Skinheads

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Digital
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

akurat poukazujeme na tu slabu a zlu stranu narodniarov a on sem pacne ich homepage .... :lol:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

P3Bo napísal:kde ty tam vidis riesenie ciganskej otazky ?
Tam nejde o riesenie ciganskej otazky. Treba pochopit tu pointu. Sami NS odmietaju bezhlave mlatenie kde koho na ulici.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

kali520 napísal:Tam nejde o riesenie ciganskej otazky. Treba pochopit tu pointu. Sami NS odmietaju bezhlave mlatenie kde koho na ulici.
A jednym dychom dodavaju ze sa ich treba zbavit ..staci si precitat poslednu vetu . [Vo vojne je dovolene vsetko vsak ? ]
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

kali520 napísal:Tam nejde o riesenie ciganskej otazky. Treba pochopit tu pointu. Sami NS odmietaju bezhlave mlatenie kde koho na ulici.
Myslim, ze je nacase aby si si uvedomil jeden podstatny fakt.
Ty tu obhajujes NS kidov, ktori su vzdelani a vedia, ze bitka na ulici nema ziadny vyznam, ale to su tak mozno 2%. Otvor uz konecne oci a uvedom si, ze zvysnych 98% su "chuligani" ako si ich sam nazval. To oni su hybna sila NS hnutia. Preco si to nechces pripustit? Vacsina nackov to ma v hlave namaras vygumovane tak tu uz prestan omielat tie svoje obhajujuce reci o tom, ze "pravi NS toto a tamto". ja mam u pi*i co by robili pravi NS a co si myslia. Mna trapi to, ze aj tak stretnem len tych vymletych, pretoze "ti pravi" robia to co Ty. Sedia za kompom, citaju si clanky o sionizme a obhajuju ostatnych.
Zobud sa zo svojho vysnivaneho sveta bielej hrdosti a radsej si zosumarizuj vsetok bordel, ktory Tvoji kamosi robia v tom realnom.
HOWGH
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Chuligani su tak hybna sila co ta nakope do zadku.. Neviem co to ma s NS :roll: .
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:Chuligani su tak hybna sila co ta nakope do zadku.. Neviem co to ma s NS :roll: .
Chces vediet? Tak si predstav situaciu, ze vsetkych chuliaganov naraz niekto odkragluje. Co z NS zostane? Ty a Kali...........pfffff
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Ja ti tvoje naivne predstavy neberiem.. :lol:

Inak ten pomer (98%,2%) je smiesny samozrejme, ale je logicke ze ty sa stretnes hlavne s tou prvou skupinou, tu druhu za prve ani nemusis na prvy pohlad spoznat a za druhe, represivne zlozky tohto systemu nedavaju velky priestor na jej (verejne) zviditelnenie...
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

axXis napísal:Chces vediet? Tak si predstav situaciu, ze vsetkych chuliaganov naraz niekto odkragluje. Co z NS zostane? Ty a Kali...........pfffff
Vseci tyto ludia nejsu NS preto ze by sa im to pacilo ale preto lebo dneska to je drsne a styl.. ked nejsi nacek dnes tak nejsi in..
tomo.za
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomo.za »

Ujo Marky napísal:ked nejsi nacek dnes tak nejsi in..
jaaaj tak to preto vsetka dnesna mladez tak leti na HH a emo... uz mi to je jasneeee, dik ze si mi ozrejmil ako to dnes vo svete chodi ja uz stracam prehlad :lol:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Najviac sa mi rataju 14 rocne deti co ked vidia chlapca v bombere uz vravia : aha to je skin lebo ma oblecenu tu ciernu bundu.Ale ze ma nahlave 25 centimetrove vlasy to uz nic neznamena :).Zase tiez mam rad ked 3/4 populacie berie slovo skinhead po preklade do slovenciny ako "zly clovek".Tito ludia zase vedia hovno o SHARP,RASH atd ...
kali520
Darca
Darca

Dieg0 napísal:Tito ludia zase vedia hovno o SHARP,RASH atd ...
Tym chces naznacit ze SHARP a RASH su dobry resp spravny?
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Dieg0 napísal:Ale ze ma nahlave 25 centimetrove vlasy to uz nic neznamena :).
A 25cm vlasy nieco znamenaju?
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

axxis : Asi tolko ze sa clovek k danej etnickej skupine nepriznava (btw dlhe vlasy nosia zvacsa metlaci)

A ten druhy : ty chces tymto naznacit ze SHARP alebo RASH niesu dobri resp. spravny?Myslim ze su spravnejsi ako nazi-skins a idu s lepsim zamerom.Zober si len taky SHARP.Nemam co vytknut.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Dieg0 napísal:axxis : Asi tolko ze sa clovek k danej etnickej skupine nepriznava (btw dlhe vlasy nosia zvacsa metlaci)
Ak mas na mysli, ze vlasaci sa nepriznavaju k tomu, ze su skini tak to bude si preto, ze niesu skini vsakze :lol:
Ak mas na mysli cu NS tak s velkym kludom mozu byt a podstatne vacsi ako niektori skini.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Samozrejme ze mam na mysli NS.Nebudeme uz slovickarit na somarinach.Ako sa hovori saty robia cloveka takze ked budem chodit v bombere stale si budu male deti mysliet ze som nazi"skin".
kali520
Darca
Darca

Dieg0 napísal:A ten druhy : ty chces tymto naznacit ze SHARP alebo RASH niesu dobri resp. spravny?Myslim ze su spravnejsi ako nazi-skins a idu s lepsim zamerom.Zober si len taky SHARP.Nemam co vytknut.
Myslim ze su to extremisti z druhej strany barikad, sympatizuju s anrchiou a RASH maju komunisticke sklony. Zasluzia si rovnake opovrhovanie ako nazi skins

Inak toto tu uz bolo riesene http://www.hojko.com/post667215.html?highlight=#667215
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Okej tak ked chces tak si to vezmime z druhej strany.Co je pre nas stat vacsie zlo?
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Dieg0 napísal:Samozrejme ze mam na mysli NS.Nebudeme uz slovickarit na somarinach.Ako sa hovori saty robia cloveka takze ked budem chodit v bombere stale si budu male deti mysliet ze som nazi"skin".
A to odkedy sa metalisti nepriznavaju k NS? :shock:
www.metal-archives.com/band.php?id=27924
ak chces budem do zblbnutia pokracovat v pridavani NS kapiel a ich fanusikov
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

axXis napísal:A to odkedy sa metalisti nepriznavaju k NS? :shock:
www.metal-archives.com/band.php?id=27924
ak chces budem do zblbnutia pokracovat v pridavani NS kapiel a ich fanusikov
ty si dobry lol .. vecssina metlakov opovrhuje NSBM aspon co ja poznam.. a takisto mas aj nspunk ... tak nechapem..
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

skenner napísal:ty si dobry lol .. vecssina metlakov opovrhuje NSBM aspon co ja poznam.. a takisto mas aj nspunk ... tak nechapem..
Vacsina tych slovenskych....NSBM existuje a nemyslim si, ze v zanedbatelnej mierke. Vacsina vychodnych kapiel je NS az to nieje pravda. S tym nic nenarobis.
A blackaci, ktorych poznam ja su NS. Tak pseudo, ale su.
Napísať odpoveď