kali520 napísal:Vy tak isto hadzete vsetkych skinheadov do jedneho vreca.
Kali,myslim ale,ze mam na to dovod..ked ti pride ko*kot robit na koncert problemy tak co si mam o nom mysliet,ze je to moj kamarat a chce sa so mnou porozpravat?...minule k nam na koncert prisiel jeden nacek-nikto mu nic nepovedal..nevyryval,pocuval hudbu a pil pivo("naozajstny" nacek,nie decko,ktore nevie o co ide,aj ked tiez o nom pochybujem...

)..ale povedz mi,preco si nemozu chodit na svoje koncerty..a nech sa tam aj pozabijaju,mne je to jedno..ale nech nechodievaju kazit tie nase..
Viete,co ma este dost serie na tomto "hnuti"?..ze napr.to schytaju slusni cigani,ktori sa snazia normalne zaclenit do spolocnosti..a ze ta naozajstna zgerba,ktoru by sme potrebovali z mesta vystahovat,ta je stale na svojom mieste(vid.Lunik IX.,alebo vcerajsia reportaz v telke,ked "30" neonacisti napadli cigansku rodinu..hej je pravda,ze nevieme co utoku predchadzalo a ci sa o to aj nejako ti cigani zasluzili-nie len svojou pritomnostou,pretoze to vyzerali,ako dost slusni ludia..podla mna..)
A to,ze za utok povazovali SKINHEADS(a to niesu len nackovia)..
Na silvestra som siel od fotra domov..a na kraji stala partia ciganov,grazlov,ktorych som este aj trochu poznal..isiel som s priatelkou..boli asi piati,uz som videl,ze na nu nejako zazeraju..a ked sme presli,zacali na jej adresu-do tej by to islo,tu by som poje****,atd..ako keby to bol nejaky kus zvierata..dost ma to bolelo,pretoze ju naozaj milujem..nasralo ma to,ze som s tym nemohol nic spravit,nakolko boli starsi,bolo ich viac a boli to bitkari,do ktorych,keby sa pustim,tak mam Silvester isty v nemocnici..a nie raz..a takymto hajzlom tito nackovia nic nespravia..Ide len o to,ze do takychto ludi si neskocia..skocia si len do tych,nad ktorymi maju istu vyhru..(vacsina,"cest" vynimkam)...