Neznesiteľní spolužiaci

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

no u nas v triede mame tiez podobnych kretenov napriklad jeden co skryva spoluziakom veci ,perecniky pera zosity (ludia to potom zhanaju po triede) alebo ti nakresli do zosita 8==> a potom ked som siel odpovedat tak ucitel na mna pozeral ze wtf a on sa smeje jak debil pritom bude mat o par mesiacov 19 nepochopim takych vymletych ludi
alebo potom mame tiez takeho geniusa v triede vsade bol vsetko videl a kde nebol tam sa len chysta ,chlapec ma strasne bujnu fantaziu az je neuveritelne ze sa do toho vie vzit a rozprava to s presvedcenim druhy desperado
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

boooze taki ludia su vsade ... ja sa na nich smejem a vzdy si rad vypocujem nieco co davaju od srdca a so zanietenim .. na zakladke takych bolo pomilycock ... hlavne par spoluziaciek, ktore nakecali neskutocne veci ... dristy a zas len dristy, normalnej veci clovek nepocul. puberta v plnej parade :-) ... nechapem ale najcastejsie sa vytahovali asi takym stylom ze s kolkymi a ako starymi ktora spala v 9. rocniku :-) ... ale aspon sa clovek nasmial ... btw. v mestskej doprave sa clovek tiez napocuva veci, ze by ich Jules Verne nevymyslel ...

... a este ma napada jedna sucasna perla s nasej triedy .. chlanisko, 20r., jeden krat prepadnuty, naramne veriaci, zdravo zijuci, jedine co pozna je posilka a vyzivove doplnky ... ked ten zacne filozofovat o nejakej kravine .. no neviem slzy, na krajicku, vzdy da o sebe vediet aj pred profakmi, ze on si tak mysli ako by nieco mohlo byt a tak ... profaci zial iba jemne odje**vaju ... :-)
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Hovniak napísal:... jeden co skryva spoluziakom veci ,perecniky pera zosity (ludia to potom zhanaju po triede) alebo ti nakresli do zosita 8==> a potom ked som siel odpovedat tak ucitel na mna pozeral ze wtf a on sa smeje jak debil pritom bude mat o par mesiacov 19 nepochopim takych vymletych ludi
...
S takymto debilcekom som mal aj ja chvilen problem na strednej (2. rocnik). Robil mi naprieky, kreslil blbosti do zositov, papieriky hadzal po mne a podobne pcoviny. Najskor som ho upozornil, ze nech sa uvedomi a ze nech sa nad sebou aj zamysli, ved ze je skoro dospely, ze sa nemoze spravat ako kreten vecne. Chalanisko si nedal povedat, stale provokoval a hral zo seba "geroja", tak reku ok. Jedneho dna sme sa stretli na WC-kach len ja a on, cisto nahodne. Tvaril sa tam ja najvacsi "davac" a tak som mu pridrbal jednu. Zgulal sa pod pisoar jak zahodena zuvacka. Ja som si umyl ruky a isiel som bez slova prec. Nic viac, nic menej. Od vtedy som s nim nemal problem, dokonca sa mi vyhybal, v triede prestal zo seba robit az takeho kretena ba dokonca sa zacal lepsie ucit. Co je na tom najlepsie? Ked sme zmaturovali, tak prisiel za mnou, ospravedlnil sa mi za tie sprostosti co mi robil a tak celkovo. Tak som sa aj ja jemu ospravedlnil, ze jednoducho sa to nedalo vydrzat a ze ta na tvar sa mu uz pytala. Povedal mi len tolko: "Mal si mi prije*** skorej.":) Neskor na dozvukoch sme sa strasne opili:D Ach to boli casy, zlata stredna.

Inu, ponaucenie. Bud kretenov ignorujte, alebo ... hm, well hm? :) Radsej ich ignorujte. To v akych su defacto srackach, to sa ukaze neskor. :)

A ak by si sa sem nahodou raz dostal, tak ta zdravim, Duri. ;)
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Boze o tom viem hovorit, mam dve take spoluziacky. Obidve si myslia, ze su strasne pekne, co ovsem nie je pravda ( nehovorim za seba, ale aj za ostatnych spoluziakov ). Jedna z nich stale vyrusuje, je hlucna, namyslena, arogantna, panovacna, proste ju neznasame. Ale zas ju ignorujeme, ale niekedy sa to neda, proste je to hrozne.

a este k tomu fajne smrdi
Homer J Simpson
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Homer J Simpson »

