BratislavaFilm
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ak sa dobre pamatam, tak tato tema je o filme...takze o com tocis...to co pisem ja to je moja vec, v kazdom pripade som sa k filmu vyjadril a vraj preto, ze sa chcem ukazat...neviem sice co si mam chciet dokazat,ak mi to niekto vie vysvetlit prosim...Takze este raz - na tento film sa netesim, nijak ma nezaujal, bude to dalsi z typu Get rich or die tryin' o ''detoch ulice''...sice kazdy byvame na nejakej ulici, ale to je uz o inej logike. PIIISMurphY napísal:jaj nord ty si fakt akoze.. dojdem ti kecat aj ja do tej tvojej akoze "hudby"..
//podotykam, ze film Freedom Writers sa mi celkom pacil - pre idiotov, ktori sa opakuju s mojim ''haterstvom'' voci hophopu...
Rikinko: a kdeze som tu ja napisal, ze nenasam hophop?? V tejto teme podotykam - pleties si to tu sam, ako aj ini sudruhovia...
-
R1k1nko
Darca
kde som to napisalseth82 napísal:
Rikinko: a kdeze som tu ja napisal, ze nenasam hophop?? V tejto teme podotykam - pleties si to tu sam, ako aj ini sudruhovia...
mozno v karme ...
ale ty sa sem uplne na silu tlacis...
nj wikipedia ze co je diskusne forum to som uz od teba videl asi 4x pouzi nieco lepsie
jj diskutuj v pohode ale skus nejake ine temy mozno ti to prospeje...
-
seth82
Darca
ty si este neprispieval do temy k filmu, kde je rockovy soundtrack? Napriklad tak Resident Evil alebo Underworld, atd atd...hadam si mozem prispievat kde chcem nie? Toto je film tak som prispel...A aby som sa priznal, tak zo zaciatku, teda este pocas tvojho prveho prispevku som ani len netusil, ze to ma nieco spolocne s hophopom. to si sem dotiahol ty...ale to je jedno. budem diskutovat kde JA chcem a basta.R1k1nko napísal:kde som to napisal![]()
![]()
mozno v karme ...
ale ty sa sem uplne na silu tlacis...
nj wikipedia ze co je diskusne forum to som uz od teba videl asi 4x pouzi nieco lepsie....
jj diskutuj v pohode ale skus nejake ine temy mozno ti to prospeje...
-
R1k1nko
Darca
pocuj mne rock metal vo filme vobec nevadia !!! len sa mi nepacia koncerty a vtom ja vidim trosku rozdielseth82 napísal:basta basta basta
aj tenacius D bol super film som si ho pozrel 2x
tak isto aj skupina SWET pocuvam ...
ide mi o to ze ti ten Hop hop moc nemas rad a mam citak ze ty aj schvalne napises... tam kde by si ani nemusel / ( samozrejme mozes ) ale naco ?
Už len aby niekto urobil tému o niečom a ostatní aby to do neba ospevovali, inak je zle-nedobre a je spammer a je ch*j (pár príspevkov nižšie).MurphY napísal:gangy trapny si jedine ty...nic si neurobil a ides si tu hubu obtierat..ano pod do mna tesim sa na tie tvoje trapne vystupenia..
Ani si nemyslím že ten gangyho príspevok je ďaleko od pravdy...
//btw ani na poriadny webhosting nemajú - dáš nejakú ukážku a pekne ťa to presmeruje na YouTube, ale budiž.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
okonenipica
Zablokovaný
nord preco to tu stale zosmiesnujes, ten film este neni vonku a az ho budem mat, a urcite ho budem mat skorej nez sa dostane oficialne von, tak ho vlastnorucne mozem upnut.
Ti chalani si to zaplatili sami. Ziadna slovenska kultura, nejde to z vasich dani. Sami si to platili. A k tomu chlapcovi co kecal ze nemaju na poriadny hosting, kvoli tomu ze videa su na youtube, a co je akoze na tom ? Ved vela stranok vyuziva youtube.
Namiesto toho aby ste mali aspon trosicku radosti, ze bude konecne nieco nove, slovenske, tak radsej iba pindate. Na jednej strane kazdy slovak nadava na to ze sa nic nerobi, ale ked sa nieco zriesi tak sa idu chytat na tom blbost. Neviem co sa vam nepaci.
Ved kludne diskutujte o tom. Film bude o ulici, takze je jasne ze nie kazdeho to bude uplne bavit, ale uz by ste sa mali na to tesit uz len kvoli tomu, ze to je nieco nove slovenske, bude tam hrat Banan, Fialova a dalsi slovensky herci. Ani to vam nestoji aspon za kusok radosti ?
