inac taktovat sa chystam
Novy PC do 30000*
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
no tamta skrinka by mala byt v pohode navyse sa mi celkom paci
,ramka ma az tolko netankuje to sa da dokupit vzdy,doska sa mi zda trochu kvalitnejsie prevedena (vacsi chladic na napajacich tranz. a pod) a tiez to wifi by som celkom vyuzil (nemusel by som mat doma asi 10m kabla navyse) Gigabyte P35-DS3 som v shopoch v ktorych sa chystam nakupovat nasiel bohuzial nedostupnu
, chipset X38 som aj ja najskor zhanal ale tie vacsinou podporuju iba DDR3 (co zase predrazi zostavu) a nad raptorom neuvazujem
inac taktovat sa chystam
inac taktovat sa chystam
-
vendo
Guru
ok co tato ?t0m4s3 napísal:Uprimne? Ta skrina - strasny srot. Na dotyk je skoro ako z papieru.
a tato doska ? a tieto ramky ?
ostatne ostava vychadza to sice 25000 bez grafiky ale ta doska sa mi zda uz lepsia s novsim chipsetom + ramky su priatelskejsie k OC
-
hojko
Site Admin
vendo: Pekne ramky, kvalitne, ale: http://www.hojko.com/post708486.html#708486 Normalny, aspon polointeligentny clovek si ich nekupi, pretoze si spocita pre a proti, dokaze si porovnat cenu/vykon a radsje vezme A-Data, pripadne ak chce nieco s vacsou zarukou, tak priplati na Kingston.
-
reno23
Guru wannabe
skrinka je kvalitna a doska jedna z najlepsich na trhu, len tie ramky su zbytovne drahe. Skor by som investoval do tych A-DATA Vitesta 2x1GB - 1500SK z alza.skvendo napísal:ok co tato ?
a tato doska ? a tieto ramky ?
ostatne ostava vychadza to sice 25000 bez grafiky ale ta doska sa mi zda uz lepsia s novsim chipsetom + ramky su priatelskejsie k OC
-
vendo
Guru
dikes za linky, tak tam dam tie A-Data 800Mhz hadam z nich vytiahnem dost
inac ked som teraz "ubral" na ramkach myslite ze by sa oplatil Core 2 Duo E6600?? cca 1000Sk rozdiel je v tom nejaky zasadny rozdiel?? (mne sa ani nezda
ale viem ze vsetci vzdy E6600 odporucali ze je "uzasny" a pod) alebo radsej kupit riadne chladice na procak/grafu a o to viac ich taktit?
inac ked som teraz "ubral" na ramkach myslite ze by sa oplatil Core 2 Duo E6600?? cca 1000Sk rozdiel je v tom nejaky zasadny rozdiel?? (mne sa ani nezda
-
reno23
Guru wannabe
tu mas porovnanie E6550 vs. E6600 (staci si uz len vybrat benchmark)vendo napísal:dikes za linky, tak tam dam tie A-Data 800Mhz hadam z nich vytiahnem dost![]()
inac ked som teraz "ubral" na ramkach myslite ze by sa oplatil Core 2 Duo E6600?? cca 1000Sk rozdiel je v tom nejaky zasadny rozdiel?? (mne sa ani nezdaale viem ze vsetci vzdy E6600 odporucali ze je "uzasny" a pod) alebo radsej kupit riadne chladice na procak/grafu a o to viac ich taktit?
http://www23.tomshardware.com/cpu_2007. ... &chart=435
ak smiem poradit tak dobre pamate su aj http://www.alza.sk/pametovy-kit-patriot ... d74823.htm
kludne ti pobezia aj na 1066Mhz pri cl 5 (ako tie dominatorky)
kludne ti pobezia aj na 1066Mhz pri cl 5 (ako tie dominatorky)
-
vendo
Guru
-
vendo
Guru
a ja sa divim preco mi odisli 2disky (maxtor) za posledne 2 mesiacereno23 napísal:kvalita diskov roznych znaciek je skoro rovnaka. Mozes zobrat Hitachi, Seagate, WD ... - je to v podstate jedno. Vsetko okrem Maxtoru je good
-
reno23
Guru wannabe
jeden z najlepsich v pomere cena-ucinost je ARCTIC Freezer 7 PRO, alebo ked chces nieco este vykonejsie tak potom by som doporucoval nieco od spolocnosti Scythe, tie chladice uz su fakt kvalitavendo napísal:ma tu niekto skusenosti s nejakym dobrym chladicom na procak??? pocitam ze ho vytiahnem na 3+Ghz takze nieco tiche/dobre