Skinheads

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Kali mas celkom zvlastne predstavy lebo SHARP -skinhead proti rasovym predsudkom.. su skinhead proti rasovym predsudkom ziadny militantny anarchisti a komunisti.. lebo hocikto podla Teba kto je aspon trochu proti NS je militantny komunista alebo Zid :D
Dalej Antifa.. su tam ludia ktory su komunisti aj anarchisti... ale hnutie ako take je Anti - proti, Fa - Fasizmus. Tieto dve slova davaju spolu antifasizmus nie komuniszmus a anarchizmus.
A takato otzaka.. Ked je na Slovensku cernoch, ktory pracuje, zije normalne, nekradne, "neleze po stromoch" a plati dane a na zivot si zaraba sam, co proti nemu mas? Sak je rovnaky jak Ty len s tym rozdielom ze ma ine fyzicke schopnosti a vlastnosti.. a neodpovedaj niakou protiotazkou prosim..
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

Ujo Marky napísal:Dalej Antifa.. su tam ludia ktory su komunisti aj anarchisti... ale hnutie ako take je Anti - proti, Fa - Fasizmus. Tieto dve slova davaju spolu antifasizmus nie komuniszmus a anarchizmus.
Antifa punker anarchista nevidim v tom rozdiel okrem nazvov.
Ujo Marky napísal:A takato otzaka.. Ked je na Slovensku cernoch, ktory pracuje, zije normalne, nekradne, "neleze po stromoch" a plati dane a na zivot si zaraba sam, co proti nemu mas? Sak je rovnaky jak Ty len s tym rozdielom ze ma ine fyzicke schopnosti a vlastnosti.. a neodpovedaj niakou protiotazkou prosim..
Nemam proti nemu nic. Inak toto tu uz bolo riesene asi ixkrat a uz som to ixkrat hovoril, je mi u ritit ci je cierny zeleny alebo ruzovi. Tiez som uz hovoril a aj poslal odkazi nie len v jednej teme ze rasy sa odlisuju aj inymi vlasnostami ako je farba pleti, ci uz IQ, genetickym predurcenim, stavbou tela, a pod vid
http://www.hojko.com/post689965.html?highlight=#689965
http://www.prop.sk/zavadzajuce_vedecke_studie.html
http://www.prop.sk/zatracovana_eugenika.html
alebo najnovsie vyjadrenie nositela nobelovej ceny dr Watsona http://www.prop.sk/nositel_nobelovej_ceny_watson.html
a dokonca aj nigerijsky cernosky intelektual suhlasi s vyjadrenim dr Watsona http://www.prop.sk/nigerijsky_cernosky_intelektual.html
Nechcem tym povedat ze to opravnuje niekoho zbit za to ze je cierny, ale hovorim ze su tu aj ine rozdieli.
Preco to hovorim? preto lebo je rozdiel opovrhovanim rasy ako takej a je rozdiel opovrhovanim multikulturalizmu a jaho nasledkov. Myslim si ze neni spravne otvorit hranice a nechat volnu ruku imigrantom ci uz z blizkeho vychodu alebo afriky, ktori sa nedokazu prisposobit nasej kulture a tradiciam. Cernoch ktori tu zije je vzdelany a prisposobeny, nevidim dvovod preco by som proti nemu nieco mal, ale bohuzial je to mozno len 1 z 10. Tu na Slovensku zase nezije tolko ciernych ludi aby sme to mohli zistit ale v takej USA sa to da zistit celkom jasne http://www.hojko.com/post625577.html?highlight=#625577 (najma na konci), alebo aj taka Zimbabwe je jasnym prikladom, krajina ktorej sa za bielej vlady viedlo pomerne slusne ale po nastupe ciernej je tam chudoba a 90%obyvatelov hladuje.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Nebol som tu tak reagujem vseobecne : neobhajuj NS tym ze na koncertoch su vacsinou sfetovany ludia atd ... Aj keby vacsinou fakt boli vies co znamena to slovo? (vacsinou = skoro vzdy nie stale).To je slaba obhajoba.Nemali preco byt toho muzikanta a punkaci mozno boli zasraty.Poviem ti tak ze pokial by sme boli 50 ludi tak by som do nackov isiel v pohode rozbijat ich ale v duchu by som bol zasraty ... BTW aj tak si nemaju co skakat.A este ked vravite o tych cernochoch preco ich biju?A ked vravite o slusnych a neslusnych ... preco NS hadzu vsetkych cernochov do jedneho vreca?Vcera som z jedneho skla obchodu strhaval nalepku "Ludia za rasizmus".Povies mi ktory ko*ot to tam vylepil?Ani Antifak ani Obycajny beloch ani ziadny dochodca ani ziadny diskofilny pubertak.Jedine je*** NACEK
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

To je jasne ze cierny a biely si niesu rovny skoro v nicom a asi ani nebudu :P Ale ak je slusny (svata pravda ze 1 z 10) ajtak by bola skoda obetovat ho.. uz len koli ludskosti a koli tomu ze je tiez clovek :P A prwe informaciu punk ma dost skodlivy vpliv ale punk ako taky je apoliticka hudba :) Len na Slovensku je to posrate...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

Dieg0 napísal:Tusim v Novom meste nad vahom bol punk koncert.Prisli 5 nackovia a domlatili jedneho typka z kapely tusim na bicie hral.Bolo tam strasne vela punkacov a ani jeden sa ho nezastal ani jeden do neho neskocil vsetci boli ticho.Nakoneic ssa ich zbehlo viac a kapela sa bala odist domov.Co je toto za svet?DO RITI SO sku**** FASIZMOM A NACIZMOM.
nieco taketo sa stalo aj v BA. kto pozna randal, vie o com hovorim. nemam rad ten podnik a velmi dobre viem preco. bol koncert, dosli tam slovanisti zo zapasu. nikto do nikoho nezaparal. odzneli slovanisticke hesla a to bolo vsetko. absolutne mi tam nevadili. onedlho sli prec. nemal som ziadne namietky. jedneho krasneho casu tam prisli nackovia a zacali tam fackovat ludi len tak. nikto ani len nevbehol hlbsie do podniku, ze hej podte pomoct, vonku je pruser, treba to vyriesit, nech sa zdekuju prec. vacsina ludi ani nevedela, ze sa tam nieco take stalo. a ti co vedeli, tak tym to bolo jedno (wtf?).
btw ten koncert asi viem, co je za pripad. mam pocit, ze to bolo trosku inac. jeden z nich bol clenom SBS a mal nejake veci s mafiou a kazdy tam o tom vedel a tak kazdy radsej drzal hubu. az na daneho jedinca, ktory sa zacudovane spytal: "ty si nacek? takych ako ty tu na nasu ochranu nepotrebujeme". a preto (fakt velky dovod) dostal. potom prisla policia, podala si ruku s SBS-karom a sla prec. a este dostal ten, kto policiu zavolal. mozno to bol iny pripad. skus napisat, co za kapely hrali.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Fuuu takto z hlavy si nepspomeniem.Ked to najdem napisem
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

