Expert

v podstate 1 - 2tis. hore dole moc neriesim, cena na alze je cca 33000 ale aj tak pocitam s tym ze sa mi vrati DPH takze to bude kus lacnejsie. Ostatne sucasti neriesim lebo to vsetko uz mam pri starom notebooku a keby slo usetrit tak by mi v nom stacil aj 60GB disk kvoli uspore lebo externy mam 320 a planujem z Ciech doniest nejaky lacny tera.

kazdopadne dik :wink:
kEndros
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa kEndros »

Chystam sa kúpit si notebook ale moc sa v tomto obere nepohybujem preto vas chcem poziadat o pomoc. Notebook musi byt taky ze musi utiahnut CS 1.6 na 100FPS, dalej filmy, pracovanie s graf. programami. Diq tu mi pls piste alebo hadzte linky aky by notebook tomu vyhovoval.
DIQ všetky za postrehy a rady

graf. programi som myslel PHOTOSHOP, PINACLE......., aby mi to nemrzlo ked budem s tym robit a hlavne aby to stihalo nie ze budem čakat "2hod" pokym mi tam natiahne to čo chcem

tema premiestnena pretoze bola lock
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

To co potrebujes je:
1) 2-jadrovy procak - dnes uz standard
2) operacnu pamat - 2GB min. pre tvoju pracu, 4GB a Vista optimum
3) rychly disk, tzn. 7200rpm, ktory vyrazne zvysi rychlost notebooku, ale zaroven znizi spotrebu
4) Graficka karta na nieco taketo ma minimalny vplyv, takze ak nepotrebujes hry, postaci aj integrovana Intel grafika.
Gothar
Moderátor
Moderátor

t0m4s3 napísal:To co potrebujes je:
1) 2-jadrovy procak - dnes uz standard
2) operacnu pamat - 2GB min. pre tvoju pracu, 4GB a Vista optimum
3) rychly disk, tzn. 7200rpm, ktory vyrazne zvysi rychlost notebooku, ale zaroven znizi spotrebu
4) Graficka karta na nieco taketo ma minimalny vplyv, takze ak nepotrebujes hry, postaci aj integrovana Intel grafika.
Este podotknem, ze kvoli 4GB RAM treba 64bitovy system a ten disky znizi vydrz a nie spotrebu ;)
Bobr
Guru
Guru

Co vravite na tento?

Príspevok od používateľa Bobr »

NOTEBOOK MSI PR210X-042SK TL-58 2GB 250GB BT

Praktický notebook s 12.1" displejom WXGA (Amazing Crystal Vision) (1280x800) a hmotnosťou len 1,80 kg, Procesor AMD Turion X2 TL-58 chipset ATI RS690T+SB600, pamäť 2048MB DDR2 667Mhz, pevný disk 250GB SATA, integrovaná grafika ATI Radeon Xpress 1270, DVD/RW Super Multi double layer napalovačka, sieť Gigabit LAN, WiFi 802.11g/n, Express Card, Bluetooth, Web kamera 1.3Mpx, Modem, čítačka kariet MMC/SD/MS/MS Pro 4-in-1, 3 x USB2.0, 1xHDMI, VGA, audio, batéria Li-ion 8 cell, rozmery 303 x 231 x 29.5mm, bez OS, Slovenská klávesnica, darček taška

http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=10555472

Rozmyslam o kupe tohoto, co nanho vravite, chcem to hlavne na nosenie zo sebou k zakaznikovy ked mu ukazujem najaku stranku co som prenho robil?
Napísať odpoveď