Takze prvy problem je ten ze ked dam hlasitost v prehravaci hudby nad 12 (max je 14) tak mi zacne chrcat reproduktor cize bez chrcania neni hudbu vobec pocut. Dalej ked chcem skopirovat z karty cez citacku mp3jky ktore mi niekto poslal cez bluetooth tak mi napise ze disk je plny alebo chraneny proti zapisu a posle ma to kamsi. Skusal som to uz aj dat kamosovi na jeho kartu v mojom mobile a urobilo to to iste. Mate aj vy taketo problemi ? Pytam sa lebo by som rad napisal tym smatlakom do samsungu ze co oni na to. Jakoze z obidvoma problemami sa da zit pretoze hudbu nepustam casto nahlas skor pocuvam na sluchatkach a tie mp3jky si skopcim aj cez kabel len je to pomalsie akurat sa mi zda ze uz by tych problemov hadam aj stacilo potom ako do tohto telefonu z neznameho dovodu nedali Picsal Viewer a vynechali moznosti zmeny tem a sms tonu a dovie co si este po case vsimnem ze sa neda.
k chrapcaniu: skus pozriet ci tam neni niekde ekvalizer nastaveny na zvyraznenie basov resp ine rezimy ktore by to mohli sposobovat;)
ps nechapem jak ti moze kopirovat pomalsie cez kabel jak cez BT ale dobre no
mam ten isty problem, tiez mi nejdu niekedy kopirovat obrazky co mi kamaratka posle zo sony ericsonu a kamarat ked posle z nokie tak niekedy ani neotvori obrazok a tvary sa ako keby nepodporoval format