Ja som ešte zabudol napisat že spolužiak odkopol riaditelovi na aute spatné zrkadlo, neak sa mu to zistilo zaplatil za opravu asi 6000sk a ani ho nevyhodili.
vojtk
Medium Star
Medium Star

Re: Neznesiteľní spolužiaci

Príspevok od používateľa vojtk »

J.O.S.E napísal: Niekedy môže nastať situácia, že si uvedomíte že bud ste debilom sam alebo sú debily vôkol Vás :idea:

zaujimava otázka filozoficka, skúste sa vyjadriť :wink:
vdaka :)
jj, tuto otazku si kladiem skoro kazdy den. Blazon medzi normalnymi a normalny medzi blaznami je vlastne to iste. Aj ked tazko definovat, kto je blazon alebo debil, pretoze je to silne subjektivne. Ak mas problem s neznesitelnymi ludmi, neda sa robit nic ine, len ich ignorovat, ver mi da sa to naucit. Napr.: ja som teraz v stave, ze viam -menej ignorujem polovicu nasej triedy :), ale to je uz na inu temu.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

neviem - my v triede mame len furie s ktorymi sa neda vyjst a jeden debilko co nedokaze spravit nic sam,za polkou triedy dolieza a vacsinu casu robi zo seba kapa tazkeho... tesim sa na dozvuky alebo tak nieco, nech mi este raz chlapec povie ze som debil a ked mu poviem ze mu tresnem ze no pod... takze nech sa tesi chlapec...a furie? sme informaticka trieda takze si domyslite ako sa tam da asi vyjst s babami no..
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

My máme v triede jedného malého smrada ktorý má neustále plnú hubu ''vtipných a trefných'' poznámok ktorými nás napriek našej zjavnej nechuti častuje prípadne keď mu nikto neodpovedá tak to hovorí učiteľom, ktorí sa poväčšine len súcitne pousmejú aby sa chalan necítil ako blb ale proste jemu akoby nechcelo dojsť že mlčať je zlato. Najhoršie na tom je že chalan mal nádor na mozgu a je kvôli tomu malý takže ho nemôžme dať tak dole ako by sa patrilo lebo učitelia by si hneď pomysleli že mu robíme zle lebo je malý a podobné hlúposti :? Okrem tohto indivídua máme v triede ešte dve spolužiačky z ktorých si jedna kompenzuje fyzické nedostatky nesmierne vlezlým a povíšeneckým správaním a tá ďalšia je v podstate len hlúpa dedinčanka .. Nič proti ľuďom z dedín, máme ich v triede viac a sú fajn, ale táto je dosť často neznesiteľná.. Ináč som ale veľmi spokojný s našim kolektívom pretože sa dá povedať že sme všetci ostatní dosť kamaráti proste žiadne skupinky a tak.. Normálne mi bude po tých ôsmich rokoch čo sme spolu strávili dosť ľúto :(
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

neviem no vacsina veci co tu pisete mi nejako moc zle nepripada, nebola skor chyba v tom jak ste sa spravali vy? ak ste boli cely den za kompom a kecali len o CSku tak jasne ze vam robili zle a srandu z vas.

// peterkozel: presne aj ja mam taky nazor, len som ho nedokazal tak dobre sformulovat jak ty :P
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

.. hmm to ze clovek prispieva na forum je neklamnym znakom ze iny zivot ako virtualny ani nezije ... to je tzv. 1. Frcova definicia ... zatial som o nej nevedel ...

... ked povie jeden clovek, ze je niekto ch*j, tak to samozrejmä pravda byt nemusi, ale ked sa na tom zhodne drtiva vačšina triedy, tak asi cosi s tym dotycnym ch*jom vazne bude :-)
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Vadia ti absolutne banality . niekedy je nieco vtipne aj ked to je decke ? AKo si ty predstavujes svoju idealnu triedu ? Vsetci ticho sa uciaci a nebaviaci sa o nicom inom ako o skole ? Ako fakt sorry chlape ale stazovat sa ze niekto v tvojej triede hovori narecim je prinajmensom priblble :roll: Neboj aj ja mam dementov v triede a uspesne ich ignorujem uz nejaky ten rok a ver ze s nimi musim vydrzat kedze som na osemrocnom . Ignorovat sa da vsetko .
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

ty vole noo ja skor poviem ze retardi ste skor vi ako ludia co vam tak strasne kazia triedu, mam pocit ze tu pisu decka takeho typu co ked za nim prides s prosbou o ulohu tak ta posle prec s tym ze nepomoze, takze ste take male rozmaznane deti bo vadia vam tak divne veci ze pecka, inak spravna trieda musi obsahovat aj magorov a aj biflosov bo inak strach, asi niektorym z vas by skor vyhovovala trieda plna kockatych vybiflenych hlav...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

