the end

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
erytrocyt
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

S príchodom lepšieho chlapca sa ti zhnusí tak,že tomu neuveríš...
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

skenner napísal:jj a dopadne to tak ze pocase ho prestane mat rada a zunuje sa jej lebo chalan ktory jej kupi kvet aby videl jej usmev 500x za den bude brutalne nudny, nezaujimavy a nepritazlivy...
ach to bol priklad ;)...a nechapem preco nepritazlivy a nezaujimavy...a vlastne aj nudny...mozno som nechapavy ale tieto veci podla mna nemaju absolutne suvis
*LENKA*
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa *LENKA* »

erytrocyt napísal:S príchodom lepšieho chlapca sa ti zhnusí tak,že tomu neuveríš...
v to dúfam
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

ty a niesi nahodou bratislavcanka co stala okolo 1900 na zastavke pri mileticke a volala s priatelom lebo ta mala dako podobny problem a som stal kusok odnej ne ze by som pocuval cudzie rozhovory ale daktore sa nedaju ignorovat
*LENKA*
Light Expert
Light Expert

ale prečo to je tak?? prečo si tí druhí nevážia že ich máme radi a že pre nás niečo znamenajú??? chcela by som vidieť štatistiku kde by bolo znázornené, kolko je takých vzťahov kde sa majú obbbaja radi a kde ma rád len jeden....
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

hmm ja som sa trikraat pokuusil o samovrazdu a nastastie mi to ani raz nevisloo :( je to blbost nerob too budes to lutovat ked ti to nevyjde je to ko*ot s repacenim vazne sa ospravedlnujem a koli chalanovi ? niee nato zabudnii urcite by to necel :(
*LENKA*
Light Expert
Light Expert

Runes napísal:ty a niesi nahodou bratislavcanka co stala okolo 1900 na zastavke pri mileticke a volala s priatelom lebo ta mala dako podobny problem a som stal kusok odnej ne ze by som pocuval cudzie rozhovory ale daktore sa nedaju ignorovat
som Ba, ale dnes som bola celý den, bo som chorá :smt117
*LENKA*
Light Expert
Light Expert

Flinstone napísal:hmm ja som sa trikraat pokuusil o samovrazdu a nastastie mi to ani raz nevisloo :( je to blbost nerob too budes to lutovat ked ti to nevyjde je to kok**** s repacenim vazne sa ospravedlnujem a koli chalanovi ? niee nato zabudnii urcite by to necel :(
to som nikdy nepovedala.....to by som nemohla urobiť a odsudzujem to, lebo je to velmi sebecké voči tvojim blízkym (prepáč)
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

*LENKA* napísal:to som nikdy nepovedala.....to by som nemohla urobiť a odsudzujem to, lebo je to velmi sebecké voči tvojim blízkym (prepáč)
ake prepaac ? ved to je v pohoo bola to blboost a ja to viem a maas pravduu ale stalo saa mno uz to nenapraviim :? ale som povedal ze toto uz nikdyy
*LENKA*
Light Expert
Light Expert

tak to som rada, že sa už o to nepokúsiš??

čo ťa k tomu dohnalo? ak sa smiem spýtať...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

no ako by povedal Ejo tak si prave pobozkala zabu... vacsia pravdepodobnost ze dalsi bude princ :wink:
// to hovoris o mne? :(
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

*Lenka*: Téma o samovraždách je inde, takže diskutujte v rámci tejto témy.
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

*LENKA* napísal:tak to som rada, že sa už o to nepokúsiš??

čo ťa k tomu dohnalo? ak sa smiem spýtať...
mnoo proste ze sa na mna vykaslali vsetcii ludia co osm ich mal raad ale najviac to ze som bol zalubenyy a druhaa strana neciitila nic a robila mi zle a naschvaaly a mna to bolelo mno proste vela vecii ale mno totoj e asi proti pravidlaa taze sa uz o tom nebavme je to uzavreta kapitola mojho zivotaa :PPP
*LENKA*
Light Expert
Light Expert

ale všetko so všetkým súvisí......bolo by divné keby sme tú istú vec rozoberali v troch témach....to by bol chaoz.....
ale ty si moderátor :wink:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

*LENKA* napísal:v to dúfam
Moja priateľka nemala šťastie v predchádzajúcom vzťahu. Dotyčný ju zanedbával, chodil s ňou len tak aby bolo, no ona ho milovala. Rozišli sa, niekoľko mesiacov som prišiel ja.
Nejdem sa tu chváliť a nič podobné, ale od kedy sme spolu, na predchádzajúceho nerada spomína. Zhnusil sa jej.

Ak si nájdeš chlapca, ktorý sa k tebe bude správať ako k žene, pri ktorom sa budeš cítiť ako žena, na toho mantaka zabudneš rýchlejšie ako si myslíš.
Toto je tvoj terajší konkrétny problém, tebe sa zdá že je najväčší na svete. Ale nie, nie je. Toto je vyslobodenie zo vzťahu, v ktorom si trpela a ktorý ti neprinášal to, čo prináša napr. mne. Lásku, šťastie, porozumenie, úsmev, poďakovanie, prekvapenie...
Áno som moderátor, a snažím sa usmerniť diskusiu. Takže sa bavme o tebe, nie o samovraždách :)
mi-chau
Darca
Darca

erytrocyt napísal:...
a plati to aj obratene... mam tiez podobnu skusenost a teraz... teraz si nespomeniem na jej priezvysko.
*LENKA*
Light Expert
Light Expert

ale pri vás mohlo byť len šťastie......ja ho možno nebudem mať.....možno nikoho nestretnem tri roky...... :smt104
mi-chau
Darca
Darca

to je na zivote pekne, clovek nevie co bude zajtra
tak ma napadol ten citat:"nikdy nevies kedy stretnes pravu lasku, preto nos vzdy ciste nohavicky"
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

*LENKA* napísal:ale pri vás mohlo byť len šťastie......ja ho možno nebudem mať.....možno nikoho nestretnem tri roky...... :smt104
Ja som na svoju čakal dva roky. To čakanie stálo za to. Menej je niekedy viac.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Ahoj Lenka! :)
Páni predomnou Ťa tu už celkom slušne "rozobrali", opakovať sa snáď nebudem, pridám zopár svojich postrehov.
To, že si ho opustila, je tá naj. vec, čo si mohla urobiť. Niekto sa v takomto "vzťahu" trápi aj dlhšie. Očividne Ťa využíval, manipuloval, bol si vedomý, že si na neho silne naviazaná a využíval to tým najhnusnejším spôsobom. Dal by sa prakticky považovať za citového sadistu.
Môže sa to teraz zdať niekomu divné, ale to, že pociťuješ voči nemu nenávisť je pozitívne. Transformuješ do nej totiž veľkú časť smútku. Píšeš, že si ho opustila napriek tomu, že si ho ľúbila. Budem sa už opakovať, ale spravila si veľmi dobre - oslobodila si sa od niečoho, čo ťa ničilo a ešte by aj dlhú dobu bolo.
Inak musím povedať, že obdivujem, ako rozumne sa k tomuto staviaš. :wink:
Fakt si zaslúžiš niekoho lepšieho :flower:
Zamknuté