kali520 napísal:Dieg0, take koncerty su vacsionou plne ozratych a nafetovanych pankacov. To ze sa nebranili bolo sposobene asi tym ze vacsina bola pod vplivom omamnych latok a nebola schopna sa branit. Ine vysvetlenie ma nenapada. Lebo ak pride 5 nackov na punkersky koncert a vsetci sa divaju ako 5 nackov zmalati jedneho tipasa a nic s tym nerobia mohlo byt sposobne tym ze ti nackovia museli byt ozbrojeny minimalne strelnymi zbranami (co pochybujem) alebo punkery boli tak na sracky ze sami ani nevedeli ze tam nejaky nackovia su.
Antifa sa stotoznuje s anarchistickou spolocnostou, a to je dost velky nezmysel. Antifa neni ziadna opozicia.
Kali,zaujimave, kam ty na taketo koncerty chodis..bo ja co chodim na koncerty v nasom meste..tam sme vsetci za jedneho a jeden za vsetkych..kamarat mal som 13 rokov,ked som siel na svoj prvy koncert..a prisli tam nackovia..od 17 vyssie..a bolo mi v tej chvili jedno,ci dostanem..slo o to,ze keby sa nieco stane stojim prvne pri svojom kamaratovi..potom vytiahli noze a tam sa uz naozaj nedalo co robit..a vtedy vysla von naozaj cela hala..aj s kapelou..v meste poznam len troch punkacov,co fetuju..a s nimi sa poriadne ani nerozpravame..su zahltani svojimi srackami..A aj v Nitre, ked som bol naposledy na Davovej Psychoze, sme vysli von,ked prisla policia..a potom nas bolo stale viac a viac,az odisli...ty punkerov hadzes,ako vsetkych ostatnych ludi do jedneho vreca..mal by si sa nad sebou zamysliet(ale to som Ti uz niekde pisal)..nie len stale zakomplexovane pisat to "svoje"...
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Vy tak isto hadzete vsetkych skinheadov do jedneho vreca.
Lamor
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lamor »

Dieg0 napísal:Este ohladom toho NS + Metal.Pokial viem tak pravy metal bol zalozeny na tom ze su ludia su silny odporcovia rasovej nenavisti
LOL :happyrespect: nevravim ze je to naopak ale podlamna si riadne zadrel :smt006 a co sa tyka metalistov podlamna ide oto ze sa casto zgrupuju/kamaratia s punkacmi, hulicmi (resp castejsie ako s NS) preberaju obliekanie, nazory ... ti menej inteligentni NS to tym padom hadzu do jedneho vreca.

/nevravim ze vseci.chcel som tym povedat ze vacsina metalistov ma k punkacom a hulicom urcite blizsie ako k nackom.. ci nie? (ok s tym oblecenim blbost)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Lamor napísal:a co sa tyka metalistov podlamna ide oto ze sa casto zgrupuju/kamaratia s punkacmi, hulicmi (resp castejsie ako s NS) preberaju obliekanie, nazory
WTF? To si kde zobral? Ja som takeho metalistu este nevidel. :o
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

-------------------------------- venovane "sharp"

komenty k textu nesmerovat na mna:D

//link je prec.......a song je vcelku vtipny :P
turtlak69
Guru
Guru

looooooooool :D ja z toho textu nemooooozem :lol: vazne na pobavenie ako stvorene :) vyjadrovat sa k tomu s vaznostou by bolo na dlhsie :) debilizmus prvej triedy je slaby odvar. no ale k veci... jasne, ze hudba nie je vytvorom tej kapely co to spieva. jej nazov ma ani netrapi. ale zaujimalo by ma skor ako sa vola original. mam taky pocit, ze original naspievala nejaka punk rockova kapela. no nespomeniem si kde som to pocul. napada ma stale len "deti a heroin" od slobodky. ale oni to tiez prebrali sa mi zda.
mimochodom neviem o tom, ze by sa tu mohli posielat linky na rozne MP3. naspieval si to alebo tvoja kapela alebo pre teba neplatia pravidla?

edit: velmi sa mi paci ako NS vo vsetkych vidi fetakov :D
skate manici = fetaci
punkaci = fetaci
dokonca SHARP = fetaci
hippies = fetaci (tomu sa ale neda odporovat)
kazdy neNS = fetak :D
celkom sranda je, ze poznam zopar dopravazmyslajucich a trava s kolesami na diskotekach je bezna zalezitost. no nepoznam sharpera, ktory by hulil. vlastne ani by som takeho tr*ka priznavajucemu sa k sharp poznat nechcel...
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

ja nechapem jak može splietať sharp kulturu s heroinom ... videť že typek nevie očom spieva
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Vidiet ze polka ludi z tohto topicu ani nevie co je sharp a rozprava o tom
turtlak69
Guru
Guru

