Pochopenie dôvodu rozídenia prišlo neskoro,nedá sa napraviť?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
sevens
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sevens »

triple napísal:naviazať sa treba ale už iba s rozumom
no jo ale ja som asi beznadejny pripad, ked mi je s partnerkou super tak rozum ide bokom :?

ale dufam, ze este nie je neskoro hasit, o rozchode rec nebola, len take podrypnutie a je to fakt husto napate ale cas ukaze.

inak verite na numerologiu a horoskopy? ta moja ano a odkedy bola pri "vestici" tak to nabralo dost divny spad. prevlada pesimizmus nad optimizmom. ak sa to celkom po..toto, pojdem za inkvizitora :twisted:
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

sevens napísal:no jo ale ja som asi beznadejny pripad, ked mi je s partnerkou super tak rozum ide bokom :?

ale dufam, ze este nie je neskoro hasit, o rozchode rec nebola, len take podrypnutie a je to fakt husto napate ale cas ukaze.

inak verite na numerologiu a horoskopy? ta moja ano a odkedy bola pri "vestici" tak to nabralo dost divny spad. prevlada pesimizmus nad optimizmom. ak sa to celkom po..toto, pojdem za inkvizitora :twisted:
Ajajaj :? , k tym horoskopom: vestenie nevesti nic dobre... Vpal jej do vedomia, vyjadri svoj nazor nad tym, ze horoskop je placebo ktorym si podvedome privolava co ocakava.., ze Ty veris vo Vas, nie vo hviezdy. Pozor aby si nerobil z nej sprostu. "Studujte a vestite" spolu, poukazuj na bludy, nepravdy a zameraj sa na opak toho, co je v nich, nieco naplanuj v protipole uvedeneho. A este pozbieraj co najviac roznych horoskopov z viacerych zdrojov, najdi v nich rozdiely,paradoxy a opozita..ze si same sebe odporuju. Ked s nou najblizsie budes precitajte si horoskop sebe aj jej a oprenim o osud dna vyvrat vsetko co sa v nom pise. Tak, aby uverila ze VY zijete pre svoj osud, nie vyssou silou, potom jej to pripomen. Ak tomu veri prilis fanaticky tak to uz neviem, mozes provokovat "vieru"..hlavne nehadz flintu do zita :wink: .
sevens
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Dik za nazor ale nebudem to zatial riesit. Ja som jej povedat, ze na taketo veci nie som a tak ...

Teraz sa k nej spravam ako kamarat, s odstupom a aj ked ma to sere ale asi to prospieva :wink:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

po čase daj vedieť ako to dopadlo resp. pokračuje.
GL
sevens
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

situacia je nasledovna:
po poslednej rozlucke - len ahoj a bez pusy - bola vraj dost zaskocena a stvalo ju to (ked je ku mne chladna, budem aj ja i ked to boli)

teraz sme bez vzajomnej komunikacie - potrebujem zistit ci jej budem aspon trosku chybat ale nerad by som bol aby si myslela, ze ju mam na haku. ak to bude pozitivne, tak zacnem bojovat o jej lasku ale uz bez chyb a budem si na to davat sakra pozor. inak som si uvedomil, ze som pri nej dost zmenil svoje spravanie a nie som to JA. potrebujem total zresetovat a nabehnut do starych kolaji. dnes sa idem ventilovat za kamosmi do ba, necham ju nech sa venuje kamoskam a rozmyslam, ze ju skusim v nedelu vytiahnut na kavu a prechadzku - uz davno sme sa nikde takto spolu neboli vyvetrat.

myslite ze by som mohol daco pokazit?
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Sevensovi a mne

Príspevok od používateľa forgottten »

Sevens pocuj som sa sem neskoro dostal, ale vidim ze sa tu rozviedla debata o Tvojom probleme. Som very happy, ze osud sposobil to, ze to niekomu aj pomoze. Jednu velmi dolezitu radu Ti dam a ked chces mozem s tebou kecnut aj na ICQ. Stav v ktorom sa nachadzas je vysostne nebezpecny a to ber uplne vazne. Nebezpecny pre pokracovanie vasho vztahu. Teraz nastavaju klucove momenty, kedy Ty bud nieco spravis, alebo to cele padne... Nic sa nesmie posrat a Ty si budes musiet sakra davat pozor na svoje ciny...

