Slovenská Pospolitosť

Diskusie na politické témy...
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Hej spolupracuju ale s ludmi ktory do tohto nechcu miesat Narodny Socializmus.. a uz urcite nie ten nemecky..
C954
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa C954 »

Tych denglavych nackov s kanadami velmi nemusim... ale ked Madarska garda, tak nech aj Slovaci nevycnievaju velmi z radu :twisted:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

SP su obycajny somari ktori chcu zaviest "slobodu slova".Ale iba ich slova.Je to smutne v tomto state posranom
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Dieg0 napísal:SP su obycajny somari ktori chcu zaviest "slobodu slova".Ale iba ich slova.Je to smutne v tomto state posranom
Mozes mi povedat ako si k takemu zaveru dospel?
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa POiNTER »

Kukam ze tato tema este stale funguje :) ... ja uz tu nejdem ani pridavat svoje nazory... lebo mi je to uz skor na smiech...
ale podelil by som sa aspon o info... ze "vodca" Ivan S., bol na skole celkom v pohode chalan, aj ked s jeho nazormi som sa nestotoznoval... obliekal sa sice ako klasicky nacko - kanady, bombera... ale myslim ze nebol agresivny .... jeho prezyvka bola Derek (kto videl film Kult hakoveho kriza, tak vyzeral naozaj presne ako on)... takze asi tolko... myslim si ze vacsina byvalych clenov boli bud v minulosti nackovia, alebo sa na nich aspon hrali (poznam odtial este dalsich 2 "vyssich" predstavitelov)... je to vsetko len taka pretvarka... tvarme sa ze sme niekto ini... vsak je demokracia :D ...

...stastne a vesele...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

kali520 napísal:Mozes mi povedat ako si k takemu zaveru dospel?
Videl si uz dajake stretnutia tychto hajzlikov?Bol si na nejakych?Tak mi nevrav.Je to vseobecne zname.Ich nazor je slobodny ale cudzi nazor ktori by ich kritizoval je ihned potlaceny.BTW vsimol som si ze nejak inklinujes resp si jeden z nazi alebo sp
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Dieg0 napísal:Videl si uz dajake stretnutia tychto hajzlikov?Bol si na nejakych?Tak mi nevrav.Je to vseobecne zname.Ich nazor je slobodny ale cudzi nazor ktori by ich kritizoval je ihned potlaceny.BTW vsimol som si ze nejak inklinujes resp si jeden z nazi alebo sp
fiha,ty chodievas na stretnutia nackov a fasounov?
kali520
Darca
Darca

Dieg0 napísal:Videl si uz dajake stretnutia tychto hajzlikov?Bol si na nejakych?Tak mi nevrav.
Ano mal som moznost byt na niektrych ich verenjnych akciach. Vacsina bola o tom ako si pripomenuli pamiatku nejakeho zosnuleho slovenskeho buditela. Potom mozno trosku zkritizovali tento system a to bolo vsetko. Robit zavery podla ich vyzoru a vystupenia je dost hlupe.

POiNTER, ano najdu sa tam aj clenovia hnutia skinheads, tiez jedneho poznam. Ale urcite sa nestotuznoju s tymi tipasmi co mlatia bars koho na ulici. A tak isto si nemyslim ze by niekoho nejak ohrozovali svojim chovanim, vystupovanim alebo vyzorom.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

zelovoc : zaujimam sa o situaciu SP a videl som spustu videi zo stretnuti kecal som s ludmi co tam boli atd... proste sa o to zaujimam rovnako ako o skins.

