ale hej pojde neboj:) hlavne ked sa to vybavuje cez jedneho cloveka ktory vsetko zabespecuje, koncom roka bude pisat jednemu ukraincovi co vybavuje vsetky potrebne veci a zaroven bude ako sprievodca po zone, samozrejme presny datum sa este nevie ale je to iste asi tak na 90% ze sa na jar/leto pojdepinco napísal:ľudia z BA a okolia sa nevedeli dohodnúť na stretku a skončilo to ako vždy... jeden musí ísť práve vtedy tam a hentam, druhému sa pokazí auto, tretí môže do Blavy len v párny mesiacatď, atď
Myslíš že je reálne, že sa naozaj dohodnete a niekam pôjdete? Ja dávam tomu veľmi malú šancu, no ktovie možno práve ty budeš ten ktorý naozaj pôjde
Cernobyl, Pripjat..
-
Andr3w
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
neviem ci to je tam az take zle po 2 hodinach prehliadky si KO na cely zivot. a ked uz na Ukrajina, tak by som chcel ist urcite aj na Krym. Ciste more a ked clovek chce vie si najst "sukromnu" plaz.E499.3056 napísal:Urcite by som pouvazoval nad navstevou tychto postihnutych miest, na kolko ma Pripjat dost laka... ale posrat si zdravie velmi nechcem.
ak to bude tvoja kara a nebudes sa bat ze o nu prides, alebo o jej vybavenie... kluuudneVesper napísal:Ok jackb takže aj tam pôjdeme keď bude kára, predsa len autom si samostatný si pánom svojho času... Okúpať sa nezaškodí
ozaj ako ju chces strazit na Kryme? chcel by som nasledovat priklad, podla ktoreho sa docestujes do Jalty a potom sa ide pobreznym chodnikom, najde sa v utese jaskyna a tam sa spi
v Jalte normalne ubytko zacina od 15dolacov na den... ale s tym ze plaz je ako konzerva sardiniek...
co sa tyka
ma niekto udaje aka je radiacia 100m od 4. bloku a v Prypiati? a kolko je znesitelna davka?
-
Andr3w
Light Professional
Pri reaktore je radiacia taka ako v Pripjati pri tom ruskom kolese, resp,v jeho tesnej bliskosti, precitaj si tento clanok je fakt dobry a je to tam aj niekde napisane :
v kazdom pripade ked by si tam chcel ist a budes sa zdrzovat len na ceste a chodnikoch, myslim asfaltovych a v ruke dozimeter tak ti nic nehrozi...
Kód: Vybrať všetko
http://papp.blog.sme.sk/c/92934/Cernobylsky-strucny-jadrovy-slovnicek.html-
Fabo
Hardcore addict
Osobne by som sa do Pripjati teiz velmo rad vybral. Vlani som bol v Kyjeve a Ukrajina ma ohurila (nevidel som len centrum Kyjeva, to sa nebojte
) a dovolenka v Odesse alebo na Kryme je tiez zaujimava ponuka. Potvrdzujem, ze momentalne viza netreba, nie som si vsk isty ci sa to nema zmenit. S trochou usilia by som vsak pravdepodobne bol schopny zadovazit pozvanie.
PS:
PS:
Kód: Vybrať všetko
http://nakladni.backora.cz/cernobyl.pps