the end
ach to bol prikladskenner napísal:jj a dopadne to tak ze pocase ho prestane mat rada a zunuje sa jej lebo chalan ktory jej kupi kvet aby videl jej usmev 500x za den bude brutalne nudny, nezaujimavy a nepritazlivy...
to som nikdy nepovedala.....to by som nemohla urobiť a odsudzujem to, lebo je to velmi sebecké voči tvojim blízkym (prepáč)Flinstone napísal:hmm ja som sa trikraat pokuusil o samovrazdu a nastastie mi to ani raz nevislooje to blbost nerob too budes to lutovat ked ti to nevyjde je to kok**** s repacenim vazne sa ospravedlnujem a koli chalanovi ? niee nato zabudnii urcite by to necel
-
Flinstone
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
mnoo proste ze sa na mna vykaslali vsetcii ludia co osm ich mal raad ale najviac to ze som bol zalubenyy a druhaa strana neciitila nic a robila mi zle a naschvaaly a mna to bolelo mno proste vela vecii ale mno totoj e asi proti pravidlaa taze sa uz o tom nebavme je to uzavreta kapitola mojho zivotaa :PPP*LENKA* napísal:tak to som rada, že sa už o to nepokúsiš??
čo ťa k tomu dohnalo? ak sa smiem spýtať...
-
erytrocyt
VIP
Moja priateľka nemala šťastie v predchádzajúcom vzťahu. Dotyčný ju zanedbával, chodil s ňou len tak aby bolo, no ona ho milovala. Rozišli sa, niekoľko mesiacov som prišiel ja.*LENKA* napísal:v to dúfam
Nejdem sa tu chváliť a nič podobné, ale od kedy sme spolu, na predchádzajúceho nerada spomína. Zhnusil sa jej.
Ak si nájdeš chlapca, ktorý sa k tebe bude správať ako k žene, pri ktorom sa budeš cítiť ako žena, na toho mantaka zabudneš rýchlejšie ako si myslíš.
Toto je tvoj terajší konkrétny problém, tebe sa zdá že je najväčší na svete. Ale nie, nie je. Toto je vyslobodenie zo vzťahu, v ktorom si trpela a ktorý ti neprinášal to, čo prináša napr. mne. Lásku, šťastie, porozumenie, úsmev, poďakovanie, prekvapenie...
Áno som moderátor, a snažím sa usmerniť diskusiu. Takže sa bavme o tebe, nie o samovraždách
-
jin
VIP
Ahoj Lenka!
Páni predomnou Ťa tu už celkom slušne "rozobrali", opakovať sa snáď nebudem, pridám zopár svojich postrehov.
To, že si ho opustila, je tá naj. vec, čo si mohla urobiť. Niekto sa v takomto "vzťahu" trápi aj dlhšie. Očividne Ťa využíval, manipuloval, bol si vedomý, že si na neho silne naviazaná a využíval to tým najhnusnejším spôsobom. Dal by sa prakticky považovať za citového sadistu.
Môže sa to teraz zdať niekomu divné, ale to, že pociťuješ voči nemu nenávisť je pozitívne. Transformuješ do nej totiž veľkú časť smútku. Píšeš, že si ho opustila napriek tomu, že si ho ľúbila. Budem sa už opakovať, ale spravila si veľmi dobre - oslobodila si sa od niečoho, čo ťa ničilo a ešte by aj dlhú dobu bolo.
Inak musím povedať, že obdivujem, ako rozumne sa k tomuto staviaš.
Fakt si zaslúžiš niekoho lepšieho
Páni predomnou Ťa tu už celkom slušne "rozobrali", opakovať sa snáď nebudem, pridám zopár svojich postrehov.
To, že si ho opustila, je tá naj. vec, čo si mohla urobiť. Niekto sa v takomto "vzťahu" trápi aj dlhšie. Očividne Ťa využíval, manipuloval, bol si vedomý, že si na neho silne naviazaná a využíval to tým najhnusnejším spôsobom. Dal by sa prakticky považovať za citového sadistu.
Môže sa to teraz zdať niekomu divné, ale to, že pociťuješ voči nemu nenávisť je pozitívne. Transformuješ do nej totiž veľkú časť smútku. Píšeš, že si ho opustila napriek tomu, že si ho ľúbila. Budem sa už opakovať, ale spravila si veľmi dobre - oslobodila si sa od niečoho, čo ťa ničilo a ešte by aj dlhú dobu bolo.
Inak musím povedať, že obdivujem, ako rozumne sa k tomuto staviaš.
Fakt si zaslúžiš niekoho lepšieho