potom preto, lebo mi nikdy neodpíše na smsky, nikdy mi nepovie ot čo chcem počuť , viac krát mi povedal že ma nemiluje a že by si ma nechcel zobrať za ženu, vidíme sa raz do týždňa a to ho väčšinou zaujíma len sex..
po tom čo som napísala sa určite každý spýta, prečo som s takým človekom vôbec bola?? ved je evidentné že mu nestojím ani za trochu námahy......ked už som pri tej námahe, za celý rok čo sme spolu boli, nedostala som od neho jediný darček, či už na vianoce, narodeniny, meniny, valentína, alebo len tak.....ani pohladnicu, ani list, ani pekný mail......takto po roku tu sedím doma, sama v izbe a pozerám sa okolo seba.....nič mi po ňom neostalo.....nič....
no ja som si všimla aký je to vlasne človek až včera, ked mi náhodou, ked som zakopla, spadli ružové okuliare......
nič ku mne necíti.......keby som zobrela bolo by mu to fuk.....pomyslel by na to až cez víkend, ked by náhodou nerobil niečo do školy.....nepriniesol by mi ani na hrob kvet, to som si istá
som hrozne nešťastná.....nenávidím ho........
teraz na konci ked sme sa lučili na icq a on predčasne odchádzal, povedala som mu že teraz nemôže odísť, že či nevidí že ma stráca a on na to len povedal, že má robotu a odpojil sa.......povedal mi že pre neho je škola dôležitejšia ako nejaká lenka......vidíte? kamarátov so mnou porovnávať nemôže......ale školu so mnou porovná.....áno je to trochu nepomer....
potom som mu zavolala a povedala že ak teraz nepríde nazad na icq, tak ma navždy stratí, nech si je toho vedomý.....povedal DOBRE........bez akéhokolvek zaváhania..................................................................
ach.....urobila som to......skončila som to, napiek tomu, že som ho ľúbila.........................................................................................
nevrátim sa k nemu už.............nemôžem, lebo mi povedal, že mi neverí, že to naozaj urobím....preto sa k nemu už vrátiť nemôžem.......
ach, ak tieto moje výlevy aj niekto čítal, tak môže niečo odpísať, nech sa necítim taká sama a ak je to hovadina a nepatrí to sem, tak to v klude vymažte....
dakujem že som sa mohla vyrozprávať, lebo nemám to komu povedať.....