BratislavaFilm
gangy trapny si jedine ty...nic si neurobil a ides si tu hubu obtierat..ano pod do mna tesim sa na tie tvoje trapne vystupenia..
inac k filmu polovicka ludi tu pise ze parada len "soundtracky" nahrava druha strana a hajtkovic cize underground rap..pre metlakov ten film moc nebude
hm vyzera to umelo ako kazdy slovensky film
inac k filmu polovicka ludi tu pise ze parada len "soundtracky" nahrava druha strana a hajtkovic cize underground rap..pre metlakov ten film moc nebude
hm vyzera to umelo ako kazdy slovensky film
vecny odbornik, videl si to? obycajne predsudky a neviem ci trapny je ten film... zbytocne, plnohodnotny argument. aky si starostlivy o nasu filmovu scenu. co keby si tvoje peniaze daroval niekomu inemu, aby si si nemohol platit internet a pisat semseth82 napísal:pripajam sa k nazoru, ze to vyzera maximalne trapne a hlavne zbytocne...nasej kinematografii (ak sa to da este takto pekne nazvat) sa peniaze zidu ako sol, tieto mohli kludne darovat radsej na nejaky normalny projekt.
Inak na film sa tesim, ak by bol v kinach za primeranu cenu, tak by som isiel pozriet
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
ROFL Murphy to je tvoje velkodielo alebo si bol zrovna sfetovany ked si si cital moj prispevok? Neviem ake IQ musi mat clovek ktory na moj subjektivny nazor zareaguje ako ty, kazdopadne ty si sa svojimi prispevkami typu "na hodine sa so spolusediacim zabavame tym ze nahlas prdime a hadzeme to na seba" vyprofiloval na kretena uz davno. Pamatam si ta aj z lamiek, aj ked velmi skreslene. Kazdopadne komukolvek staci pozriet si tu tvoje prispevky a znudene zhodnotit ze si dement. Prajem prijemne prdenie.
Ked som si niektoré scény pozeral a aj tie videa na youtube, pride mi to ako niektore moje zazitky, nevidel som samozrejme všetko a preto som na to zvedavý. Normálne veci ked niekoho mlatia na zastavke MHD a ostatný sa len stoja a pozeraju sa inam, chalani co predavaju a vozia sa na velkých autách.
Spracovanie mi pride iné, aj ked trochu viac amatérske nie je to ako filmy z čiech, kde by do podobných úloh obsadili detské hviezdy tipu Kotek a pod, len aby sa to predavalo ani kvalitou kamery, ale to je aj vec financii.. ved uvidime, dam tomu šancu.
Spracovanie mi pride iné, aj ked trochu viac amatérske nie je to ako filmy z čiech, kde by do podobných úloh obsadili detské hviezdy tipu Kotek a pod, len aby sa to predavalo ani kvalitou kamery, ale to je aj vec financii.. ved uvidime, dam tomu šancu.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Takze:
Okonenipica:Smiem sa spytat, kde visi pravidlo, ze sem ja nesmiem davat negativne prispevky?? Ak autor threadu chcel vidiet len tie pozitivne, istotne by ho nezakladal. Toto je DISKUSNE forum, ak si na to este neprisiel, odporucam prestudovat Wikipediu. A ver tomu, ze z mojich penazi to istotne nejde
Rastaman: Ked povies ty, ze som odbornik, tak to teda bude jednoznacna pravda. ''Videl si to?'' - nemyslis, ze je to troska idiotska otazka z tvojej strany, kedze to este nie je hotove?
Do mojich penazi ta nic nie je, internet si platim sam, zarabam si nan tak ako na vsetko ostatne, som zvedavy ci aj ty. A za neplnohodnotny prispevok ja nepovazujem tvoj, pretoze ja nemozem argumentovat a predkladat fakty o niecom, co nie je dokoncene a uverejnene - teda vyjadril som svoj NAZOR na tento film a taki ako ty mi ho urcite nevezmu. HopHop Rulezz 
Okonenipica:Smiem sa spytat, kde visi pravidlo, ze sem ja nesmiem davat negativne prispevky?? Ak autor threadu chcel vidiet len tie pozitivne, istotne by ho nezakladal. Toto je DISKUSNE forum, ak si na to este neprisiel, odporucam prestudovat Wikipediu. A ver tomu, ze z mojich penazi to istotne nejde
Rastaman: Ked povies ty, ze som odbornik, tak to teda bude jednoznacna pravda. ''Videl si to?'' - nemyslis, ze je to troska idiotska otazka z tvojej strany, kedze to este nie je hotove?
-
okonenipica
Zablokovaný
ROFL Gangy jak moze byt nekdo taky drbli jak ty..trapne vystupenia si nezaujimavy nikoho to nezaujima mal si ma ponizit ? ponizil si sa sam..hras sa na velkeho vsetko hodnotis.. trapne,nudne, o nicom... pochvalil si neco..to bude asi tym ze doma ta bili a nikdy ta nepochvalili nic s tym.. mozno jedine tak tatko ta pochvalil.. ze mas peknu rit a velky otvor..Gangy napísal:ROFL Murphy to je tvoje velkodielo alebo si bol zrovna sfetovany ked si si cital moj prispevok? Neviem ake IQ musi mat clovek ktory na moj subjektivny nazor zareaguje ako ty, kazdopadne ty si sa svojimi prispevkami typu "na hodine sa so spolusediacim zabavame tym ze nahlas prdime a hadzeme to na seba" vyprofiloval na kretena uz davno. Pamatam si ta aj z lamiek, aj ked velmi skreslene. Kazdopadne komukolvek staci pozriet si tu tvoje prispevky a znudene zhodnotit ze si dement. Prajem prijemne prdenie.