omg rozoberat text bude mat vazne "velky" vyznam :roll: navrhujem text nekomentovat. kto nazor ma, ten ma a text pesnicky ho nezmeni. kto nema, tak si ho nevytvori na zaklade pochybneho songu predsa. zbytocne sa nad tym zamyslat. len original tej hudby by som chcel pocut...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Nehovoril som to vzhladom k pesnicke.Ale vzhladom k nazorom v tomto topicu.Kazdy rozprava o tom o com hovno vie.Kali rozprava o Nacikoch ako o dobrych ludoch ktori zachrania nas svet a o punkacoch ako o fetakoch pricom je to vo vela pripadoch vyrovnane.Cital som nedavno spoved jedneho nacka ktoreho to "omrzelo" a pytali sa ho aj na drogy.A ze su "pravi" nackovia ktori su cisto na chlaste a "nepravi" ktori beru aj drogy.Ale ani "pravi" nackovia niesu fakt pravy pretoze sa uplne odklanaju od povodnej myslienky tohto hnutia.Ked som si kupil bomberu otec mi povedal : no paradne synak.Teraz bude z teba nacek.Preco mi nepovedal ze bude zo mna oikac alebo metlak?Ved predsa nackovia prebrali skins style.A takto je to s celym svetom.Hlavne v tejto problematike.Nikto sa do toho nerozumie ale kazdy o tom chce rozpravat a bojovat proti holym hlavam bez ohladu na to ci su to nazi skins alebo nie.Alebo este lepsi vykvet deti co podporuju nazi lebo si myslia ze su majstri sveta
Začiatok Konca
Professional
Professional

kali520 napísal:Vy tak isto hadzete vsetkych skinheadov do jedneho vreca.
Kali,myslim ale,ze mam na to dovod..ked ti pride ko*kot robit na koncert problemy tak co si mam o nom mysliet,ze je to moj kamarat a chce sa so mnou porozpravat?...minule k nam na koncert prisiel jeden nacek-nikto mu nic nepovedal..nevyryval,pocuval hudbu a pil pivo("naozajstny" nacek,nie decko,ktore nevie o co ide,aj ked tiez o nom pochybujem... :!: )..ale povedz mi,preco si nemozu chodit na svoje koncerty..a nech sa tam aj pozabijaju,mne je to jedno..ale nech nechodievaju kazit tie nase..

Viete,co ma este dost serie na tomto "hnuti"?..ze napr.to schytaju slusni cigani,ktori sa snazia normalne zaclenit do spolocnosti..a ze ta naozajstna zgerba,ktoru by sme potrebovali z mesta vystahovat,ta je stale na svojom mieste(vid.Lunik IX.,alebo vcerajsia reportaz v telke,ked "30" neonacisti napadli cigansku rodinu..hej je pravda,ze nevieme co utoku predchadzalo a ci sa o to aj nejako ti cigani zasluzili-nie len svojou pritomnostou,pretoze to vyzerali,ako dost slusni ludia..podla mna..)

A to,ze za utok povazovali SKINHEADS(a to niesu len nackovia)..

Na silvestra som siel od fotra domov..a na kraji stala partia ciganov,grazlov,ktorych som este aj trochu poznal..isiel som s priatelkou..boli asi piati,uz som videl,ze na nu nejako zazeraju..a ked sme presli,zacali na jej adresu-do tej by to islo,tu by som poje****,atd..ako keby to bol nejaky kus zvierata..dost ma to bolelo,pretoze ju naozaj milujem..nasralo ma to,ze som s tym nemohol nic spravit,nakolko boli starsi,bolo ich viac a boli to bitkari,do ktorych,keby sa pustim,tak mam Silvester isty v nemocnici..a nie raz..a takymto hajzlom tito nackovia nic nespravia..Ide len o to,ze do takychto ludi si neskocia..skocia si len do tych,nad ktorymi maju istu vyhru..(vacsina,"cest" vynimkam)...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

ZitePunkom : Si myslis ze zasrankovia nazi sa pustia do Lunik IX?Ved nazi su posraty ked je ich rovnako ako tych ktorich biju nieto este aby ich bolo viac.A neskutocne ma serie ako jojka dava do telky "Skinhedi do*ebali XY ciganov".Neskutocne ma serie kao hadzu SHARPikov, Oi skinov, Skinov a NAZI do jedneho vreca.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Diego ved o tom som ropzpraval...