kali : Pocuj.Preco na takychto stretnutiach byva vela policajtov ochrankarov?Preco sa tieto stretnutia zakazuju?Ak mas v tom prehlad tak vies ze nedavno mali tusim 13teho mat stretnutie akurat im to zatrhli.Tak to "potajomky" presunuli na 12teho a vsetka tato plevel sa na namestie dostala max tak na polhodky.Preco ich policajti zrusili?To asi bude nahoda vsak? :P.Potom preco je vela ludi z SP na monitore "zlych ludi"?Proste SP su pre nas narod taky nebezpecny ako nazi-skins.
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:POiNTER, ano najdu sa tam aj clenovia hnutia skinheads, tiez jedneho poznam. Ale urcite sa nestotuznoju s tymi tipasmi co mlatia bars koho na ulici. A tak isto si nemyslim ze by niekoho nejak ohrozovali svojim chovanim, vystupovanim alebo vyzorom.
To ze to nerobia... neznamena ze sa s tym nestotoznuju... diskutoval som s jednym z tych 2 predstavitelov o tom, ze ked si boli uctit pamiatku chlapika, ktoreho dobili cigani na smrt... preco si napr. neboli uctit aj pamiatku chlana, ktoreho dobodali pri Starom Moste v BA nackovia? ... jeho odpoved bola velmi klukata a zaver bol asi ten, ze to bol nejaky fetak.
Len pripomeniem ze Daniel Tupy bol normalny vysokoskolak (taka recnicka otazka... kolko clenov SP ma vysoku skolu?)... pisal basne... co by tiez malo mat urcite sympatie SP k nemu ...ale nema... pre nich to bol fetak.. a dobre mu tak. (to ze sa chlapci z SP vedia tiez dobre nadrbat... je predsa ok.. "alkohol predsa nie je droga")
Toto je presne to co hovorim... je to vsetko len pretvarka... zneuzivaju principy demokracie a snazia sa za nu skryvat... ale kazdy normalny clovek vie ake su ich skutocne nazory.
kali520
Darca
Darca

Dieg0 napísal:kali : Pocuj.Preco na takychto stretnutiach byva vela policajtov ochrankarov?Preco sa tieto stretnutia zakazuju?Ak mas v tom prehlad tak vies ze nedavno mali tusim 13teho mat stretnutie akurat im to zatrhli.Tak to "potajomky" presunuli na 12teho a vsetka tato plevel sa na namestie dostala max tak na polhodky.Preco ich policajti zrusili?To asi bude nahoda vsak? Razz.Potom preco je vela ludi z SP na monitore "zlych ludi"?Proste SP su pre nas narod taky nebezpecny ako nazi-skins.
To ze pripominaju nacistov by bol sekundarny dvovod.

Hlavny dvovod je v tom ze su proti sionizmu a jeho vplivom na slovensku a vo svete vid http://cz.altermedia.info/z-domova/chobotnice_1766.html

Je to dost na rozpravanie a bolo tu uz o tom dost diskusie, tak to poviem v skratke a jednducho. Hlasia nieco co elite nevyhovuje a elita nechce aby to ludia pocuvali. Preto aj ten humbuk okolo kadejakych extremistov a pod.

To ze sa zaujimas o sinhead je pekne ale mal by si pochopit co SP chce a preco vlastne anitsemitismus existuje, preto ti odporucam prejist si temu sionizmus http://www.hojko.com/sionizmus-t25234.html
POiNTER napísal:ale kazdy normalny clovek vie ake su ich skutocne nazory.
Ake? vsetkych nahadzat do plynu? Nebud naivny, aj ked mozno nemaju daleko k nejakemu extremizmu tak pochybujem ze by niekoho zabijali.
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:Ake? vsetkych nahadzat do plynu? Nebud naivny, aj ked mozno nemaju daleko k nejakemu extremizmu tak pochybujem ze by niekoho zabijali.
Nevkladaj mi do ust, to co som nepovedal (resp. do textu, co som nenapisal)... nepisal som ze by hadzali vsetkych do plynu... dalej sa tu nejdem o ich skutocnych nazoroch (ako ich vidim ja) rozpisovat z dovodu, zbytocneho natahovania. Uz sa to tu tocilo dost dlho okolo toho, aka je ich ideologia... takze zbytocne je sa opakovat.
Ja by som ale rad pocul tvoje vysvetlenie (alebo nazor), preco si neboli uctit pamiatku Daniela Tupeho? :)
kali520
Darca
Darca

POiNTER napísal:Ja by som ale rad pocul tvoje vysvetlenie (alebo nazor), preco si neboli uctit pamiatku Daniela Tupeho?
Daniel Tupy nebola osobnost ktora by este nieco dala slovenskemu narodu alebo nebol nejaka vyznamna osobnost, bola to len obycajna vrazda ake sa deju denno denne, ake tiez pachaju cigani na bielich ludoch na vychodnom slovensku (pripad muza a otca dvoch deti ktory branil svohjo psa pred ciganmi a bol zabity). Jeho pamiatku si nikto neuctil, na jeho pamiatku nikto nusporiadal nejaky pochod proti extrmizmu a ciganskumu rasizmu (dokonca ani SP neusporiadala pochod, mozno aj preto neusporiadal kvoli tupemu pochod. Ze?). A preco, lebo v spravach sme o tom poculi len jednu reportaz, a dalej sa s tym nikto nezapodieval. Kdezto Tupy je medializovany este do teraz (aj napriek tomu ze vrahovia neboli najdeny).
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Wies preco, asi preto ze by ich policajti hned pozatykali a ostatny by na nich pinadli ze tam vlastne dosli ludia co ho zabili...
Stale nechapem dnes hocico co sa stane spravila parta 20 holohlavych v bomberach a tazkych botach :D Takych som po meste videl chodit asi 6 a to boli Oi!kaci ne nackovia.. Aj unas vo vytahu niekto nakreslil srdiecka po zrkadle.. najpravdepodobnejsia 30 holohlavych, teda anoo boli to oni, ja som to videl! A presne Ty isty co zabili Tupeho a zbili Malinovu! Videl som ich!