Ti chalani si to zaplatili sami. Ziadna slovenska kultura, nejde to z vasich dani. Sami si to platili. A k tomu chlapcovi co kecal ze nemaju na poriadny hosting, kvoli tomu ze videa su na youtube, a co je akoze na tom ? Ved vela stranok vyuziva youtube.
Namiesto toho aby ste mali aspon trosicku radosti, ze bude konecne nieco nove, slovenske, tak radsej iba pindate. Na jednej strane kazdy slovak nadava na to ze sa nic nerobi, ale ked sa nieco zriesi tak sa idu chytat na tom blbost. Neviem co sa vam nepaci.
Ved kludne diskutujte o tom. Film bude o ulici, takze je jasne ze nie kazdeho to bude uplne bavit, ale uz by ste sa mali na to tesit uz len kvoli tomu, ze to je nieco nove slovenske, bude tam hrat Banan, Fialova a dalsi slovensky herci. Ani to vam nestoji aspon za kusok radosti ?
Tešíme sa na tvoj vlastnoručný upload, ale takéto megadiela si tvorcovia strážia ako oko v hlave, ver mi.okonenipica napísal:nord preco to tu stale zosmiesnujes, ten film este neni vonku a az ho budem mat, a urcite ho budem mat skorej nez sa dostane oficialne von, tak ho vlastnorucne mozem upnut.
No ja len tak - neovplyvňuje to kvalitu, ale...okonenipica napísal:A k tomu chlapcovi co kecal ze nemaju na poriadny hosting, kvoli tomu ze videa su na youtube, a co je akoze na tom ? Ved vela stranok vyuziva youtube.
Sklamal som sa pri Ordinácii v Ružovej Záhrade a Silvánovcoch, odvtedy pindám na všetko slovenskéokonenipica napísal:Namiesto toho aby ste mali aspon trosicku radosti, ze bude konecne nieco nove, slovenske, tak radsej iba pindate
nie, pretože tam bude hrať Fialová a Banánokonenipica napísal:, bude tam hrat Banan, Fialova a dalsi slovensky herci. Ani to vam nestoji aspon za kusok radosti ?
[size=0]očakávam že skončím ako Gangy ale just stojí to za to : D[/size]
-
okonenipica
Zablokovaný
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
toto si napisal na druhej strane !okonenipica napísal:nord preco to tu stale zosmiesnujes, ten film este neni vonku a az ho budem mat, a urcite ho budem mat skorej nez sa dostane oficialne von, tak ho vlastnorucne mozem upnut.
tak to zas neobchadzajokonenipica napísal:seth myslim si ze tebe nejde o nic ine, chces vyvolat iba flame aby si sa ukazal.
a inak film vonku je, ale nie oficialne. zohnat sa uz da.
a este raz si precitaj celu temu .a hlavne prispevok, kde som sa vyjadril, ze si film pozrem, kedze na slovensku vyjde film tak raz za 100 rokov ! ...
oki? potom sa do mna obuvaj
Nooo, parada. Bratislava ako "cool-yeah-niggaz city". Vacsiu pcovinu uz ani nemohli natocit. To bude hiphoperov v Poszony ... deti uvidia jeden film a "budu davat".
Nic proti "HH users", ale trochen to prehanaju uz. Pomaly uz cakam, ze aj znelku televiznych novin na STV nahradi cast z neakeho "gangsta klipu".
Nezmyslel, lol.
Nezmyslel, lol.
-
Digital
Guru
Vidiš to strašne moc preafektovane... tento film nebude mat vela spoločne s "cool-yeah-zec-mi-kar" ale bude zobrazovat realitu... tak jak to napr. v tej blave naozaj chodí.kinjeril napísal:Nooo, parada. Bratislava ako "cool-yeah-niggaz city". Vacsiu pcovinu uz ani nemohli natocit. To bude hiphoperov v Poszony ... deti uvidia jeden film a "budu davat".Nic proti "HH users", ale trochen to prehanaju uz. Pomaly uz cakam, ze aj znelku televiznych novin na STV nahradi cast z neakeho "gangsta klipu".
![]()
Nezmyslel, lol.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
Digital
Guru
Lenze to dennodenne nevidí niekto kto sa neflaka po tej ulici 24 hodin denne ,teda aspon tie hlbsie prvky... ale tak možno si už videl nejaku nahanačku alebo predaj drognordkapp_pb napísal:to ci to tak v Bláve chodi alebo né uvidime asi az po zhliadnuti filmu né ? ...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict