Aha, dakujem hovorili to vcera na rozhodnuti, ci odkial to vies? Inac dufam, ze si navzajom povyberaju pekne songy, aby ich aj zaspievali a ze si nebudu v tomto robit naschval.
tereza napísal:Aha, dakujem hovorili to vcera na rozhodnuti, ci odkial to vies? Inac dufam, ze si navzajom povyberaju pekne songy, aby ich aj zaspievali a ze si nebudu v tomto robit naschval.
Je mi ľúto,že vypadla Ivka,mala senzačný hlas.Chcela som,aby vypadla Dominika.Nepáči sa mi jej spev.Má síce talent ale stále len jódluje a nie spieva.Neželám si,aby ste mi dávali -,je to môj názor.
Lomenia napísal:Je mi ľúto,že vypadla Ivka,mala senzačný hlas.Chcela som,aby vypadla Dominika.Nepáči sa mi jej spev.Má síce talent ale stále len jódluje a nie spieva.Neželám si,aby ste mi dávali -,je to môj názor.
neviem no ja mam zasa ten nazor , ze keby habera nespomenul to jodlovanie , tak si to ni k ani nevsima ale inak mi je ulne jedno kto vypadne. ala vierke drzim palce
matko888 napísal:neviem no ja mam zasa ten nazor , ze keby habera nespomenul to jodlovanie , tak si to ni k ani nevsima ale inak mi je ulne jedno kto vypadne. ala vierke drzim palce
Aj ja.Podľa mňa Domča vie spievať a Fergie v jej podaní bola výborná,ale jej hlas sa mi nepáči.
V SHS1 mohli byt, ale to mala STV, ta nemanipulovala vobec. To len Markiza potrebuje, aby to bolo viac zaujimave pre divakov. Preto nedochadzaju aj tie hlasy (vtedy pre Berkyho) a cela ta spinava hra, ze tam pride pani notarka a aha jaky sme cestni.
C954 napísal:V SHS1 mohli byt, ale to mala STV, ta nemanipulovala vobec. To len Markiza potrebuje, aby to bolo viac zaujimave pre divakov. Preto nedochadzaju aj tie hlasy (vtedy pre Berkyho) a cela ta spinava hra, ze tam pride pani notarka a aha jaky sme cestni.
Počula som,že ked vypadol Berky,veľa hlasov,ktoré mali byť poslané jemu vôbec neprišli a esemeskujúcim ich ani nespoplatnilo.
Lomenia napísal:Počula som,že ked vypadol Berky,veľa hlasov,ktoré mali byť poslané jemu vôbec neprišli a esemeskujúcim ich ani nespoplatnilo.
a ja som pocul ze vtedy nad Bratislavou zurilo tornado a cele hlasovanie dobabralo
ked im to dokazete uverim ale reci pocul som, sa mi zda a x dalsich si nehajte