Dva krat zalubit?
Dva krat zalubit?
Co myslite da sa dva krat zalubit s odstupom casu do tej istej osoby?Tak ze sa rozidete a napr o rok odrazu znovu vzplanu vaše city.. co vy nato?
Podla mna da. Je to z velkej casti aj o tom, ako sa to prvy krat skoncilo, co za tym bolo a ako sa s tym obaja dokazali vyrovnat. Svojim sposobom by sa dalo hovorit o druhej sanci a mnoho ludi uz zo zasadovosti by toto neprijalo. Ja som nieco podobne zazil a ani s odstupom casu nelutujem, ze som dal dotycnej druhu sancu a ze sme sa proste sponntane zasa zamilovali. Clovek nikdy nevie, co z toho vylezie. Rovnako nemoze podla mna nikdy dopredu povedat, ze sa to nepodari. Je to otazka okolnosti, ja tvrdim ze sa to DA.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
to znamena ze mnohi z nas su blazni...ale ano suhlasim, len je blbe ze logika zalubenia sa vymyka kazdej logike znamej muzovi, alebo zene. Ked to na Teba raz pride a nie je to len hormonalne, tak si v riadnej <censored>. Mozes si emocie zgumovat cim chces [kamarati, zabava, drogy...] a to zalubenie aj tak pretrva cez to vsetko, az kym nepride neviem ake vyslobodenie, alebo dalsie zalubenie. Myslim ze na to pomaha len cas, avsak momentalne to nemozem povedat, lebo prezivam nieco uplne ine...DonLuca napísal:máš sakramenskú pravdu, ale vieš ako sa hovorí, iba blázon vstúpi dva krát do tej istej rieky....
Nepochybne. Clovek ale vacsinou veri ze to dopadne dobre a preto dava druhe sance. Nie kazdy a nie vzdy. Nikdy nevies ako to dopadne, nikdy nevies ci je za tym schovane stastie alebo trapenie.uplink napísal:avsak viac krat opakovana burka moze zabit, aj ked hned na prvy krat nepriniesla zrovna potopu...
-
uplink
VIP
ked raz clovek prenikne dostatocne hlboko do duse toho druheho, tak vie celkom kvalitne "predpovedat pocasie", avsak ano, suhlasim, zmena je zivot a aj ked sa clovek nemeni vo svojich zakladoch, moze obrabat ich okolie a prinasat aj nove "ovocie", nie len tiene minulosti, ktore mal ten druhy moznost spoznat, ale aj nejake tie luce svetla. Len v jednej teme tu niekto pisal ze nadej je to prve co treba zadusit a ked raz clovek zadusi nadej, neviem ci by sa k nej chcel zrovna vracat. Je to ako vyhrat vojnu s rakovinou pluc a potom znova zacat fajcit a skusat stastie. Viem, je to tvrde prirovnanie, ale malokedy sa postasti vzkriesit vztah [samozrejme ze su aj take pripady] z cisto psychologickeho hladiska.k6 napísal:Nepochybne. Clovek ale vacsinou veri ze to dopadne dobre a preto dava druhe sance. Nie kazdy a nie vzdy. Nikdy nevies ako to dopadne, nikdy nevies ci je za tym schovane stastie alebo trapenie.
Je to podobne ako ked raz muz bije zenu, tak aj ked si prechodi liecenie atd. tak bude mat v sebe vzdy sklony k tomu, aby ju zacal opat bit. Je to trochu krute, ale vedecky dokazane.
-
uplink
VIP
praveze ked ju mas aspon trochu rad, tak ju usetris potencialneho trapenia...hm? : ) To co si napisal Ty je krasne, ale ludske a prirodzene, ale vrcholne sebecke, to co teraz napisem ja je z ludskeho hladiska nemozne, ale zaroven ciste a nezistne. Milujeme preto, lebo tych druhych potrebujeme a nie pre ich krasne modre oci atp. Keby sme milovali nezistne, tak tych druhych nepotrebujeme, max. sa o nich "externe" starame, co samozrejme nejde...lebo sme ludia.BAD BOY napísal:ja som tiez zazil taku situaciu a fakt to zalezi aj na ludoch, ktori sa daju opat spolu dokopy. Ale ked mas tu druhu polovicku rad, tak jej isto das druhu sancu.
Len najivny clovek [viacmenej kazdy zalubeny] si mysli ze prave on urobi tu ktoru osobu najstastnejsou a nikto iny jej neda ani zlomok z toho co prave on. Myslim ze je to jeden z krokov, ktore treba ucinit k tomu, aby sa clovek oslobodil od serioznejsieho zalubenia, uvedomit si svoju postradatelnost v zivote tej ktorej milovanej osoby
...hovori sa, ze dva krat do tej istej rieky nevstupis...
ale realita je ina.
Myslim si, ze takato situacia sa to casto stava ludom ( ev. cloveku ) , ktory lubil svoju polovicku, a potom sa nejakym sposobom rozisli a ostali medzi nimi nevysporiadane vztahy...
castokrat sa stane, ze sa rozidu, lebo jeden z partnerov mal nejaky dovod ( malokedy je to vzajomna dohoda) a ten druhy opusteny si zial nevie ani zivot predstavit bez svojej polovicky, a aj po urcitom case stale dufa, ze sa daju zase dokopy a vie si predstavit, ze bude opat milovat osobu, ktora ho zranila a opustila...
hovorim z vlastnej skusenosti, taketo znova "zlepene" vztahy nemaju zmysel, pretoze opat po case vyjde na povrch dovod, pre ktory nemoze ony par fungovat dokopy
ale realita je ina.
Myslim si, ze takato situacia sa to casto stava ludom ( ev. cloveku ) , ktory lubil svoju polovicku, a potom sa nejakym sposobom rozisli a ostali medzi nimi nevysporiadane vztahy...
hovorim z vlastnej skusenosti, taketo znova "zlepene" vztahy nemaju zmysel, pretoze opat po case vyjde na povrch dovod, pre ktory nemoze ony par fungovat dokopy