Nechcem nic propagovat, ale asi som spominal, ja som na vsetky super chyby prisiel vdaka jednej literature... Nekupoval som si ju je na nete aj na lamkach, je free, mozem Ti ju dat. Velmi velmi velmi uzitocna a som presvedceny, ze by si si ju mal precitat... Naozaj je to dolezite. Upozornujem, ale ze je to len akaasi reklamna brozurka na inu knihu, ktora stoji 1200 korun, chlapik co ju predava sa asi zblaznil. Neverbujem vobec, zeby si si to kupil, bol by hriech vyhodit tolko penazi na 160stranovu knihu, ale hovorim len, ze ta kniha co je na nete ma v sebe ci tak ci onak velmi vela dolezitych rad a veci, ktorych sa treba vyvarovat. Teda k tomu asi tak... Strasne Ti drzim palce. Nechcem, aby sa Ti stalo co mne... Mam pocit ze zit i nezit je take iste hrozne a smrtou sa nic nezmeni... Debilny rozdiel je v tom, ze v smrti by som mal pokoj, ale je to komfort, ktory si zial nemozem dovolit... Mimo temu

A ohladne mna... Som naozaj v koncoch...

Uz som si dal pohov. Povedal som si: dost... nema to zmysel, mozem si zadok pobozkat a spriatelit sa s rukou, ktora mi bude este nejaky cas robit spolocnost v urcitych partiach mojho tela... ALE! Vcera aj dnes som sa na vsetko vykaslal, ona ma ignoruje aj ked slubila ze nebude tak budem ju aj ja a povedal som si, ze je cas na to, aby som bol off trochu co sa tyka zien... ALE! Kolo tych sladkych snov nist... ale jak som isiel na Hojko som zapol ICQ a som mal od nej spravu. Nejake keci a na konci ruza.... Hmpf... neviem aky program pouziva ci novy ci stary icq abo jednu z miránd ci co... ale proste ruza to je nieco co by som kamaratke ci kamaratovi neposlal... Tak čo mam kua teraz robit??!! Mam na to zabudnut? Pokracovat vo svojom mŕtvom programe? Alebo mam kuafix okamzite konat rychlo ciny, aby som dosiahol svoj ciel, ktory mi v myslienkach bledne? Co co co co co co .... Vdaka za navrhy napady myslienky... velmi som zvedavy co by ste vy spravili.... :evil: :evil:
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Pokracuj vo svojom mrtvom vztahu...

Hoci osobne si myslim,ze si s nim ani nezacal...Ale clovek sa uci na vlastnych chybach a zda sa,ze teba to neminie :wink:
sevens
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

dudo02 napísal:Pokracuj vo svojom mrtvom vztahu...

Hoci osobne si myslim,ze si s nim ani nezacal...Ale clovek sa uci na vlastnych chybach a zda sa,ze teba to neminie :wink:
zial smutne ale pravdive, preco sa nikdy nepoucime na chybach druhých ale az na vlastných :(
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Ticho

Mlcim. Nic nerobim. Zas poslala sms daco pekne sny a zmurkajuci smajl, ale to sa mi zda celkom ordinary. Nerobim uplne nic. Cakam, ze sa ona ozve, ze bude daco chciet a vtedy sa pokusim byt pre nu zasahom zo sameho neba. Ale ziadna snaha. Hm :( :?
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

nerob nič.. nič .. a ešte raz nič.. a ked sa doplazí nieže jej skočíš okolo kurku
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Doplazi

Hej viem to. Uz nie som taky blby jak predtym. Len cakam...
sevens
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

ja uz necakam, dockal som sa :oops:
konecne sme si vyjasnili veci a poviem vam, ked sa raz mate radi tak si to narovinu povedzte, nehrajte sa blbe hry a hlavne sa navzajom netrapte. vypnite, nerozmyslajte co by bolo a co bude ak ... a nic neocakavajte. je pekne ked baba dolezie ale netreba ju ignorovat inak zacne mat pocit ze na nu serete a je vam lahostajna a naopak bude trucovat a cakat kedy doleziete. a hlavne nepocuvajte kamosov a neberte si k srdcu ich rady. mozno to myslia dobre ale skor to ma opacny efekt. veci si treba vyjasnit navzajom medzi sebou, ved ide o vas a nie o kamosov.

:!: pozor na rodicovsky syndrom, netreba sa starat ale venovat a byt skor ako dobry kamarat a nie rodic. aj mne povedala, ze otca aj mamu ma a dalsieho rodica nechce a ma pravdu. ked chce frajera tak ho ma mat.

joj taky som rad a vam drzim palce. necakajte kedy si vas stastie najde a chodte si pon ... :wink:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

celkom si to vystihol.. ale nedá mi aby som ti trošku neoponoval...
s tým čo si napísal súhlasím... ale to platí len pre určité situácie.. niekedy nieje fakt iná cesta... ja by som bol najradšej keby všetky situácie boli ako tá tvoja...
GL a raz za čas daj vedieť ako ti to šlape alebo ked budeš mať nejaký ten postreh myslím že by pomohol niektorým ľudom
sevens
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Dobry postreh nie je zlý :wink:

inak myslim, ze obcas nezaskodi aj frajerke pripomenut nech sa sprava ako sa na frajerku patri a pekne sa venuje frajerovi a nielen kamoskam :twisted: niekedy to dost nastve, hlavne ked si zacinate pripadat ako hracka odlozena v policke ...
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Suhlasim s triplom. Zalezi od situacie.... a hlavne od holky a od sposobenej "skody" na nej. Ja by som si to tym skor posral... a ja som si to s nou uz skusal vyjasnit niekolko krat. Listom a pod. Zbytocna namaha. Len som si to vtedy viac dosral. Ale ona na mna v skole sere.... takze ja som uz v pixni totalne. Ja uz nemam na vyber... Uvidim co bude 28.12 bo vtedy slubila ze pojde von hned po rozchode... a dovtedy neverim ze sa daco stane... :?
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

mimkorn napísal:Uvidim co bude 28.12 bo vtedy slubila ze pojde von hned po rozchode..
čo vtedy bude?
sevens
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Asi som uz "piiip" ale nechapem jednemu.

Ako mam, pardon za vyraz, normalne "zje*at" frajerku aby to nebrala ako poje*** od otca ale ako poje*** od frajera.

alebo

je v tom vobec daky rozbiel?

podla mna nie
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

nikto ti nekaze, aby si ju z*ebaval, co jej tak normalne vysvetlit, ze sa ti nevenuje dostatotcne a ze sa citis, ze jej na tebe nezalezi
sevens
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

ved o to ide, ked jej to snazim normalne v klude vysvetlit tak vzdy bere tak ze ho nej len j*b*m
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Sak som povedal... Pojdeme von. Ved to tam pise... este aj v citacii... Asi si to riadne naplanujem. Ma narodeniny, tak budem zabavny kamarat a ukazem, ze ju berem ako kamaratku alebo so... Proste byt zabavny a vzbudit v nej dobry pocit...

Dnes som ju videl v skole po dlhom case... No proste totalna ignoracia. Sme boli traja. komlet kamarati aj s nou.. Oni daco spolu vybavovali. Som ignoroval rozhovor lebo sa ma netykal. A potom sme isli het... vsetko co zrobila je ze sa pozdravila a to hromadne divajuc sa na kamosa... tse... ale potom som mal pocit ze zavolala ked sme boli kus dalej na chodbe ze: SOM TI ZAKYVALA. Neviem ci to bolo mierene nam a ak ci, tak ci to bolo mierene mne. Len som sa obzrel a mal som pocit ze sa akorat otacala prec. Ale cely cas kracala ako opacnym smerom... Nevolal som za nou. Proste jakeby nic nepovedala. Vyzerala uzasne.. Zas mi bolo blbo. Ale nedal som to na sebe vediet ani mimo nej ani pri nej. Je to na *****
Napísať odpoveď