Skinheads
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Myslim, ze je nacase aby si si uvedomil jeden podstatny fakt.kali520 napísal:Tam nejde o riesenie ciganskej otazky. Treba pochopit tu pointu. Sami NS odmietaju bezhlave mlatenie kde koho na ulici.
Ty tu obhajujes NS kidov, ktori su vzdelani a vedia, ze bitka na ulici nema ziadny vyznam, ale to su tak mozno 2%. Otvor uz konecne oci a uvedom si, ze zvysnych 98% su "chuligani" ako si ich sam nazval. To oni su hybna sila NS hnutia. Preco si to nechces pripustit? Vacsina nackov to ma v hlave namaras vygumovane tak tu uz prestan omielat tie svoje obhajujuce reci o tom, ze "pravi NS toto a tamto". ja mam u pi*i co by robili pravi NS a co si myslia. Mna trapi to, ze aj tak stretnem len tych vymletych, pretoze "ti pravi" robia to co Ty. Sedia za kompom, citaju si clanky o sionizme a obhajuju ostatnych.
Zobud sa zo svojho vysnivaneho sveta bielej hrdosti a radsej si zosumarizuj vsetok bordel, ktory Tvoji kamosi robia v tom realnom.
HOWGH
Ja ti tvoje naivne predstavy neberiem..
Inak ten pomer (98%,2%) je smiesny samozrejme, ale je logicke ze ty sa stretnes hlavne s tou prvou skupinou, tu druhu za prve ani nemusis na prvy pohlad spoznat a za druhe, represivne zlozky tohto systemu nedavaju velky priestor na jej (verejne) zviditelnenie...
Inak ten pomer (98%,2%) je smiesny samozrejme, ale je logicke ze ty sa stretnes hlavne s tou prvou skupinou, tu druhu za prve ani nemusis na prvy pohlad spoznat a za druhe, represivne zlozky tohto systemu nedavaju velky priestor na jej (verejne) zviditelnenie...
Najviac sa mi rataju 14 rocne deti co ked vidia chlapca v bombere uz vravia : aha to je skin lebo ma oblecenu tu ciernu bundu.Ale ze ma nahlave 25 centimetrove vlasy to uz nic neznamena
.Zase tiez mam rad ked 3/4 populacie berie slovo skinhead po preklade do slovenciny ako "zly clovek".Tito ludia zase vedia hovno o SHARP,RASH atd ...
-
axxis
Addict
Ak mas na mysli, ze vlasaci sa nepriznavaju k tomu, ze su skini tak to bude si preto, ze niesu skini vsakzeDieg0 napísal:axxis : Asi tolko ze sa clovek k danej etnickej skupine nepriznava (btw dlhe vlasy nosia zvacsa metlaci)
Ak mas na mysli cu NS tak s velkym kludom mozu byt a podstatne vacsi ako niektori skini.
Myslim ze su to extremisti z druhej strany barikad, sympatizuju s anrchiou a RASH maju komunisticke sklony. Zasluzia si rovnake opovrhovanie ako nazi skinsDieg0 napísal:A ten druhy : ty chces tymto naznacit ze SHARP alebo RASH niesu dobri resp. spravny?Myslim ze su spravnejsi ako nazi-skins a idu s lepsim zamerom.Zober si len taky SHARP.Nemam co vytknut.
Inak toto tu uz bolo riesene http://www.hojko.com/post667215.html?highlight=#667215
-
axxis
Addict
A to odkedy sa metalisti nepriznavaju k NS?Dieg0 napísal:Samozrejme ze mam na mysli NS.Nebudeme uz slovickarit na somarinach.Ako sa hovori saty robia cloveka takze ked budem chodit v bombere stale si budu male deti mysliet ze som nazi"skin".
www.metal-archives.com/band.php?id=27924
ak chces budem do zblbnutia pokracovat v pridavani NS kapiel a ich fanusikov
ty si dobry lol .. vecssina metlakov opovrhuje NSBM aspon co ja poznam.. a takisto mas aj nspunk ... tak nechapem..axXis napísal:A to odkedy sa metalisti nepriznavaju k NS?![]()
www.metal-archives.com/band.php?id=27924
ak chces budem do zblbnutia pokracovat v pridavani NS kapiel a ich fanusikov
-
axxis
Addict
Vacsina tych slovenskych....NSBM existuje a nemyslim si, ze v zanedbatelnej mierke. Vacsina vychodnych kapiel je NS az to nieje pravda. S tym nic nenarobis.skenner napísal:ty si dobry lol .. vecssina metlakov opovrhuje NSBM aspon co ja poznam.. a takisto mas aj nspunk ... tak nechapem..
A blackaci, ktorych poznam ja su NS. Tak pseudo, ale su.