Vodné fajky
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Mne sa to nechce znova písať. Tumáš celú tému
http://www.hojko.com/skodlivost-vodnych ... 70046.html
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
JohnFrusciante
Star
mam otazku:bol som v meste a jedol som syr ktory mohol byt pokazeny ale neviem to iste potom som išiel ku kamaratovi a dali sme vodnu ale on mal len nejaky stary tabak ale aj tak sme dali a potom ako sme dofajčili my prišlo trochu zle ne moc iba torchu ale ked som odchadzal tak som s ničoho nič hodil 5-krat tyčku
može to byt tim tabakom?
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Nič extra. Kamarát bol prvýkrát na vodnej - predávkovanie nikotínom. Tiež tyčky a tak ďalej. Inak mohlo to byť aj tým tabakom. Raz som mal taký starší (melónový) a keď som dofajčil všimol som si, že mal na sebe trocha plesne... Tiež mi zrovna nebolo dva krát dobre...JV napísal:mam otazku:bol som v meste a jedol som syr ktory mohol byt pokazeny ale neviem to iste potom som išiel ku kamaratovi a dali sme vodnu ale on mal len nejaky stary tabak ale aj tak sme dali a potom ako sme dofajčili my prišlo trochu zle ne moc iba torchu ale ked som odchadzal tak som s ničoho nič hodil 5-krat tyčkumože to byt tim tabakom?
No a samozrejme tam mohol zohrať úlohu aj ten syr. Každopádne ak Ti už nič nie je, tak poho
nene uz mi nic neni ale stale neviem ci to mohlo byt tym syrom lebo este predtim ked bol u mna kamarat tak sme tam dali vela tabaku a uhlik sme otocili tou viac rozpalenou stranou dole a pritlacili bol to strasne husty dym a davali sme dlhe prasky a tiez mi potom prišlo zle tak može to byt to predavkovanie nikotinom?lebo teraz ked sme boli u toho kamarata tak on už nechcel tak ja že nech to dofajčime tak som to dotahal asi 10-15 praskov
tak mozno by to mohlo byt aj tym
-
inkognitto
Star
mam zalozenu aj osobitnu temau, ale ak by sa nahodou stratila v dave, tak tu davam este link: http://pomocny.szm.sk/anketa.html
kvôli tomu aby tato anketa neobisla aj ludi ktorych nema, aby sme sa chapali tak ked da niekto - "zobrazit vase prispevky" tk je tam tych oranzovych fliacikov menej
kvôli tomu aby tato anketa neobisla aj ludi ktorych nema, aby sme sa chapali tak ked da niekto - "zobrazit vase prispevky" tk je tam tych oranzovych fliacikov menej
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
Napadlo ma to pri kofole ked som fukol dym do pohara, potom som si bol opytat slamky aby sme sa "hralijin napísal:Koketujem s myšlienkou niekedy to skúsiť. Ale neviem si predstaviť tú chuť. A popravde, ani ako vám to napadlo
K+ za nápad
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
moj clovek, pivko je samozrejmostRastaman napísal:Vodna fajka, to je pojem! Nic sa nevyrovna pohode v kruhu kamaratov a v strede stojacou poriadne velkou vodnou fajkou. A myslim tym pri fajceni tabaku, nie inych omamnych latok. Ale priznam sa, ze k tej vodnej si vzdy objednam aj to nejake pivkobez toho to nie je ono. mier
Mama roky zila v izraeli, cize vodne fajky mam doma od asi 10 rokov, aj ked najlepsia je ta co som si teraz doniesol z francie... taha super, kvalitne jemne mlieko v nej je urobene za sekundu...
Ale najlepsie na tom bolo ked som ju kupoval...
ten arab co mi ju predaval si myslel ze ma oje*e, som sa potom k nemu vratil... on chudak nechapal ako tolko mozem vediet o fajkach.
A preferujem jablkovy tabak z turecka...
Ale najlepsie na tom bolo ked som ju kupoval...
A preferujem jablkovy tabak z turecka...