Problem s HDD
Problem s HDD
Po sformatovaní windowsom mi nechce najst HDD (deskstar 2005, HDT 722516 DLAT80 ATA/10 (
kamarat mi poradil ze mi vymazalo ovladace k disku, ktore boli na nom nainstalovane a preto mi ho nechce najst.
poradte mi niekto prosimmm
vopred dik 
sformatoval som disk a mi ho uz potom nehce najst a newiem de bude chyba... proste po formatowani mi ho uz nenajde ako by tam ani nebol..hojko napísal:Co to znamena, ze ti ho nechce najst??? Pri bootovani ti pise, ze na disku nie je ziadny system a ze mas vlozit systemovy disk & stlacit lubovolnu klavesu???
sformatoval som pc a uz sa sprava HDD ako by tam nebol...... je normalne zapojeny a nic sa nedeje....hojko napísal:V prvom rade si precitaj pravidla, co sa tyka pisania. Takze pis ako clovek a nepouzivaj W, X a podobne... Stale si mi nepovedal, ze kde ti ten disk nenajde, hmm???
Problem bude najskor v ovladacoch pre SATA radic. Windows asi nema potrebne ovladace na to, aby vedel komunikovat s diskom ked je radic v rezime SATA.
V BIOSe skus najst nastavenia SATA radica. Skus ho prepnut do IDE modu(ak tam mas AHCI).
Pripadne si pozri typ dosky, k nej si stiahni SATA driver. Ten si daj na disketu a tu vloz pri starte instalacky. Stlac F6 a malo by to ten driver nacitat.
V BIOSe skus najst nastavenia SATA radica. Skus ho prepnut do IDE modu(ak tam mas AHCI).
Pripadne si pozri typ dosky, k nej si stiahni SATA driver. Ten si daj na disketu a tu vloz pri starte instalacky. Stlac F6 a malo by to ten driver nacitat.
-
cool_point
Amateur
- Kontaktovať používateľa: