the end

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
*LENKA*
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

the end

Príspevok od používateľa *LENKA* »

práve som sa definitívne rozišla s priateľom, pretože mi povedal, že je pre neho prednejši kamarát (ktorý sa mu klud aj pol roka neozve) a že sa nemam stavať pred neho lebo to zle dopadne, povedal to ked išiel za ním, ked sme sa hádali a on ho uprednostnil, napriek tomu, že mal vela roboty do školy a nestíhal ju-pre mňa by to nikdy neurobil...
potom preto, lebo mi nikdy neodpíše na smsky, nikdy mi nepovie ot čo chcem počuť , viac krát mi povedal že ma nemiluje a že by si ma nechcel zobrať za ženu, vidíme sa raz do týždňa a to ho väčšinou zaujíma len sex..

po tom čo som napísala sa určite každý spýta, prečo som s takým človekom vôbec bola?? ved je evidentné že mu nestojím ani za trochu námahy......ked už som pri tej námahe, za celý rok čo sme spolu boli, nedostala som od neho jediný darček, či už na vianoce, narodeniny, meniny, valentína, alebo len tak.....ani pohladnicu, ani list, ani pekný mail......takto po roku tu sedím doma, sama v izbe a pozerám sa okolo seba.....nič mi po ňom neostalo.....nič....

no ja som si všimla aký je to vlasne človek až včera, ked mi náhodou, ked som zakopla, spadli ružové okuliare......

nič ku mne necíti.......keby som zobrela bolo by mu to fuk.....pomyslel by na to až cez víkend, ked by náhodou nerobil niečo do školy.....nepriniesol by mi ani na hrob kvet, to som si istá

som hrozne nešťastná.....nenávidím ho........

teraz na konci ked sme sa lučili na icq a on predčasne odchádzal, povedala som mu že teraz nemôže odísť, že či nevidí že ma stráca a on na to len povedal, že má robotu a odpojil sa.......povedal mi že pre neho je škola dôležitejšia ako nejaká lenka......vidíte? kamarátov so mnou porovnávať nemôže......ale školu so mnou porovná.....áno je to trochu nepomer....

potom som mu zavolala a povedala že ak teraz nepríde nazad na icq, tak ma navždy stratí, nech si je toho vedomý.....povedal DOBRE........bez akéhokolvek zaváhania..................................................................

ach.....urobila som to......skončila som to, napiek tomu, že som ho ľúbila.........................................................................................
nevrátim sa k nemu už.............nemôžem, lebo mi povedal, že mi neverí, že to naozaj urobím....preto sa k nemu už vrátiť nemôžem.......

ach, ak tieto moje výlevy aj niekto čítal, tak môže niečo odpísať, nech sa necítim taká sama a ak je to hovadina a nepatrí to sem, tak to v klude vymažte....
dakujem že som sa mohla vyrozprávať, lebo nemám to komu povedať..... :cry:
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

zivot :)
*LENKA*
Light Expert
Light Expert

ja by som povedala, že to je smrť
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

stava sa. prijdu lepsi, neboj
zobrat si zivot kvoli chalanovi/babe? najvacsia kravina ...
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

tu sa nema co riesit..... :?

mala si ho vobec rada? urobil ta dakedy stastnou?... hmm taketo vztahy nechapem.....
nemohol by som frajerku nerobit stastnou, snazim sa potesit uplne hocicim......

Asponze je tu forum na to aby si sa "vykecala"...... nie si prva co sa takto daco stalo a bohuzial ani nie posledna......

uz len.... Neoplati sa ti pre neho ani trapit...... Uzivaj si krasnu volnost.... :wink: vela stastia.....
*LENKA*
Light Expert
Light Expert

nezobrala by som si život.... to by som nedokázala....len ma to tu už nebaví
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Lenka, veď ty si vlastne silný a skvelý človek a určite nemáš čo ľutovať. Podľa mňa si teraz spravila jednu z veľmi dobrých vecí. Prečítaj si ešte raz, čo si o ňom napísala a zistíš, že si spravila dobre tak, ako si spravila. :) Život ide ďalej, nezaslúžil si ťa.
*LENKA*
Light Expert
Light Expert