PS:
Tupy bol hipisak a velmi pravde podobne (skoro iste) fajcil travu, takemu by napohreb nesiel ani keby bola kofola zadarmo...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

To by som rad pocul aj ja.BTW stai uz len to ze SP alebo NS su oznaceny ako extremisti.Asi to nebude len tak pre nic za nic :)
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:Daniel Tupy nebola osobnost ktora by este nieco dala slovenskemu narodu alebo nebol nejaka vyznamna osobnost, bola to len obycajna vrazda ake sa deju denno denne, ake tiez pachaju cigani na bielich ludoch na vychodnom slovensku (pripad muza a otca dvoch deti ktory branil svohjo psa pred ciganmi a bol zabity).
OK... tvoju odpoved beriem... az na to, ze si boli uctit chlapika, co ho zabili cigani... nepametam si uz kedy a kde to bolo... hladal som to teraz na stranke SP ale neviem to tam najst. Ale pamtam si ze to tam niekde pred rokom bolo.
V podstate mas ale pravdu, ze nemali dovod si ho ist uctit... skor mi islo o to, ci sa tiez vyjadris len v tom zmysle... "vsak co... vsak to bol len fetak" ..tak ako ten clen SP... a tak ako aj teraz Ujo Marky.
Ujo Marky napísal:Tupy bol hipisak a velmi pravde podobne (skoro iste) fajcil travu, takemu by napohreb nesiel ani keby bola kofola zadarmo...
Mat dlhe vlasy zname byt hipisak? ... aj keby fajcil travu... to je akoze fetak? Chlapce ...alkohol tu narobi niekolko nasobne viac skody ako trava a ten si vypiju aj clenovia SP. A to ani nevies ci naozaj hulil...
Nechcem zachadzat do offtopicu... tato tema ma byt o SP.. islo mi skor o to, ze SP sympatizuje s neonacizmom... a toto som uvadzal len ako priklad, pretoze som o tom realne diskutoval s clenom SP.
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

POiNTER napísal:Mat dlhe vlasy zname byt hipisak? ... aj keby fajcil travu... to je akoze fetak? Chlapce ...alkohol tu narobi niekolko nasobne viac skody ako trava a ten si vypiju aj clenovia SP. A to ani nevies ci naozaj hulil...
Nechcem zachadzat do offtopicu... tato tema ma byt o SP.. islo mi skor o to, ze SP sympatizuje s neonacizmom... a toto som uvadzal len ako priklad, pretoze som o tom realne diskutoval s clenom SP.
Ja nepijem.. takze odsudzujem aj ludi co piju aj tych co fajcia travu (dobre tak sa to nevola fetak ale su v rovnakej skatulke).
Ako som uz pisal SP nesympatizuje s neonacizmom (skor narodnym socializmom) ale jej clenovia ano (nie vsedci), to je podstatny rozdiel ;)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Ujo Marky napísal:tych co fajcia travu (dobre tak sa to nevola fetak ale su v rovnakej skatulke).
By si si mal niečo naštudovať a prehodnotiť tvoju škatulku :wink:
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Digital napísal:By si si mal niečo naštudovať a prehodnotiť tvoju škatulku :wink:
:new03: Ale newem preco by som ju mal prehodnocovat :P Kazdy kto hoduje alkoholu, tabaku a trave a ostatnym drogam nieje normalny :P
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Ujo Marky napísal::new03: Ale newem preco by som ju mal prehodnocovat :P Kazdy kto hoduje alkoholu, tabaku a trave a ostatnym drogam nieje normalny :P
Nieje , lenže porovnavať človeka ktory huli travu s niekym kto fetuje pervitin je trošku odvažne nje ?
Napísať odpoveď