Problemi so samsungom D900i

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Mik3
Novice
Novice

Problemi so samsungom D900i

Príspevok od používateľa Mik3 »

Takze prvy problem je ten ze ked dam hlasitost v prehravaci hudby nad 12 (max je 14) tak mi zacne chrcat reproduktor cize bez chrcania neni hudbu vobec pocut. Dalej ked chcem skopirovat z karty cez citacku mp3jky ktore mi niekto poslal cez bluetooth tak mi napise ze disk je plny alebo chraneny proti zapisu a posle ma to kamsi. Skusal som to uz aj dat kamosovi na jeho kartu v mojom mobile a urobilo to to iste. Mate aj vy taketo problemi ? Pytam sa lebo by som rad napisal tym smatlakom do samsungu ze co oni na to. Jakoze z obidvoma problemami sa da zit pretoze hudbu nepustam casto nahlas skor pocuvam na sluchatkach a tie mp3jky si skopcim aj cez kabel len je to pomalsie akurat sa mi zda ze uz by tych problemov hadam aj stacilo potom ako do tohto telefonu z neznameho dovodu nedali Picsal Viewer a vynechali moznosti zmeny tem a sms tonu a dovie co si este po case vsimnem ze sa neda.
BAD BOY
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa BAD BOY »

A to este casom zistis kolko ma chyb. Ja som mal ten mobil asi 3 mesice a po troch mesiacoch mi spadol z nicoho nic software.
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

k chrapcaniu: skus pozriet ci tam neni niekde ekvalizer nastaveny na zvyraznenie basov resp ine rezimy ktore by to mohli sposobovat;)
ps nechapem jak ti moze kopirovat pomalsie cez kabel jak cez BT ale dobre no :D
Mik3
Novice
Novice

smarja ne cez bluetooth ale cez citacku :lol:
- k tomu ekvalizeru tak jediny vyber je v prehravaci a tam ho mam nastaveny na rock a v tom basy nezvyraznuje :?
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

nemas nejaky prach v repraku?
Mik3
Novice
Novice

jedine ze by to bol nejaky darcek k novemu mobilu :evil:
haldyoso
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa haldyoso »

mam ten isty problem, tiez mi nejdu niekedy kopirovat obrazky co mi kamaratka posle zo sony ericsonu a kamarat ked posle z nokie tak niekedy ani neotvori obrazok a tvary sa ako keby nepodporoval format
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

prosím Vás , kto je vlastníkom Samsung SGH D900i , napíšte mi súkromnú správu, potrebujem poradiť s takými základnými záležitosťami
Napísať odpoveď