Nové linkové vedenie DPMK
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
12 chodi rano kazdych 15 minut. 29 bude chodit raz za pol hodinu. pesky som na katedre asi za 20 minut. ale ked kecaju o tom ze sice bude menej spojov ale budu chodit castejsie, tak im neverim ani slovo. najlepsie to budu mat ty co, chodili 12 a budu slapat cez cele sidlisko aby sa dostali na 29 lebo dole na Mieri uz bude prepchata. to co bolo predtym, ked 29 chodila po trase 16 a potom 12 tak to bolo dost od veci ale preco zrusili 12 tak to teda nepochopim, radsej mali 29 poslat do kktova na furcu a nie toto. ale to je tak ked MHD riesia ludia co ju nepouzivaju. do gul by som ich kopal. vyebancov rapatych
-
Ali N
Medium Star
Ešte že byvam v meste, takže mi tieto zmeny veľmi vadiť nebudu, dokonca pre mńa možno budu aj výhodné. 17-ka, ktora mi chodi takmer priamo od bloku na jedlikovu ostava naštastie nezmenena
, škoda len že menia 32-ku (pre mňa veľmi dobra na KVP) a ako tak pozeram nevidim žiadny bus z mesta nad jazero, takže za holkou budem chodiť asi bričkou
Ale musim uznať že ti čo byvaju na sidliskach to asi budu mať trochu horšie
Ale musim uznať že ti čo byvaju na sidliskach to asi budu mať trochu horšie
ach jaj ikarus
good bye my lover, good bye my friend ... keby ich tak nikdy nevyradili, s tazkym srdcom spominam este tie najstarsie (260)...tie ich elektrickove dvere,... jaaj
a co vravite na srotDOMY? [tedom]...ja som este nemal tu cest
ale paci sa mi viac ako CNG solač, nema taky velky kufor...ajtak vyzera ako hrackarsky 
btw uz som dost OT...
aky je vas nazor na nove nocne linky? (n1,n2?) mne sa najviac paci N71, zbytok okruzne jazdy
a co vravite na srotDOMY? [tedom]...ja som este nemal tu cest
btw uz som dost OT...
aky je vas nazor na nove nocne linky? (n1,n2?) mne sa najviac paci N71, zbytok okruzne jazdy
odkedy su tri linky s cestovnym poriadkom jak noty na bubon, iduce hned po sebe a potom (pol)hodinu nic, lepsie ako jedna nosna linka s 5-10min. intervalom?alfonz napísal:Odkedy je prestupovanie lepšie ako priama linka?
Kosicanom by najlepsie vyhovovalo, keby MHD robila SADka... jeden autobus rano, jeden na obed a jeden vecer, ale hlavne ze kazdy bude mat ten svoj priamy spoj rovno z postele ..
tedom? asi tolko, ze do ulicky sa ledva zmesti 1 clovek... a ked ma niekto prejst okolo... ked stojis nemas sa ani kde opriet (ja sa rad opieram a nie drzim, to ide perfektne v starsich busoch), hlavne ze sedadla ako v boeingu. skratka - hroza... no ale na druhu stranu je celkom tichy (to mi je ale srdecne jedno)pershing napísal: a co vravite na srotDOMY? [tedom]...ja som este nemal tu cestale paci sa mi viac ako CNG solač, nema taky velky kufor...ajtak vyzera ako hrackarsky
-
erytrocyt
VIP
pershing: čo hovorím na Tedom? Mám začať nadávať, ale to čo chcem napísať si radšej domyslíš sám
Je pohodlný keď je prázdny, asi toľko.
Nočné nepoužívam, mám auto, takže nepotrebujem. Ale inak súhlas, nedobrovoľná okružná jazda mestom.
... - príď do Košíc, trošku sa autobusmi prejdi, a potom nám tu niečo pekné môžeš napísať, dobre moj?
Je pohodlný keď je prázdny, asi toľko.
Nočné nepoužívam, mám auto, takže nepotrebujem. Ale inak súhlas, nedobrovoľná okružná jazda mestom.
... - príď do Košíc, trošku sa autobusmi prejdi, a potom nám tu niečo pekné môžeš napísať, dobre moj?
mne by prestupovanie az tak nevadilo, ale je to lepsie ak idete unaveny zo skoly, sadnete do prazdnej 55ky a podriemkate
..inac som zvedavy aky bordel bude ked to zavedu zodna na den...uz vidim ako budu vodici nadavat ze sa ich setky babky budu pytat ci to ide tam a tam 
btw jediny normalny nocak ktory zvyknem vyuzivat je n71...
btw jediny normalny nocak ktory zvyknem vyuzivat je n71...