To Kali:skusim to znovu a esta raz citaj viac krat a pomaly...Preco by som nemal odsudzovat ludi,ktori na zaklade rasovej a vizualnej odlisnosti napadaju ostatne osoby?..preber si to v tej tvojej zakomplexovanej hlave a nehadz mi sem otazky typu,preco vy hadzete vsetkych skinheadov do jedneho vreca..Nie kali,nehadzem..Ja som Skinhead-Oi!Skinhead..preto ani neodsudzujem skinheadov..odsudzujem nacistov,za to co robia..Skusim to este inak..pridu ti nacisti na koncert robit bordel..a ty vides von,aby si si branil kamaratov..tak co je opovrhovania hodne-to,ze idem branit svojich kamaratov,alebo to,ze banda ko*ot ti pride na koncert len tak z "presvedcenia" robit bordel..porozmyslaj nad tym..Neodsudzujem ludi,ktori sa snazia zveladovat narod,ci uz kulturne,alebo akokolvek inak(tychto ludi obdivujem),ale odsudzujem tych,ktorych hlavne slovo je past bez ohladu na to,ci danej osobe nieco spravil,alebo nie..chapes to v tej tvojej sprostej hlave?...

A este nieco..nieje spravne,aby banda nackov zbila ciganov..na taketo veci by tu mala byt policia a tvrda demokracia..nechces sa spravat slusne,nebudes robit,pojdes do basy..nebojte sa ako by robili..a vsetci bez vynimky...ci cierny,biely,zeleni,tepli a este neviem aki..na to by tu mala byt policia,nie banda ko*ot,ktori si myslia,ze su hrdinovia,a ze takto "svoj" problem vyriesia..samozrejme nieje spravne,ak cigani,alebo hociaki ini by napadali nejaku skupinu ludi(ale na to je tu policia)..je to necestne..a ti co vravia,ze maju hrdost a cest nemaju vlastne vobec nic,pretoze ju ani zdaleka nevidia..

CHAPES TO KONECNE?!
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

vacsina z vas sa tu rozculuje hadzanim skinheadov do jedneho vreca v mediach a pod. z toho si nic nerobte. verejnost je sprosta. verejnost je total brutal hlupa zalezitost... pozrite sa, kazdy sa vyzna v nejakom obore. nemoze byt kazdy polyhistor. a novinari uz vonkoncom nie. dovolim si povedat, ze na studium masmedii idu hlupaci, ktorych neprijali na pravo, ekonomiu(cest vynimkam, ktore urcite su)... takze ti priemerni redaktori podavaju nespravne informacie a hlupy obcan (=90% obyvatelstva) informacie hlta a spracuvava. samozrejme nespravne. hlupy obcan si fakty neoveri. priklady je mozne vidiet aj u starej mamy ked vam zacne rozpravat o virusoch v pc - vacsinou trepe sprostosti, ale tie naozaj v telke odzneli! vymyvanie mozgov

ZitePunkom: branenie sa je ina kapitola, ale tvoj pohlad je zaujaty. si OIkac, kludne, nezazlievam ti to. Ale aj vo vasej grupe su inteligentnejsi ludia a sprosti, ktori napadaju len tak. Aj u nazi je to tak. Su inteligentni, ktori neutocia a maju riadne naplnenu hlavu a su aj ti agresivnejsi, ktori utocia...

takze v kazdej skupine su normalni aj nenormalni....
Napísať odpoveď