ja som ho mala velmi rada.....aj stále mám (aj ked ho miestami nenávidím za to ako sa ku mne správal)
aj ja som ho chcela robiť šťastným......
bola som šťastná len chvilkami....len ked sme boli spolu...
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Vedz, ze ten hajzel si v zivote lepsie dievca, ako Ty, uz v zivote neajde.
Utri si slzy, zasmej sa na tom debilovi, hlavu hore a obzri sa po dalsich - milion krat lepsich - chalanoch, ktori Ti budu schopni zniest modre z neba.
Stavim sa, ze vo svojom okoli mas minimalne 1 dalsieho chlapca, ktory len caka, kedy ho oslovis. :)
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

hmm to je ta hlupa pritazlivost..
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

*LENKA* napísal: bola som šťastná len chvilkami....len ked sme boli spolu...
A tých chvíľ, ako som čítala, nebolo až tak veľa, tak sa tým naozaj netráp. Ty si dávala, on bral a nedával nič, takto vzťah fungovať nemôže.
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

podla precitania si myslim, ze vies ze pre teba nebol dobry...tak sa nemas preco trapit :)...

"Sometimes you only have to pick up your broken heart and go on...and on...and on..."

uvidis, ze raz najdes takeho, co ti kupi kvet len kvoli tomu, aby uvidel tvoj usmev uz aspon 500x v ten den, pretoze mu to stale nestacilo :)
*LENKA*
Light Expert
Light Expert

viem že si lepšiu odo mňa nenájde......to pochopí až neskôr, ale tak mu treba!!!

ked on bol na mňa dobrý tak každý tretí štvrtý deň......a prečo by som ja mala čakať na to kým bude mať dobrú náladu??? mal byť ku mne dobrý stále....

a tieto dva dni to bolo najhoršie, lebo som chorá a hrozne mi chýbal a chcela som od neho počuť nejakú podporu....a tak,,, ale na miesto toho som počula len všetko to čo som písala tam hore:(
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

hlavne si ho uz k sebe nepripustaj.... a ked by dolso k takemu ze ta bude az prosit posli ho sem nech si tu precita co citis (ak mu to zvladnes povedat do oci o to je to lepsie a o 200% ucinnejsie)
*LENKA*
Light Expert
Light Expert

ale ja nemám problém mu povedať do očí čo cítim.....x krát som mupovedala čo všetko ma trápi....odpoved? len ma chytal za každé slovo, nič rozumné z neho nevypadlo
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Aiden napísal:podla precitania si myslim, ze vies ze pre teba nebol dobry...tak sa nemas preco trapit :)...

"Sometimes you only have to pick up your broken heart and go on...and on...and on..."

uvidis, ze raz najdes takeho, co ti kupi kvet len kvoli tomu, aby uvidel tvoj usmev uz aspon 500x v ten den, pretoze mu to stale nestacilo :)
jj a dopadne to tak ze pocase ho prestane mat rada a zunuje sa jej lebo chalan ktory jej kupi kvet aby videl jej usmev 500x za den bude brutalne nudny, nezaujimavy a nepritazlivy...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Lenka, nemáš čo ľutovať. Nechýba ti, nemáš ho rada, nič k nemu necítiš. Klameš sama seba, je to len zvyk, to je všetko.
Ako môžeš milovať človeka, ktorý ťa má len na sex? Ktorý tebou opovrhuje a neváži si ťa?

Počkaj pár dní.
Čo sa týka neho, jemu nasrať do huby, vylámať zuby a odrezať kkt...
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

jj pravda.. len je tu trocha problem.. ako som uz napisla pritazlivost je svina.. a darmo ket ju raz pritahuje moze byt keket aky chce ale tak skoro nanho nezabudne.. bez sance..
SpartakuS
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa SpartakuS »

rada... ziadna... ale aspon ze ti po tom roku snim :arrow: zaplo... lepsie neskor ako nikdy.. :wink:

uzivaj si zivota a bud stastna.... :P
*LENKA*
Light Expert
Light Expert

skenner napísal:jj pravda.. len je tu trocha problem.. ako som uz napisla pritazlivost je svina.. a darmo ket ju raz pritahuje moze byt keket aky chce ale tak skoro nanho nezabudne.. bez sance..
no budem robiť všetko preto, aby som zabudla.....teraz sa snažím aby sa mi zhnusil
Zamknuté