//inac ma tak strasne trapi co si neaky trapko menom gangy o mne mysli.. trha mi zili..
-
seth82
Darca
Vyvolat flame,aby som sa ukazal??? A kto s tym prekrista zacal? Vyjadril som si svoj nazor a hned sa tu do mna 2ja obuli, ako keby iba oni mali pravo vyjadrovat sa do tem, do ktorych chcu...A co akoze som chcel konkretne ukazat?? Vidim ze mas predsudky z temy o hophope, tak si ich kludne drz aj dalej.okonenipica napísal:seth myslim si ze tebe nejde o nic ine, chces vyvolat iba flame aby si sa ukazal.
a inak film vonku je, ale nie oficialne. zohnat sa uz da.
Tlieskam, naozaj. Tlieskam a utieram slzu dojatia.MurphY napísal:ROFL Gangy jak moze byt nekdo taky drbli jak ty..trapne vystupenia si nezaujimavy nikoho to nezaujima mal si ma ponizit ? ponizil si sa sam..hras sa na velkeho vsetko hodnotis.. trapne,nudne, o nicom... pochvalil si neco..to bude asi tym ze doma ta bili a nikdy ta nepochvalili nic s tym.. mozno jedine tak tatko ta pochvalil.. ze mas peknu rit a velky otvor..
//inac ma tak strasne trapi co si neaky trapko menom gangy o mne mysli.. trha mi zili..
Ako sa niekdo moze takto velmi zhodit, a potom si po dobre vykonanej praci povedat ze je king, nad tym mi ostava rozum stat. Si naozaj chudak, vynechajuc vsetky tvoje predosle karoviny ktore na tomto fore vypustas, sa staci pozriet sem pretoze uz par rokov povazujem utocenie na rodinu za jasny indikator kretenizmu. Som rad ze si napisal ten prispevok, pretoze by som za teba nedokazal lepsie vyjadrit aky si ubohy.
Aby som nezabudol, o mojho otca si papulu neobtieraj. Hranica medzi realnym a internetovym svetom je velmi tenka a ja ti s radostou ukazem ako sa tie dva svety prelinaju. Ak si myslis ze robim bububu tak prosim, hod si kockou a uvidis co padne.
//Este raz dakujem ze potvrdzujes moju mensiu psychoanalyzu tvojej osoby.
heh vyhrazky cez internet ? zase sa hras na velkeho a pritom v reali si taky maly ze ta neni videt.. naco sa paneboze hras ? pred kym to hras ? nikdo si ta nevsima a nikdo ta nepovazuje za doobreho.. iba za uboheho..
uz konec nepis nic.. nemam chut sa s takym chu*om o necom bavit.. nehovoris k veci iba stale to iste dookoly..sa tu machrujes ked sedis za kompom a mas so stolickou dokopy 20kg..traaapko
uz konec nepis nic.. nemam chut sa s takym chu*om o necom bavit.. nehovoris k veci iba stale to iste dookoly..sa tu machrujes ked sedis za kompom a mas so stolickou dokopy 20kg..traaapko
-
R1k1nko
Darca
mne sa zda ze ty pernamentne pises do tem kde su " hop hop " veciseth82 napísal:Vyvolat flame,aby som sa ukazal??? A kto s tym prekrista zacal? Vyjadril som si svoj nazor a hned sa tu do mna 2ja obuli, ako keby iba oni mali pravo vyjadrovat sa do tem, do ktorych chcu...A co akoze som chcel konkretne ukazat?? Vidim ze mas predsudky z temy o hophope, tak si ich kludne drz aj dalej.
malo krat som ta videl niekde ine...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
nechapem preco by nemohol prezentovat svoj nazor, to ze sa tebe nepaci asi nieje dost relevantne nato aby si povedal ze trepe p****iny ...okonenipica napísal:seth myslim si ze tebe nejde o nic ine, chces vyvolat iba flame aby si sa ukazal.
a inak film vonku je, ale nie oficialne. zohnat sa uz da.
... film si pozrem, kedze na slovensku vyjde film tak raz za 135 rokov, nemozem si to nechat ujst aj ked OST bude absolutne nepocuvatelna zvastovina, dufam ze tam aspon bude dobra kamera a ukaze nam to nieco z toho nasho velkeho "GHETTA" ... uvidime aky je zivot vygumovaneho ztoulenovaneho predavaca makkych drog tazky a prirovnatelny k samemu polobohovi tupákovi ... (a samozrejmä aby som tu potom mohol falmeovat
... btw neslusne oko, link do SS prosim
-
okonenipica
Zablokovaný
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
prepac komu to tu ty tlacis do hlavy? seth napisal normlany prispevok, proste sa mu film nepaci, neni nan namotany, tak napisal ze by sa kinematografia mala venovat serioznejsim veciam ... a? kde v tom vidis flame ? .. ten flamewar si zacal ty .. lebo si ho napadol .. tak to prosim zhodnot takto ... je to diskusne forum, cize ma pravo napisat ze je to podla neho bohapusta kktina, nie ? ...okonenipica napísal:Rozdiel je sem dat svoj nazor, a rozdiel je zacat flame pomocou zakomplexovanosti, a chciet sa len ukazat![]()