Sevens pocuj som sa sem neskoro dostal, ale vidim ze sa tu rozviedla debata o Tvojom probleme. Som very happy, ze osud sposobil to, ze to niekomu aj pomoze. Jednu velmi dolezitu radu Ti dam a ked chces mozem s tebou kecnut aj na ICQ. Stav v ktorom sa nachadzas je vysostne nebezpecny a to ber uplne vazne. Nebezpecny pre pokracovanie vasho vztahu. Teraz nastavaju klucove momenty, kedy Ty bud nieco spravis, alebo to cele padne... Nic sa nesmie posrat a Ty si budes musiet sakra davat pozor na svoje ciny...
Nechcem nic propagovat, ale asi som spominal, ja som na vsetky super chyby prisiel vdaka jednej literature... Nekupoval som si ju je na nete aj na lamkach, je free, mozem Ti ju dat. Velmi velmi velmi uzitocna a som presvedceny, ze by si si ju mal precitat... Naozaj je to dolezite. Upozornujem, ale ze je to len akaasi reklamna brozurka na inu knihu, ktora stoji 1200 korun, chlapik co ju predava sa asi zblaznil. Neverbujem vobec, zeby si si to kupil, bol by hriech vyhodit tolko penazi na 160stranovu knihu, ale hovorim len, ze ta kniha co je na nete ma v sebe ci tak ci onak velmi vela dolezitych rad a veci, ktorych sa treba vyvarovat. Teda k tomu asi tak... Strasne Ti drzim palce. Nechcem, aby sa Ti stalo co mne... Mam pocit ze zit i nezit je take iste hrozne a smrtou sa nic nezmeni... Debilny rozdiel je v tom, ze v smrti by som mal pokoj, ale je to komfort, ktory si zial nemozem dovolit... Mimo temu
A ohladne mna... Som naozaj v koncoch...
Uz som si dal pohov. Povedal som si: dost... nema to zmysel, mozem si zadok pobozkat a spriatelit sa s rukou, ktora mi bude este nejaky cas robit spolocnost v urcitych partiach mojho tela... ALE! Vcera aj dnes som sa na vsetko vykaslal, ona ma ignoruje aj ked slubila ze nebude tak budem ju aj ja a povedal som si, ze je cas na to, aby som bol off trochu co sa tyka zien... ALE! Kolo tych sladkych snov nist... ale jak som isiel na Hojko som zapol ICQ a som mal od nej spravu. Nejake keci a na konci ruza.... Hmpf... neviem aky program pouziva ci novy ci stary icq abo jednu z miránd ci co... ale proste ruza to je nieco co by som kamaratke ci kamaratovi neposlal... Tak čo mam kua teraz robit??!! Mam na to zabudnut? Pokracovat vo svojom mŕtvom programe? Alebo mam kuafix okamzite konat rychlo ciny, aby som dosiahol svoj ciel, ktory mi v myslienkach bledne? Co co co co co co .... Vdaka za navrhy napady myslienky... velmi som zvedavy co by ste vy spravili....