HTPC
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
HTPC
Chcem sa spytat keby si chcem poskladat htpc a nechcem vsetko menit tak by sa to dalo vyriesit takto ? ci by to spolu skopulracovalo atd.
TERAJSIE:
DOSKA: MSI K8T NEO-V
CPU: AMD SEMPRON 2600+ BOX 64-bit socket 754
HDD: 80GB 7200rpm 8mb WD800JB
RAM: 512MB+1GB
VGA: SAPPHIRE Radeon X1650PRO 256MB DDR2 PCI TD
SKRINKA+ZDROJ: ATX MIDI-300W-RIA 8060 SILVER
DVD RW: LG M4167B bulk
BUDUCE:
DOSKA:MSI K9AGM2
CPU:AMD 3800+ X2 SFF
HDD:*ostava stary*
RAM:*ostavaju stare*
VGA:*ostava stara
SKRINKA+ZDROJ:Thermaltake Tenor VB2000B(S)NS+LC POWER 420W
DWD RW:*ZOSTAVA STARA
...NECHCEM DO TOHO VIAC INVESTOVAT.
TERAJSIE:
BUDUCE:
-
G0lDiER_
King
wooow niekto sa mi ozvalpato83 napísal:Az na tie pamate, by to vsetko ladilo. Pamate mas povodne ddr, ty potrebujes ddr2 do socketu AM2.
a ozaj akej znacky ram budu najvhodnejsie a nie prilis drahe ?...zebi Apacer.
Kód: Vybrať všetko
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=9770045-
t0m4s3
Admin
Radsej nieco taketo http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=10394681
-
G0lDiER_
King
Mno takze for t0m4s3 preco myslis kôli frekvencii ?t0m4s3 and pato83 napísal:Radsej nieco taketo http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=10394681
Kludne aj apacer, ceny su velmi priaznive a asi nic mensie ako 2GB moduly sa uz ani neoplati brat.
No a pre pato83: s tymi cenami mas pravdu rychlo to islo dole
-
G0lDiER_
King
mno to je pravda ale nemyslim ze a-data je lepsia znaycka nez apacer mno ale ty sa do toho rozumies viact0m4s3 napísal:za minimalny cenovy rozdiel vyssia frekvencia a predsalen o cosi lepsia znacka ako Apacer.
ale moj bratranec sa do toho rozumie este viac
a ty suhlasis z patom alebo este nieco by si zmenil ?
Resp. ja suhlasim s tomasem, bo cenovy rozdiel nulovy, znacka z vlastnych skusenosti lepsia, parametre lepsie, takze kupou adaty len ziskasdodo.gold napísal:mno to je pravda ale nemyslim ze a-data je lepsia znaycka nez apacer mno ale ty sa do toho rozumies viac.
ale moj bratranec sa do toho rozumie este viaca on preferuje myslim viac apeacer.
a ty suhlasis z patom alebo este nieco by si zmenil ?
Re: HTPC
no ja ti poradim ddr2 crosair 2giga neni su drahe a celkom dobre fakciadodo.gold napísal:Chcem sa spytat keby si chcem poskladat htpc a nechcem vsetko menit tak by sa to dalo vyriesit takto ? ci by to spolu skopulracovalo atd.
TERAJSIE:
BUDUCE:
cena 1500 su to asi 677hz
dalej to AMD no nevie radsej nie vimen to
hdd ta bude spomalovat kup si SATA 2 aspon 16 mb cash
a naco menis ten komp ved to zakladne ti tam skoro zostava daj si otasku oplati sa ti to ?
nieco si este odlos a po vianociach budu lepsie akcie teras to len zdvihaju-ceny to vies vianoce ja som si teras sam robil skladacku a este cakam na grafiku ati radeon saphire 3870 ale este sa len robia predobjednavky skoda
Budem ti odporovat. Precitaj si poslednu vetu prveho prispevku v tejto teme. Ma limit, ktorý nechce alebo nemoze prekrocit. Ramky Corsair ci Adata, parametrovo Adata lepsie a su lacnejsie, osobne by som medzi nimi nejaky extremny rozdiel v kvalite nevidel. S tym diskom by som aj suhlasil, ale ma limit, takze treba robit ustupky. Zakladne veci mu tam neostavaju, meni dosku, procesor za vykonnejsi, dvojjadro pri vhodnych aplikaciach sa dostavia aj vyrazne vykonove rozdiely oproti staremu. Prakticky mu tam ostane len disk, mechanika a grafika. Ta grafika este nepatri do stareho zeleza. Takze to nie je podla mojho nazoru zla kupa.matasak napísal:no ja ti poradim ddr2 crosair 2giga neni su drahe a celkom dobre fakcia
cena 1500 su to asi 677hz
dalej to AMD no nevie radsej nie vimen to
hdd ta bude spomalovat kup si SATA 2 aspon 16 mb cash
a naco menis ten komp ved to zakladne ti tam skoro zostava daj si otasku oplati sa ti to ?
nieco si este odlos a po vianociach budu lepsie akcie teras to len zdvihaju-ceny to vies vianoce ja som si teras sam robil skladacku a este cakam na grafiku ati radeon saphire 3870 ale este sa len robia predobjednavky skoda
v pohode.VED KED CHCE NECH SI HENTO KÚPI A HOTOVO. Ale radšej nech ešte počká a naspori si alebo cez leto nech si ide niekde zarobiť nejaké peniaze a hotovo.A podla mna by som to AMD nekupoval radšej nejakej ten pentium.A neviem kto mi dal s tohoto tu príspevku karmu dole ale newa mne to je jedno skladam PC 5 rokov a robím pre firmy a sranda niekto mi nápise do Karmy že sa tomu nerozumímpato83 napísal:Budem ti odporovat. Precitaj si poslednu vetu prveho prispevku v tejto teme. Ma limit, ktorý nechce alebo nemoze prekrocit. Ramky Corsair ci Adata, parametrovo Adata lepsie a su lacnejsie, osobne by som medzi nimi nejaky extremny rozdiel v kvalite nevidel. S tym diskom by som aj suhlasil, ale ma limit, takze treba robit ustupky. Zakladne veci mu tam neostavaju, meni dosku, procesor za vykonnejsi, dvojjadro pri vhodnych aplikaciach sa dostavia aj vyrazne vykonove rozdiely oproti staremu. Prakticky mu tam ostane len disk, mechanika a grafika. Ta grafika este nepatri do stareho zeleza. Takze to nie je podla mojho nazoru zla kupa.
apacer som jeden čas aj ja používal
ako myslíš
-
G0lDiER_
King
tak ty si fakt moj clovek.pato83 napísal:Budem ti odporovat. Precitaj si poslednu vetu prveho prispevku v tejto teme. Ma limit, ktorý nechce alebo nemoze prekrocit. Ramky Corsair ci Adata, parametrovo Adata lepsie a su lacnejsie, osobne by som medzi nimi nejaky extremny rozdiel v kvalite nevidel. S tym diskom by som aj suhlasil, ale ma limit, takze treba robit ustupky. Zakladne veci mu tam neostavaju, meni dosku, procesor za vykonnejsi, dvojjadro pri vhodnych aplikaciach sa dostavia aj vyrazne vykonove rozdiely oproti staremu. Prakticky mu tam ostane len disk, mechanika a grafika. Ta grafika este nepatri do stareho zeleza. Takze to nie je podla mojho nazoru zla kupa.
ak nevie citat alebo sa mu nechce citat tak nech sa neohladuje nech mi povie ako by sa navisila cena keby kupim to co hovori on.
ked zmenim cpu a mb tak neviem ci zaklad ostava.
ten hdd poriesim ked bude cash.
takze zatial dakujem.
-
G0lDiER_
King
toto bolo pisane v PC REVUE 11/2007
je to tak ?
takze dufam ze mi pojde bez problemov moja grafika..Pre lacnejšie multimediálne centrum sme si vybrali matičnú dosku MSI K9AGM20,ktorú sme recenzovali v júnovom vydaní PC REVUE.Hlavnou prednosťou tejto dosky je podpora HDMI spolu s HDCP (podpora prehrávania zakódovaného obsahu vo vysokom rozlišení).Okrem výstupu HDMI má aj štandardný analógový výstup VGA.Škoda že môžete používať buď integrovanú grafickú kartu,alebo prídavnú kartu v slote PCI Express.
je to tak ?
-
G0lDiER_
King
a ozaj taka malickost ked skladas pc 5 rokov tak preco hovoris ze mi zaklad ostava ked menim MB aj CPU,ktore su podla mna 2 najdôlezitejsie veci v pc...matasak napísal:v pohode.VED KED CHCE NECH SI HENTO KÚPI A HOTOVO. Ale radšej nech ešte počká a naspori si alebo cez leto nech si ide niekde zarobiť nejaké peniaze a hotovo.A podla mna by som to AMD nekupoval radšej nejakej ten pentium.A neviem kto mi dal s tohoto tu príspevku karmu dole ale newa mne to je jedno skladam PC 5 rokov a robím pre firmy a sranda niekto mi nápise do Karmy že sa tomu nerozumímok odpadávam ale keď má limit tak nech si to kúpi
apacer som jeden čas aj ja používal
ako myslíš