Nové linkové vedenie DPMK

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
zelovoc
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

12 chodi rano kazdych 15 minut. 29 bude chodit raz za pol hodinu. pesky som na katedre asi za 20 minut. ale ked kecaju o tom ze sice bude menej spojov ale budu chodit castejsie, tak im neverim ani slovo. najlepsie to budu mat ty co, chodili 12 a budu slapat cez cele sidlisko aby sa dostali na 29 lebo dole na Mieri uz bude prepchata. to co bolo predtym, ked 29 chodila po trase 16 a potom 12 tak to bolo dost od veci ale preco zrusili 12 tak to teda nepochopim, radsej mali 29 poslat do kktova na furcu a nie toto. ale to je tak ked MHD riesia ludia co ju nepouzivaju. do gul by som ich kopal. vyebancov rapatych
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

No tých ľudí chcú prehodiť na 16ku, ktorá by mala chodiť každých 10-15min.. a potom už niekde prestúpia..

Njn.. zrušiť 29ku a ľudia z Kavečian by si zbehli dolu na Alpinku alebo do Čermeľa.. na 32ku.. s intervalom 240min.. :D
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Online »

Mňa šokovalo že 20-tka ktorá chodí z Košickej Novej Vsi už cca. 20 rokov (od kedy Furča stojí) Tak ju dajú na Vyšné Opátske. Nikdy nechodila prázdna, neviem prečo ju rušia. :?
brm
Darca
Darca

Miesto 20ky budeš mať (zelovocovu) 12ku.. po NO bude totožná trasa s pôvodnou 20kou.. budeš musieť akurát zvykať na nové číslo.. ;)
Ali N
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ali N »

Ešte že byvam v meste, takže mi tieto zmeny veľmi vadiť nebudu, dokonca pre mńa možno budu aj výhodné. 17-ka, ktora mi chodi takmer priamo od bloku na jedlikovu ostava naštastie nezmenena :), škoda len že menia 32-ku (pre mňa veľmi dobra na KVP) a ako tak pozeram nevidim žiadny bus z mesta nad jazero, takže za holkou budem chodiť asi bričkou

Ale musim uznať že ti čo byvaju na sidliskach to asi budu mať trochu horšie
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Celé to je jeden obrovský bordel.
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

aj predtym bola zmena, vsetci si zvyknu,...je to aj z casti dobre, esteze mi 19ku posunuli len o ulicu dalej, a 18 dokokotili uplne, tak ako aj 32 :D moja milovana 32 :D
ajtak si zvykneme, nic sa neda robit...
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

brm napísal:Miesto 20ky budeš mať (zelovocovu) 12ku.. po NO bude totožná trasa s pôvodnou 20kou.. budeš musieť akurát zvykať na nové číslo.. ;)
Zelovocovu? :lol: To ja aká? :D
C954
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa C954 »

erytrocyt napísal:Celé to je jeden obrovský bordel.
Bodaj by aj nebol, pan "riaditel" je predsa z ineho cesta :lol:
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Konieckoncov - prečo nie? Prečo by sa človek neučil čo kam ide keď môže? Nech si ľudia cibria svoje závity mozgové! :D
A prestupovanie? Odkedy je prestupovanie lepšie ako priama linka? Iste, nejaké výskumy to možno tvrdia, ale prax káže čosi iné.
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

hnus, vobec sa mi to nepaci, myslim ze teraz vsetko funguje ako ma... (ale mozno to tak ozaj bude lepsie, cas ukaze...)

//este aj tie nove hnusne busy co chodia ako 20, 22, 24... cim novsie busy tym horsie (neplati tie uplne najstarsie cervene... znacku neviem :) )
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Ikarus :)
Alebo autobusy ktoré už mali byť pred 15 rokmi 20 rokov v šrote :D
pershing
Guru
Guru

ach jaj ikarus :smt050 good bye my lover, good bye my friend ... keby ich tak nikdy nevyradili, s tazkym srdcom spominam este tie najstarsie (260)...tie ich elektrickove dvere,... jaaj :twisted:
a co vravite na srotDOMY? [tedom]...ja som este nemal tu cest :) ale paci sa mi viac ako CNG solač, nema taky velky kufor...ajtak vyzera ako hrackarsky :)
btw uz som dost OT...
aky je vas nazor na nove nocne linky? (n1,n2?) mne sa najviac paci N71, zbytok okruzne jazdy :?
...
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ... »

alfonz napísal:Odkedy je prestupovanie lepšie ako priama linka?
odkedy su tri linky s cestovnym poriadkom jak noty na bubon, iduce hned po sebe a potom (pol)hodinu nic, lepsie ako jedna nosna linka s 5-10min. intervalom?
Kosicanom by najlepsie vyhovovalo, keby MHD robila SADka... jeden autobus rano, jeden na obed a jeden vecer, ale hlavne ze kazdy bude mat ten svoj priamy spoj rovno z postele ..
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

pershing napísal: a co vravite na srotDOMY? [tedom]...ja som este nemal tu cest :) ale paci sa mi viac ako CNG solač, nema taky velky kufor...ajtak vyzera ako hrackarsky
tedom? asi tolko, ze do ulicky sa ledva zmesti 1 clovek... a ked ma niekto prejst okolo... ked stojis nemas sa ani kde opriet (ja sa rad opieram a nie drzim, to ide perfektne v starsich busoch), hlavne ze sedadla ako v boeingu. skratka - hroza... no ale na druhu stranu je celkom tichy (to mi je ale srdecne jedno)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

pershing: čo hovorím na Tedom? Mám začať nadávať, ale to čo chcem napísať si radšej domyslíš sám :D
Je pohodlný keď je prázdny, asi toľko.
Nočné nepoužívam, mám auto, takže nepotrebujem. Ale inak súhlas, nedobrovoľná okružná jazda mestom.

... - príď do Košíc, trošku sa autobusmi prejdi, a potom nám tu niečo pekné môžeš napísať, dobre moj? :wink:
pershing
Guru
Guru

mne by prestupovanie az tak nevadilo, ale je to lepsie ak idete unaveny zo skoly, sadnete do prazdnej 55ky a podriemkate :)..inac som zvedavy aky bordel bude ked to zavedu zodna na den...uz vidim ako budu vodici nadavat ze sa ich setky babky budu pytat ci to ide tam a tam :D
btw jediny normalny nocak ktory zvyknem vyuzivat je n71...
...
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ... »

erytrocyt napísal:... - príď do Košíc, trošku sa autobusmi prejdi, a potom nám tu niečo pekné môžeš napísať, dobre moj? :wink:
:D

//mastermind: aby som to uviedol na pravu mieru. tento tu clovek najazdil viac ako my vsetci ostatni dokopy.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

alfonz napísal:Ikarus :)
Alebo autobusy ktoré už mali byť pred 15 rokmi 20 rokov v šrote :D
Ikarus Navždy :smt050
To keď začne turovať tak ďakujem pekne. :D
Preč s nimi!
brm
Darca
Darca

Sweety napísal:Zelovocovu? :lol: To ja aká? :D
Ak pozrieš pár príspevkov vyššie, uvidíš, jak sa zelovoc sťažoval, že 12ku z Podhradovej presunuli k Vám do KNV.. ;)
Napísať odpoveď