peterkozel napísal:ty vole noo ja skor poviem ze retardi ste skor vi ako ludia co vam tak strasne kazia triedu, mam pocit ze tu pisu decka takeho typu co ked za nim prides s prosbou o ulohu tak ta posle prec s tym ze nepomoze, takze ste take male rozmaznane deti bo vadia vam tak divne veci ze pecka, inak spravna trieda musi obsahovat aj magorov a aj biflosov bo inak strach, asi niektorym z vas by skor vyhovovala trieda plna kockatych vybiflenych hlav...
cujme hlas parazita :lol:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ak narazas na toho mojho spoluziaka co nevie nic sa m a iba dolieza to je tym, ze on je tupy, v triede je len vdaka tomu,ze ma fotrika byvaleho fizla, preto ho z triedy nevyhodili uz na polroka v prvaku, je uplne tupy, mysli si aky je so svojimi poznamkami vtipny a uzasny a ked vidi,ze ho maju seci na haku tak zacne doliezat, pride ku skupinke, sadne si k nim,zacne kecat, oni ho poslu dpc a on len blbo pozre,zostane tam a pokracuje.... nedokaze nic sam spravit,furt len odkukuje,odpisuje a ked nema ako tak to tak aj dopadne...

proste taky triedny vyvrhel ktoreho nikto nema rad
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

Maki napísal:ak narazas na toho mojho spoluziaka co nevie nic sa m a iba dolieza to je tym, ze on je tupy, v triede je len vdaka tomu,ze ma fotrika byvaleho fizla, preto ho z triedy nevyhodili uz na polroka v prvaku, je uplne tupy, mysli si aky je so svojimi poznamkami vtipny a uzasny a ked vidi,ze ho maju seci na haku tak zacne doliezat, pride ku skupinke, sadne si k nim,zacne kecat, oni ho poslu dpc a on len blbo pozre,zostane tam a pokracuje.... nedokaze nic sam spravit,furt len odkukuje,odpisuje a ked nema ako tak to tak aj dopadne...

proste taky triedny vyvrhel ktoreho nikto nema rad
ale ved to mas vsade, ved nebola by to nuda bez podobnych volov, co chces mat v triede ludi s vysokym iq a ruzencom na krku, tiez sme mali chujka co nam kradol peniaze a tak isto ho vydrziavali bo jeho mater sa poznala s riadotelkou, hmm potom dostal nakladacku a bol pokoj, zas nehovor ze to je take strasne, blby amici sa rovno strielaju
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa digo »

Vesper napísal:My máme v triede jedného malého smrada ktorý má neustále plnú hubu ''vtipných a trefných'' poznámok ktorými nás napriek našej zjavnej nechuti častuje prípadne keď mu nikto neodpovedá tak to hovorí učiteľom, ktorí sa poväčšine len súcitne pousmejú aby sa chalan necítil ako blb ale proste jemu akoby nechcelo dojsť že mlčať je zlato. Najhoršie na tom je že chalan mal nádor na mozgu a je kvôli tomu malý takže ho nemôžme dať tak dole ako by sa patrilo lebo učitelia by si hneď pomysleli že mu robíme zle lebo je malý a podobné hlúposti :?
imho tento chalan ma asi komplexy za to, ze je maly a chce asi len vzbudit pozornost :? ...
v mojej triede sa tiez nachadzaju podobni kkti, ak by som mal tu moc niekoho vyhodit zo skoly, nejakych 2-3 by som si vyvolil a hned by bol svet krajsi... z jednym takymto som aj volakedy bol kamarat, ale teraz je z neho absolutny idiot :x ...
dalsi pripad v nasej triede je spoluziak, ktoreho vetci nenavidia... akoze ja som s nim kamos, imho je to v pohode chalan, no nevim, asi hned od prveho rocnika gympla im nejak nesadol a odvtedy sa donho vsetci obuvaju (napr. vsetci donho zacnu hadzat kriedy etc.).. ale chlapec to este v pohode znasa, ked mam pravdu povedat ja by som sa uz z toho nervovo zrutil... :roll:

2 peterkozel: scasti s tebou suhlasim, treba aj tych menj inteligentnych, aby bola haluz, ale treba si uvedomit, ze niekedy to presahuje medze. :roll:
Napísať odpoveď