Novy PC do 30000*

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
vendo
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

no tamta skrinka by mala byt v pohode navyse sa mi celkom paci :) ,ramka ma az tolko netankuje to sa da dokupit vzdy,doska sa mi zda trochu kvalitnejsie prevedena (vacsi chladic na napajacich tranz. a pod) a tiez to wifi by som celkom vyuzil (nemusel by som mat doma asi 10m kabla navyse) Gigabyte P35-DS3 som v shopoch v ktorych sa chystam nakupovat nasiel bohuzial nedostupnu :( , chipset X38 som aj ja najskor zhanal ale tie vacsinou podporuju iba DDR3 (co zase predrazi zostavu) a nad raptorom neuvazujem
inac taktovat sa chystam :wink:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Uprimne? Ta skrina - strasny srot. Na dotyk je skoro ako z papieru.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:Uprimne? Ta skrina - strasny srot. Na dotyk je skoro ako z papieru.
ok co tato ?
a tato doska ? a tieto ramky ?
ostatne ostava vychadza to sice 25000 bez grafiky ale ta doska sa mi zda uz lepsia s novsim chipsetom + ramky su priatelskejsie k OC
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

vendo: Pekne ramky, kvalitne, ale: http://www.hojko.com/post708486.html#708486 Normalny, aspon polointeligentny clovek si ich nekupi, pretoze si spocita pre a proti, dokaze si porovnat cenu/vykon a radsje vezme A-Data, pripadne ak chce nieco s vacsou zarukou, tak priplati na Kingston.
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

vendo napísal:ok co tato ?
a tato doska ? a tieto ramky ?
ostatne ostava vychadza to sice 25000 bez grafiky ale ta doska sa mi zda uz lepsia s novsim chipsetom + ramky su priatelskejsie k OC
skrinka je kvalitna a doska jedna z najlepsich na trhu, len tie ramky su zbytovne drahe. Skor by som investoval do tych A-DATA Vitesta 2x1GB - 1500SK z alza.sk
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

dikes za linky, tak tam dam tie A-Data 800Mhz hadam z nich vytiahnem dost :)
inac ked som teraz "ubral" na ramkach myslite ze by sa oplatil Core 2 Duo E6600?? cca 1000Sk rozdiel je v tom nejaky zasadny rozdiel?? (mne sa ani nezda :? ale viem ze vsetci vzdy E6600 odporucali ze je "uzasny" a pod) alebo radsej kupit riadne chladice na procak/grafu a o to viac ich taktit?
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

vendo napísal:dikes za linky, tak tam dam tie A-Data 800Mhz hadam z nich vytiahnem dost :)
inac ked som teraz "ubral" na ramkach myslite ze by sa oplatil Core 2 Duo E6600?? cca 1000Sk rozdiel je v tom nejaky zasadny rozdiel?? (mne sa ani nezda :? ale viem ze vsetci vzdy E6600 odporucali ze je "uzasny" a pod) alebo radsej kupit riadne chladice na procak/grafu a o to viac ich taktit?
tu mas porovnanie E6550 vs. E6600 (staci si uz len vybrat benchmark) :wink:
http://www23.tomshardware.com/cpu_2007. ... &chart=435
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

ak smiem poradit tak dobre pamate su aj http://www.alza.sk/pametovy-kit-patriot ... d74823.htm
kludne ti pobezia aj na 1066Mhz pri cl 5 (ako tie dominatorky)
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

este jeden dotaz ktory disk je lepsi Samsung ci Seagate? pripadne ina znacka?
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

vendo napísal:este jeden dotaz ktory disk je lepsi Samsung ci Seagate? pripadne ina znacka?
kvalita diskov roznych znaciek je skoro rovnaka. Mozes zobrat Hitachi, Seagate, WD ... - je to v podstate jedno. Vsetko okrem Maxtoru je good
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

reno23 napísal:kvalita diskov roznych znaciek je skoro rovnaka. Mozes zobrat Hitachi, Seagate, WD ... - je to v podstate jedno. Vsetko okrem Maxtoru je good
a ja sa divim preco mi odisli 2disky (maxtor) za posledne 2 mesiace :hmm: no nic este malinky dotaz ma tu niekto skusenosti s nejakym dobrym chladicom na procak??? pocitam ze ho vytiahnem na 3+Ghz takze nieco tiche/dobre :)
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

vendo napísal:ma tu niekto skusenosti s nejakym dobrym chladicom na procak??? pocitam ze ho vytiahnem na 3+Ghz takze nieco tiche/dobre :)
jeden z najlepsich v pomere cena-ucinost je ARCTIC Freezer 7 PRO, alebo ked chces nieco este vykonejsie tak potom by som doporucoval nieco od spolocnosti Scythe, tie chladice uz su fakt kvalita
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Zdar!
Nechcem zakladať nový topic, preto to dám sem - potrebujem comp na hry bez periférií pre kamaráta do 30000 s DPH z agem.sk.
Podmienky sú 1TB HDD a Intel.
Napísať odpoveď