HTPC

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
G0lDiER_
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

HTPC

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

Chcem sa spytat keby si chcem poskladat htpc a nechcem vsetko menit tak by sa to dalo vyriesit takto ? ci by to spolu skopulracovalo atd.

TERAJSIE:
DOSKA: MSI K8T NEO-V
CPU: AMD SEMPRON 2600+ BOX 64-bit socket 754
HDD: 80GB 7200rpm 8mb WD800JB
RAM: 512MB+1GB
VGA: SAPPHIRE Radeon X1650PRO 256MB DDR2 PCI TD
SKRINKA+ZDROJ: ATX MIDI-300W-RIA 8060 SILVER
DVD RW: LG M4167B bulk

BUDUCE:
DOSKA:MSI K9AGM2
CPU:AMD 3800+ X2 SFF
HDD:*ostava stary*
RAM:*ostavaju stare*
VGA:*ostava stara
SKRINKA+ZDROJ:Thermaltake Tenor VB2000B(S)NS+LC POWER 420W
DWD RW:*ZOSTAVA STARA

...NECHCEM DO TOHO VIAC INVESTOVAT.
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Az na tie pamate, by to vsetko ladilo. Pamate mas povodne ddr, ty potrebujes ddr2 do socketu AM2.
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

pato83 napísal:Az na tie pamate, by to vsetko ladilo. Pamate mas povodne ddr, ty potrebujes ddr2 do socketu AM2.
wooow niekto sa mi ozval :) mno dobre takze na ten soket idu iba ddr2 takze kupim 2GB DDR2 a bude vsetko ok ?
a ozaj akej znacky ram budu najvhodnejsie a nie prilis drahe ?...zebi Apacer.

Kód: Vybrať všetko

http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=9770045
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

pato83
Addict
Addict

Kludne aj apacer, ceny su velmi priaznive a asi nic mensie ako 2GB moduly sa uz ani neoplati brat.
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 and pato83 napísal:Radsej nieco taketo http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=10394681
Kludne aj apacer, ceny su velmi priaznive a asi nic mensie ako 2GB moduly sa uz ani neoplati brat.
Mno takze for t0m4s3 preco myslis kôli frekvencii ?
No a pre pato83: s tymi cenami mas pravdu rychlo to islo dole
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

za minimalny cenovy rozdiel vyssia frekvencia a predsalen o cosi lepsia znacka ako Apacer.
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:za minimalny cenovy rozdiel vyssia frekvencia a predsalen o cosi lepsia znacka ako Apacer.
mno to je pravda ale nemyslim ze a-data je lepsia znaycka nez apacer mno ale ty sa do toho rozumies viac :) .
ale moj bratranec sa do toho rozumie este viac :D a on preferuje myslim viac apeacer.
a ty suhlasis z patom alebo este nieco by si zmenil ?
pato83
Addict
Addict

dodo.gold napísal:mno to je pravda ale nemyslim ze a-data je lepsia znaycka nez apacer mno ale ty sa do toho rozumies viac :) .
ale moj bratranec sa do toho rozumie este viac :D a on preferuje myslim viac apeacer.
a ty suhlasis z patom alebo este nieco by si zmenil ?
Resp. ja suhlasim s tomasem, bo cenovy rozdiel nulovy, znacka z vlastnych skusenosti lepsia, parametre lepsie, takze kupou adaty len ziskas :) Ja som ceny inych znaciek pamati nepozeral predtym.
matasak
Light Expert
Light Expert

Re: HTPC

Príspevok od používateľa matasak »

dodo.gold napísal:Chcem sa spytat keby si chcem poskladat htpc a nechcem vsetko menit tak by sa to dalo vyriesit takto ? ci by to spolu skopulracovalo atd.

TERAJSIE:
DOSKA: MSI K8T NEO-V
CPU: AMD SEMPRON 2600+ BOX 64-bit socket 754
HDD: 80GB 7200rpm 8mb WD800JB
RAM: 512MB+1GB
VGA: SAPPHIRE Radeon X1650PRO 256MB DDR2 PCI TD
SKRINKA+ZDROJ: ATX MIDI-300W-RIA 8060 SILVER
DVD RW: LG M4167B bulk

BUDUCE:
DOSKA:MSI K9AGM2
CPU:AMD 3800+ X2 SFF
HDD:*ostava stary*
RAM:*ostavaju stare*
VGA:*ostava stara
SKRINKA+ZDROJ:Thermaltake Tenor VB2000B(S)NS+LC POWER 420W
DWD RW:*ZOSTAVA STARA

...NECHCEM DO TOHO VIAC INVESTOVAT.
no ja ti poradim ddr2 crosair 2giga neni su drahe a celkom dobre fakcia
cena 1500 su to asi 677hz
dalej to AMD no nevie radsej nie vimen to
hdd ta bude spomalovat kup si SATA 2 aspon 16 mb cash
a naco menis ten komp ved to zakladne ti tam skoro zostava daj si otasku oplati sa ti to ?
nieco si este odlos a po vianociach budu lepsie akcie teras to len zdvihaju-ceny to vies vianoce ja som si teras sam robil skladacku a este cakam na grafiku ati radeon saphire 3870 ale este sa len robia predobjednavky skoda
pato83
Addict
Addict

matasak napísal:no ja ti poradim ddr2 crosair 2giga neni su drahe a celkom dobre fakcia
cena 1500 su to asi 677hz
dalej to AMD no nevie radsej nie vimen to
hdd ta bude spomalovat kup si SATA 2 aspon 16 mb cash
a naco menis ten komp ved to zakladne ti tam skoro zostava daj si otasku oplati sa ti to ?
nieco si este odlos a po vianociach budu lepsie akcie teras to len zdvihaju-ceny to vies vianoce ja som si teras sam robil skladacku a este cakam na grafiku ati radeon saphire 3870 ale este sa len robia predobjednavky skoda
Budem ti odporovat. Precitaj si poslednu vetu prveho prispevku v tejto teme. Ma limit, ktorý nechce alebo nemoze prekrocit. Ramky Corsair ci Adata, parametrovo Adata lepsie a su lacnejsie, osobne by som medzi nimi nejaky extremny rozdiel v kvalite nevidel. S tym diskom by som aj suhlasil, ale ma limit, takze treba robit ustupky. Zakladne veci mu tam neostavaju, meni dosku, procesor za vykonnejsi, dvojjadro pri vhodnych aplikaciach sa dostavia aj vyrazne vykonove rozdiely oproti staremu. Prakticky mu tam ostane len disk, mechanika a grafika. Ta grafika este nepatri do stareho zeleza. Takze to nie je podla mojho nazoru zla kupa.
matasak
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa matasak »

pato83 napísal:Budem ti odporovat. Precitaj si poslednu vetu prveho prispevku v tejto teme. Ma limit, ktorý nechce alebo nemoze prekrocit. Ramky Corsair ci Adata, parametrovo Adata lepsie a su lacnejsie, osobne by som medzi nimi nejaky extremny rozdiel v kvalite nevidel. S tym diskom by som aj suhlasil, ale ma limit, takze treba robit ustupky. Zakladne veci mu tam neostavaju, meni dosku, procesor za vykonnejsi, dvojjadro pri vhodnych aplikaciach sa dostavia aj vyrazne vykonove rozdiely oproti staremu. Prakticky mu tam ostane len disk, mechanika a grafika. Ta grafika este nepatri do stareho zeleza. Takze to nie je podla mojho nazoru zla kupa.
v pohode.VED KED CHCE NECH SI HENTO KÚPI A HOTOVO. Ale radšej nech ešte počká a naspori si alebo cez leto nech si ide niekde zarobiť nejaké peniaze a hotovo.A podla mna by som to AMD nekupoval radšej nejakej ten pentium.A neviem kto mi dal s tohoto tu príspevku karmu dole ale newa mne to je jedno skladam PC 5 rokov a robím pre firmy a sranda niekto mi nápise do Karmy že sa tomu nerozumím :playboy: ok odpadávam ale keď má limit tak nech si to kúpi
apacer som jeden čas aj ja používal
ako myslíš :?:
pato83
Addict
Addict

Ja nevravim, ze hovoris mimo, resp. je aj tvoja moznost jednou z alternativ, ale pokial ho chce teraz a nechce teda cakat a ma ten limit, tak .... BTW k- by som ti urcite nedal, ale kazdy sme nejaky.
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

pato83 napísal:Budem ti odporovat. Precitaj si poslednu vetu prveho prispevku v tejto teme. Ma limit, ktorý nechce alebo nemoze prekrocit. Ramky Corsair ci Adata, parametrovo Adata lepsie a su lacnejsie, osobne by som medzi nimi nejaky extremny rozdiel v kvalite nevidel. S tym diskom by som aj suhlasil, ale ma limit, takze treba robit ustupky. Zakladne veci mu tam neostavaju, meni dosku, procesor za vykonnejsi, dvojjadro pri vhodnych aplikaciach sa dostavia aj vyrazne vykonove rozdiely oproti staremu. Prakticky mu tam ostane len disk, mechanika a grafika. Ta grafika este nepatri do stareho zeleza. Takze to nie je podla mojho nazoru zla kupa.
tak ty si fakt moj clovek.
ak nevie citat alebo sa mu nechce citat tak nech sa neohladuje nech mi povie ako by sa navisila cena keby kupim to co hovori on.
ked zmenim cpu a mb tak neviem ci zaklad ostava.
ten hdd poriesim ked bude cash.
takze zatial dakujem.
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

takze okrem tych ramiek urcite vsetko dobre ? :oops:
...dalej na 2.strane
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

toto bolo pisane v PC REVUE 11/2007
Pre lacnejšie multimediálne centrum sme si vybrali matičnú dosku MSI K9AGM20,ktorú sme recenzovali v júnovom vydaní PC REVUE.Hlavnou prednosťou tejto dosky je podpora HDMI spolu s HDCP (podpora prehrávania zakódovaného obsahu vo vysokom rozlišení).Okrem výstupu HDMI má aj štandardný analógový výstup VGA.Škoda že môžete používať buď integrovanú grafickú kartu,alebo prídavnú kartu v slote PCI Express.
takze dufam ze mi pojde bez problemov moja grafika..
je to tak ?
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

matasak napísal:v pohode.VED KED CHCE NECH SI HENTO KÚPI A HOTOVO. Ale radšej nech ešte počká a naspori si alebo cez leto nech si ide niekde zarobiť nejaké peniaze a hotovo.A podla mna by som to AMD nekupoval radšej nejakej ten pentium.A neviem kto mi dal s tohoto tu príspevku karmu dole ale newa mne to je jedno skladam PC 5 rokov a robím pre firmy a sranda niekto mi nápise do Karmy že sa tomu nerozumím :playboy: ok odpadávam ale keď má limit tak nech si to kúpi
apacer som jeden čas aj ja používal
ako myslíš :?:
a ozaj taka malickost ked skladas pc 5 rokov tak preco hovoris ze mi zaklad ostava ked menim MB aj CPU,ktore su podla mna 2 najdôlezitejsie veci v pc...
Napísať odpoveď